Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lani sem poročilo končal s tem zapisom: »Se vidmo, k se zagledamo…..na trasi 3V :wink: «

Kaj mi bo letos prinesla trasa 3V Grintovec-Stol-Triglav bo pokazal jutrišnji dan. Pri domu v Kamniški Bistrici bom štartal ob 5.00 zjutraj in skušal v 24h s potjo končati na najvišjem slovenskem vrhu, Triglavu.
Mogoče termin ni najbolj pravi zaradi vročine in možnih neviht vendar bom šel na »zaupanje« ter z močno vero v tistega, ki vlada nebu! Tehnične podatke najdete v naslovu, poročilo z lanske dogodivščine pa viewtopic.php?f=2&t=18362&start=15

Pri teku in hoji mi bo support nudil Jani Marn (jan_jan), ki je lani uspešno (kot prvi in edini!) opravil s traso, s pomočjo tehnične :wink: ekipe, ki jo bodo tvorili Janja, Tanja in Rok. Janiju z ekipo sem že zdaj hvaležen za pomoč, ki mi jo bodo nudili. Seveda pa bom zeeelo vesel tudi kakšne vzpodbudne besede zapisane na TF!
Upam, da se bomo uspeli dovolj pogosto javljati s poti, predvsem pa, da bom to lahko storil s Triglava :D

Udobno vožnjo spremljevalni ekipi je omogočilo podjetje www.energe.si :clap:
Končno je nastopil dan, na katerega je moj dober ultraški prijatelj Matej čakal celo leto. 8)
Točno ob 5.00 se je izpred Doma v Kamniški Bistrici pognal proti Grintovcu. Upam, da mu bodo razmere naklonjene, da se ga usmili vreme ter da se vse poklopi njemu v prid. Verjamem, da bomo supporterji dali vse od sebe, vendar na tako dolgi in zahtevni poti potrebuje tudi veliko sreče, zato bo zelo vesel še dodatne vzpodbude s TF.

Srečno Matej, zamisliti si ne moreš, kako si želim, da jutri zjutraj skupaj dočakava sončni vzhod na Triglavu 8).

Javljanje s terena sledi.

:TF)
Go, go - Matej!
Naj se zgodi tako, kot si si zamislil - in naj sanje postanejo resničnost... :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA