Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Hej, Thief - me veseli, da si saniral poškodbo :clap:

Jutri imam v planu 2 kroga, zato bom štartal že pred šesto (ni hudič, da se ne srečamo...)
gazi napisal/-a:Hej, Thief - me veseli, da si saniral poškodbo :clap:

Jutri imam v planu 2 kroga, zato bom štartal že pred šesto (ni hudič, da se ne srečamo...)

Ja, en teden sem počival, pol pa počas nazaj v obrate. Jutri bom tud jaz mel "podaljšano" 10-tko. Štartam tolk prej od doma, da bom ob uri tam, potem pa še nazaj - bo kar ta mal maraton. Potem bolj paše :drink.
thief napisal/-a:Prejšnjo sredo je bilo proti koncu že močno temno, zato se ura snidenja na Brdu prestavi na 17:00. Do LJ maratona je še slabe dva tedna, tako da lovimo še zadnje pripravljalne teke. Se vidimo :wink:

Thief, prideva z Weissijem preverit tvojo maratonsko (in najino polmaratonsko) pripravljenost.

Se vidimo ob petih!
Sredina tekaška srečanja na Brdu so za letos končana. Dan je po prestavitvi enostavno prekratek. Verjetno se bo ob sredah spet začel večerni tek na Jošta, kot je bila praksa že zadnji dve leti. Torej, dobimo se ob drugih priložnostih (vabljeni na Zimsko tekaško ligo -->http://kalisce.com/blog/wp-content/uploads/2012/10/kzl1213.pdf), Brdo ob sredah pa gre do spomladi v pokoj :--( .
Evo, pa smo spet skupaj. Zima se sicer še ne da :evil: , ampak mi gremo kljub temu naprej. Sicer se za začetek ne bomo dobivali na Brdu, ampak kondicijo z Zimske lige se da vzdrževat tudi drugje.
Danes se ob 16:45 dobimo ob vznožju Jošta, za vsaj dva pa vem, da bosta štartala malo višje pri "kamnolomu" nad Pševom. Teče se do Planice in nazaj, torej cca 10 km po asfaltu. Odsevnik bo dobrodošel, lučka pa že odveč...
Se vidimo :wink:
Današnjega treninga se je udeležilo 5 duš :clap: , tempo pa ravno tolikšen, da smo vmes lahko kakšno rekli.
Trasa po izgledu in številkah:
http://www.runmap.net/route/1994406
Tokrat sicer nismo tekli prav do cerkvice, vseeno pa se je tja in nazaj nabralo dobrih 14km, čas pa 1:15.
Jo bomo še kdaj ponovili. Se vidimo naslednjo sredo ob 17 uri. Trasa bo sporočena naknadno.
:laola
thief napisal/-a:Jutri se za spremembo dobimo na Sorškem polju. 13km asfaltne ravnice bo ravno prav za pripravo na Sežano. Tempo nekje med 4:15 - 4:30/km.

Na domači teren, ki sem ga mimogrede pretekel že včeraj, seveda pridem. Ne grem pa tako daleč in tako hitro (tečem dve 10ki ta vikend). Ivo s takim tempom boš vse prestrašil :roll:
Kljub malo slabšem vremenu nisem ostal osamljen tekač. Pridružila sta se mi Bogdan in Boštjan, ki sta mi partnerja na bližajočem teku trojk - kot nalašč. Seveda smo si prilagodili tempo po svoje. Sprva skupaj, potem pa drugo polovico skoraj na polno - povprečen tempo trojke je bil tako 4:00/km :clap: z majhnim "raztrosom" :lol:, ko je potegnil Boštjan in praktično demonstriral lanskoletnih 2:45 na LJ maratonu.
Drugo sredo pa mogoče že Brdo :juhuhu:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com