Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Hoj,

Dvakrat v enem dnevu sem že bil na Šmarni Gori. 22krat pa zveni bolj kot tiskarska napaka. :lol:
Da je nekdo pripravljen vložiti svoj čas in trud v organizacijo druženja čudakov je redkost. Da nabere še kup sponzorjev in vse skupaj spelje s kupom dobre volje in brez štartnine, pa kapo dol.
Moja želje in pričakovanja pred začetkom so bila nekaj v stilu: " Samo, da ne pridelam kake trdovratne poškodbe. Verjetno bom imel že po tretjem vzponu vsega polno kapo. Čaja in prigrizkov na štartu bo verjetno zmanjkalo že pred zoro. Samo, da bi ne bo namočilo mojih zalog hrane, ali si jih ne postreže kak pes."
Vseeno se nas je kar lepo število zbralo sredi noči pri stopnicah. Še zadnji napotek Avija, da ga prvi krog ne sme nihče prehiteti, in že se zapodimo v breg. Očitno je bil prvi krog mišljen prvih 12 ur. :lol:
Kako je zgledalo naprej veste iz prejšnjih poročil. Šotor na štartu :clap: , izjemno založen samopostrežni bife, ki se sproti polni z dobrotami :clap: , čaj na vrhu že ob zori :clap: , dobra volja :clap:, navijanje :clap: , foto in videoreportaže :clap:
Na koncu sem jo odnesel z dobro voljo, brez poškodb, napravil vzponov nad pričakovanji in se spet naučil nekaj novega o hrani, pijači in opremi. Cilji izpolnjeni.

semjul napisal/-a:
VJČ J HRIB, RAJ MAM, VČ J BLATA, BULŠ J, PA SREČNO KUMRATI

:clap: :laola :clap:

Se strinjam.

LP. Matej
Tudi jaz sem se imela super. Do 6h mi ni bilo najbolj prijetno zaradi teme, ko se je razsvetlilo, sem pa ozivela. Vzponi in spusti so se zvrstili eden za drugim. Vse je potekalo brez problemov in do 8h sem izbrala 9 vzponov. Zacela sem razmisljati in kalkulirati, koliko vzponov bi se se izslo. V mislih sem jih imela se 8. Zal so se kaksni 2 uri kasneje pojavili problemi s koleni, padla je tudi motivacija. Nadaljevala sem v druzbi nakljucnega planinca in kasneje Marije, s katerima je cas hitreje minil. Zadnja 2 vzpona sem opravila sama in ura je kar naenkrat odbila 14.00.

Tega dogodka sem se udelezila prvic in moram reci, da sem zelo uzivala. Cez vzdusje in organizacijo ga pa itak ni. Sploh nobenih pripomb, same pohvale. :wink:

Se vidimo prihodnje leto.
Vreme se nas je usmililo, proga je bila samo blatna brez ledu :D, družba odlična.
David in Andreja organizacija 5+ :laola

Zame najlepši del je še vedno jutro, ko lučke in imena na številkah dobijo obraze, pa sončni vzhod, le petelina sem letos pogrešal. Baje ga je pes pokončal.
Nekaj jutranjih slik https://plus.google.com/u/0/photos/117281788162074468389/albums/5853691927627772913

Marija :heart se vsem zahvaljuje za čestitke.
Oj

Prvo moram Aviju in Kepici izrečt res VSE MOŽNE POHVALE za superiorno organizacijo. Res, kapo dol za to kar se trudita in naredita. Težko je razumet, da vse to poteka za vse brezplačno in še vrečko dobiš v roke :D :laola
No, mogoče sta se nam za to odkupila z brezmejnim blatom :twisted:

Kot drugo čestitke vsem, ki ste se borili s progo kolikor je bilo v vaših močeh. Nekateri so res šli do svojih meja..pohvale vsem.

Kot tretje:
AVI čestitam in kapo dol za ponovitev rekorda (22-ka) in mislim, da številka ne bi bila taka, če bi bili pogoji malo boljši.
Vse pohvale seveda tudi Ivanu za res vrhunsko predstavo in boj do konca!
No, na tretji poziciji pa je končal tihi favorit, za katerega sem res vesel, da je naredil kar je naredil :) Muc, res čestitam za dosežek...za tekača, ki je do pred kratkim poznal samo ravnino je 19 vzponov kar težko verjetno, ampak s tvojo dobro voljo in močjo se to da narediti - z nasmehom :D

Glede rekorda letos:
Osebno so mi bili pogoji čist OK, zabavni in pač malo zahtevnejši...če sem iskren, mi je bilo ponoči posebej zanimivo, ker je bilo treba v blatu in temi slalomirati med koreninami.
Na polovici tekme je bil rezultat precej boljši kot lani, tko, da sem nekaj kalkurliral za 19-tko, ampak so se potem začele neke bolečine pojavljat, ki jih ne bi hotel podoživljati še naslednjih 14 dni. Zato se je tempo znižal in končalo se je pri čist zadovoljivih 17 in kar mi je bilo v veselje - brez kake hude utrujenosti.

No, na koncu moram spet končati s pohvalami za organizatorja...ne vem, če sem bil sploh kdaj, kje izžreban za karkoli..., da se mi pa to zgodi na koncu 12 ur rekorda Šmarne gore in da mi Avi preda nagrado za superge...ja, to pa tud MasterCard ne pokrije :D

Pa da ne pozabim...hvala vsem v koči za čaj, miške in dobro voljo. Brez njih rekord ne bi bil rekord!

LpŠ.
Je blo a ne? Ja, ja......vidim :lol: Izgleda, da Kadunci razturajo tudi kot vrhunski organizatorji :clap: Če v Kr.gori uporabljajo utrjevalce snežne podlage (balken, sol, cement, voda.....) sta si Andreja in Avi omislila mehčalce vse do blata. Ko je le ta dovolj redek, s postopkom prenehata :lol: :D :D
Čestitam torej organizacijskemu pogonu s sponzorji vred in seveda vsem, ki ste grizli Šmarno in ste danes zadovoljni sami s seboj ter zmagovalkam in zmagovalcem :laola
Še prav posebej pa izrekam čestitke _Katji_, ki je lahko ugotovila kako pomemben je lahko pravilno izbran support :wink: Bravo Katja :cast:
MarijaT....vse najboljše mlada dama, mnogo zdravja in moči v prihajajoči sezoni :D Yogo pa zna pripravit rojstnodnevno žurko :lol:

:clap:
Evo Rock n rol na Šmarni in pod Šmarno je za nami :D v glavnem še enkrat vsa čast Aviju&Kepici da sta dva ljubitelja gorskih tekov spravila pod streho brez štartnine tak dogodek kjer pridejo tekači tako rekoč iz cele Slovenije :laola na sami progi je bilo sama pozitivna energija,cev kup dobre volje skratka bil je cev žur :clap: Vsak po svoje se je trudu po svojih najboljših močeh kriza pride kriza gre :D vseeno bi pa pohvalu svojo boljšo polovico ki se je prvič udeležila kakoršnje dirke za 7 vsponov :laola v glavnem bili smo super in smo zmagali še nad vremenom he,he (še dobro da ni Avi premaknu tek na današnji dan)Občutek imam da ta tek dobiva počasi široko prespektivo..........Hvala še enkrat vsem za druženje in dobro voljo,se vidimo drugo leto :clap: :clap: :clap:
Lansko leto je bila to moja prva uradna Ultra prireditev. Zaradi 12-urne zabave sem se je moral udeležiti tudi letos :lol: Ponovno superiorna organizacija s strani AVI-ja in Kepice, odlična družba starih in novih znancev, odlični pogoji na trasi :lol:

P.S ->Blato je že našlo nov dom na vrtu in čaka na prva semena, pa da vidimo kaj požene :D

Sedaj pa veselo odštevanje do naslednje tekme 8)
Blatna kopel v Kuhinji Šmarne gore.
Ta hit sta nam odlično zrežirala AVI in Kepica.
Datum dirke si je potrebno posebej označiti,
čeprav je znan šele nekaj dni prej. Organizacija
odlična, vreme optimalno. Družba nabita s pozitivno energijo.
Kako si razložiti nenehno vzpenjanje in spuščanje po obilici blata.
Pri čemer je en del tak, da ni pogojev,da ne zariješ kot
pujsek v osrčje hriba. Kako lahko koga prepričaš, da je
v tem užitek. A kdor je bil poleg, še predobro razume.
To je to. Je življenje, počitek bo sledil slej ko prej.
Do takrat bomo uživali na polno.
Dočakali smo sončni vzhod in jutranji ptičji koncert. Ne
tudi petelinov, za kar so menda krivi psi, ne lonec.
Hvala vsem za čudoviti dan za trening. Ob letu osorej se ponovno
vidimo ob nadaljevanju akcijske romantične komedije.
:laola
:D Norci smo! Še vedno. In prav je tako. Ne le prav….to je čudovito !! :wink:

Za nami je fantastično druženje in izjemna prireditev, ki je zelo obogatila tale vikend. David in Andreja (in pomagači) so pripravili eno od najlepših prireditev, kjer sem bil. Kapo dol in prav vidi se, kdo organizira s srcem in intuziazmom. :clap: :clap:

:!: Najlepše je, da se vse začne ob 2. uri zjutraj. Mistika! Začne se z romarskim pohodom kolone lučk in nošnjo svete vpisne knjige na vrh gore.

:shock: Potem pa dir - proga je odprta. Temna noč in zombijevsko nabiranje vzponov. Zaprti v svojem svetu korakov, sopihanja ali glasbe na ušesih. Noč je dolga.

:) Končno svit in jutranja zarja. Prebujeni iz sanj se ovedemo. Spoznavanje narave in družbe.
:arrow: Narava – na izbrani poti znani detajli. Trobentica v spodnjem delu poti se mi vedno znova nasmeji. Ploščati kamen, neizogiben, a gladek vedno preti, da me spodnese, presnete korenine na prečnici vsakokrat dvignejo svojo višinsko lestvico za nekaj centimetrov.
:arrow: In družba. Po 4 urah tekme, se končno prepoznamo. Postave dobijo obraze in imena. To nam daje nov zalet. Oživimo. Če prej vsak sam, smo sedaj ena dobra družba. Bodrimo se. Vsi v enem in vse je tako preprosto lepo.

:P In tu je poldan. Še dve uri resnice. Vprašanje je za vse - kaj in kolikokrat še, da bo ego sit in telo ostalo celo.
:clap: 14.00 – Konec je. Tu smo na vrhu. Pospremimo v cilj tekmovalce, da vpišejo svoj zadnji vzpon. Ob dveh se knjiga zapre. Za nami je izpolnjen dan.
David razglasi najboljše – vse, razen tistega, ki je nabral kar 22 vzponov! Sramežljivo se postavi zraven in reče: »no pol je pa še en zmagu«. Tako je. On je najboljši, a zmagovalci smo prav vsi. :laola Čestitke zares vsem!

In če bo še kdaj 12 ur Šmarne gore, bom prjatlom, ki še niso bli, razložil v stilu nekega zanesenjaka iz Kamniških planin:

»Pridi! Videl boš, kar drugi ne vidijo. Slišal boš, kar drugi ne slišijo. Čutil boš, kar drugi ne čutijo. Iskal boš, kar ni bilo nikoli izgubljeno."
Samo na brzino - za enkrat....kot vroče žemljice, so tukaj še rezultati...

http://www.davidkadunc.si/12-ur-rekorda-smarne-gore/

Nekaterih zapisov enostavno ni bilo moč dešifrirati, možne so seveda tudi kakšne tipkarske napake tako, da le sporočite in zadeve zrihtamo, ko se šika... :D :D

Malo daljše poročilce o vtisih in vsemu kar se je na "Gori" dogajalo pa v nadaljevanju...

Sedaj bi bil že čas, da grem spat...hehehehe :lol: :lol: :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA