Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 mihaperme
tomaz.zupancic napisal/-a: v Pariz in odtekli svoj tek življenja!
ČAO!

... in na koncu preživeli :lol: :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 jcerni
GaGa napisal/-a:zdej smo se pa vsi usmerili na iskanje sponzorjev...

Danes mesec ob tejle uri, si bomo najbrž že oddahnili od najhujšega... :lol:

S tesnobo se spominjam dveh finačnih polomov na lanskem pariškem maratonu. Ko sem izstopil iz letališke stavbe, se mi je zdelo najbolj enostavno, da se peljem s taksijem do prve metrojske postaje.

Nek elegantni taksist me sploh ni želel vzeti. Napotil me je k alžirskemu taksistu. Ta me je pa s svojim avtomobilom vozil do metro postaje 25 km za 3 EUR na km. Ko sem se vračal na letališče z železnico RAR, sem spoznal princip javnega prevoza iz tega letališča. Okoli letališča so vozili avtobusi, ki so te odpeljali do železniške postaje, ki je bila blizu. Z železniško postajo pa si se odpeljal v Pariz za 7 EUR.

Na štart teka sem odšel v trenirki, anoraku, z nekaj denarja, vodnikom po Parizu ipd. Predstavljal sem si, da bodo na štartu tovornjaki, ki bodo odpeljali garderobo na cilj. Na cilju pa je bilo opaziti samo 33.000 glavo množico, tovornjakov pa nikjer. Ko sem vprašal sodelujoče, kam dati obleko, sem dobil odgovor: "Odloži jo na ulico, da jo bodo pobrali klošarji".

Ker sem želel obleko obdržati, sem jo za 20 EUR shranil v restavraciji ob progi. Vendar ob vrnitvi moje obleke niso našli, potrdila pa tudi nisem imel. V tujini se lahko sorazmerno hitro rešiš nekaj težko prisluženih tolarjev. Za te stvari moraš biti kar izkušenj in prebrati vse okoli organizacije teka. Potem morda poteka vse kot je treba, pa še takrat se lahko zalomi.
Uporabniški avatar
 GaGa
Hvala za tele nasvete, ki nam bodo prišli še kako prav!

Tudi za letos so obljubili hranjenje opreme na štartu... a to pomeni, da se ni za zanašat na te obljube :? ? Mi smo imel v planu celo kakšen fotoaparat tam pustit, po možnosti za enkratno uporabo...
Uporabniški avatar
 miro
Glede garderobe - brez panike. Obleke lahko oddate čisto blizu cilja in jih potem tudi dvignete s štartno številko.
Najbolj , da se dan prej udeležite breakfast run in si ogledate prizorišče.
Drugače je v Parizu Zakon metro, pripelje te blizu štarta, na štart se z metrojem odpravi na tisoče tekačev , tako , da tudi to ne bo problem.

Želim vam veliko užitka v Parizu.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
GaGa napisal/-a:Hvala za tele nasvete, ki nam bodo prišli še kako prav!

Tudi za letos so obljubili hranjenje opreme na štartu... a to pomeni, da se ni za zanašat na te obljube :? ? Mi smo imel v planu celo kakšen fotoaparat tam pustit, po možnosti za enkratno uporabo...

Ja dijo mijo gagi a hoč da še tisto fotografijo ne boš videla, ki jo boš naredila ko se boš poslikala z enkratnim fotoaparatom.
Saj ne udriham čeznje, čez organizatorje.
Kot sem nekje omenil je to resnično famozni maraton, ki se ti utisne za celo življenje.Že zato po številu ljudi, ki se ga udeležijo.Tolikšna masa ljudi na štartu in potem skozi cilj.
Ja kar se tiče opreme je pa tako kot je Janez dejal.Na sebi imaš tisto mikico za katero ti potem ne bo žal ko jo boš odvrgel iz sebe.Saj cirka pet ali mogoče 2-3minute pred samim štartom začnejo leteti ta oblačila po zraku, ko da bi bila razprodaja :lol: :wink: , škoda da niso leteli kaki modrci po zraku bi takoj hitrejši bil :lol: :P .
No šalo na stran.
Kot je omenil Miro se splača vzeti karte za metro, ki so v kompletu 10komadov veliko cenejši.Če še niste navajeni vožnje z podzemno je pol tako, da se boste mogoče peljali najprej v nasprotno smer od željene.Pol se boste pa že v ta pravo smer.
No, resnično je dobro, da imate plani kje teče podzemna železica in kje se iztopa.Oziroma tudi sam načrt mesta, da se boste lažje zorganizirali kam, kje, kako.
Vzdušje je pa tako, da se še sedaj krepko spominjam vseh kilometrov, ki sem jih imel pred seboj in potem za seboj.Ma to je bilo tako, kot da bi bilo selitev narodov toliko ljudi je bilo.Z eno besedo NORO!
Vi boste uživali v Parizu, jaz se bom pa malce kuhal v Jordaniji pa bo :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 MatjazV
ker se 10. april nezadržno bliža, bi želel vsem udeležencem maratona veliko sreče ter športnih in turističnih užitkov v tej Evropski prestolnici. Tudi sam se nameravam v prihonje (verjetno že naslenje leto) udeležiti tega maratona zato vam bom hvaležen za vaše vtise in napotke.

MatjazV
Uporabniški avatar
 MihaPR
Še predstavitev ekipe Tekaškega foruma, ki v sredo odhaja v Pariz:

Slika

MihaPR, GaGa, MihaPerme

SlikaSlikaSlika
Foto: Dpop
Sponzorji:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
 Manika
Želim vam prijetno potovanje in odličen tek! Prepričana sem, da vam bo vsem uspelo, kar ste si zadali!

:laola
Uporabniški avatar
 Barb
Pa da ne boste superge doma pozabl :P :wink:
Pa javite se kaj s poti :P
Držim pesti :P
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ni kaj, lepi ste v uniformi, zlasti, seveda GaGa (Moje oči Press). :wink:
V Parizu pa predvsem uživajte, tečite pa le v okviru svojih trenutnih zmožnosti, saj vas še dolgo rabimo... :wink:

PS:Če boste kje med hišami slučajno videli zgradbo Societe Generale (To je sedež banke, kjer "kraljuje" naše vrhovno vodstvo), jo z fotoaparatom bežno pozdravite. :D :wink:
 dpop
42 slik

Simbolično... vsaka slika za en pretečen kilometer...
Veliko sreče predvsem pa.... tecite z glavo, ne z nogami :wink:

1475 Darko

P.S. @MihaPR... ti si slikice že za "tisk" pripravljal... a ne? :wink:
Pa so zato malo bolj neostre :wink: 8)
Uporabniški avatar
 Manika
Lepe slikce, ni kaj! Pa tok fajn modeli :wink: !
Uporabniški avatar
 nada
HUUUUDO dobri ste, držite in zdržite pa fajn se mejte :lol:
Uporabniški avatar
 davor123si
Naslednji photoshoot za hervisove reklame vam po moje ne uide :)

dobr laufite v Parizu in cimmanj komplikacij

lp,
Davor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA