Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se boste udeležili 5. malega kraškega maratona?

Da, kot vsako leto do sedaj
40
42%
Da, prvič se ga bom udeležil
47
49%
Ne, ne bom se ga več udeležil
3
3%
Uau, a tudi tako lepe prireditve imamo v Sloveniji :)
5
5%
Uporabniški avatar
 Filipid
mojcej77 napisal/-a:Zakaj je pa lih na velko noč?
Sej bo ful folka ostal doma, no... :?

Evo...lih sm hotla napisat: Rolca, Mojcej77 pa Goga verjetn, pa spet cel Sončkov kombi...
Zdej pa Rolca resno razmišlja, da je ne bo.

Ma res no...zakva na velko noč???

m

Ja, ta tek je ponavadi zadnjo nedeljo v marcu. Ker pa je letos velika noč veliko prej kot običajno pa se ravno pokriva s tem tekom. Mislim pa da udeležba zaradi tega ne bo bistveno manjša.
 Lučko
27. Lučko; Dragan Lučič; 30.06.1959; M; 21km.
Uporabniški avatar
 GaGa
28. mihaperme; Miha Perme, 2.10.1984, M, 21km
29. GaGa; Tina Kapelj, 16.5.1981, Ž, 21km
Uporabniški avatar
 Manika
30. Manika, Romana Kuhelj, 13.05.1972, Ž, 21 km (upam)
Uporabniški avatar
 klaudi
Klaudi, Klavdija Dušanič Malovrh, 15.02.1970, 21 km
Uporabniški avatar
 Matej
32. Pantha Rei; Matej Peljhan; 12.7.1967; M; 21km
Uporabniški avatar
 Staša
Oh Sežanca, ta je bil najlepši lani. No, poleg še ene par najlepših lani. Ker je bil prvi. Ja, še zdaj sem ponosna nase, ko sem se 1.12. odločila, vzela en trening v roke, in začela zagrizeno tekat, kot je pisalo. Kje so tisti časi - mal zmanjkuje časa, mal je padla motivacija in sedaj moram sama sebe brcnit v rit. Morda bo pa tale prijava pomagala...

33. Staša Mesec, 17.2.78 2 37 a.m., 21 km.

Jaaaaaaa, že šibam v hlačke, pa kapo na glavo, pa lučko na kapo, pa ven v burjo. Brrr...

PS: Cilj: 1 50! Joli, kdaj imaš ti intervale? A gre jutri kdo intervale? Mislim, poleg mene...? :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Svoji že vnešeni prijavi informativno dodajam ostale potrebne podatke:

9. Vlajko; Vlado Jovanovič; 11.06.1955; M; 8km.

OPOMBA:

Prijaviti me ni potrebno, ker sem si našel sponzorja :D :D za plačilo štartnine.

Se pa evidenčno prijavljam za morebitni avtobusni prevoz do Sežane, če bo organiziran.
 zali
A je huda tale, na 21 km

Letos se bom namreč prvič začel udeleževat maratonov...

Upam da bom zdržal :roll:
Uporabniški avatar
 primus
zali napisal/-a:A je huda tale, na 21 km

Če misliš na razdaljo najbolje, da greš prej malo probat - 21 km je 3x7 km al pa 11 pa potem še 10 zraven ipd. :D :D

Če pa sprašuješ za progo je lepa, zanimiva in kar težka. V zadnji tretjini se začne namreč rahlo vzpenjati, poleg tega pa je podlaga teh nekaj km še najbolj podobna nekakšnemu razsutemu staremu asfaltu, tako da je trdo in še pazit je potrebno zaradi lukenj. Običajno te spremlja tudi veter, lahko je tudi hladno.

Z drugimi besedami - če jo vzameš kot otvoritveno tekmo na začetku sezone in greš malo bolj na easy je zelo prijetno - sploh pa je prijazno vse okoli tebe.

primus
Uporabniški avatar
 Dule
Vsem želim prijeten tek :D Sam sem se ga udeležil že trikrat, tokrat ga bom izpustil :cry: .. bom pa probal nadoknadit dan prej (tek k Primožu) in dan kasneje (Gradiški gorski tek) :P
Nazadnje spremenil Dule, dne 20 Feb 2005, 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Bor
34. Bor ; Borut Rojc ; 01.09.1970 m( :wink: ) 8 km
 zali
@primus: mislil sem glede proge, ne glede dolžine, k dolžina me sploh ne moti.

Hvala glede pojasnil o progi. Se vidimo u Sežani :wink:
Uporabniški avatar
 H2O
Mene pa zanima samo ena stvar. Glede na to, da sem to zimo čist zakrnela bi me v tek pa do cilja spravila sam en čist konkreten konc pršuta in kozarec al pa dva terana. Torej, se to da na koncu dobit ali se teče samo za krožnik jote al pa pašte? :?
ps. samo ne s takimi pripombami začet, da tečemo zase, pls. To itak, da že vem.
Uporabniški avatar
 5rca
H2O napisal/-a:Mene pa zanima samo ena stvar. Glede na to, da sem to zimo čist zakrnela bi me v tek pa do cilja spravila sam en čist konkreten konc pršuta in kozarec al pa dva terana. Torej, se to da na koncu dobit ali se teče samo za krožnik jote al pa pašte? :?

živjo vodica!
me veseli, da si se spet pojavila tukajle gor :wink: ti kar pridi v Sežano, čeprav ne bo pršuta in terana :roll: smo jeseni preverjali tole njihovo joto pa sploh ni bila slaba :!: tudi prašiček je notr padu :wink: :lol: pa od nekod se je tudi teran pojavil :roll: tako da ... ni izgovora :!:
lp
P.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA