Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 milan
Glede na vremenske razmere mislim, da s tem ne boš imel težav :D
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

Mal me urnik baše tako, da se tud danes ne bom mogu udeležit treninga na kališče. Bil sem pa gor v soboto in morem rečt, da se je sezona hribolazenja že začela... dom je bil prekleto poln. Drugače pa opozorilo, da je teren kr fino razmočen in blaten zlasti v spodnjem delu tako, da previdnost ne bo odveč...tud padci so mogoči :evil: .

LP!
Poročilo 3. (zadnja) trening tekma v hitri hoji na Kališče.

Danes se nas je na parkirišču zbralo rekordno število 11 udeležencev.
Pogoji na progi so bili skoraj idealni, sneg je oviral vzpon le zadnjih 5 min. Blata ni bilo veliko.
Prvi so s časom okoli 37.30 prišli štirje. Zadnji pa je rabil 54 min.
Pa to še ni vse. Dva zamudnika sta priletela na vrh še kasneje. Med njima je bil tudi Tilen (četrti lansko leto) z neverjetnim časom okrog 33.30. Torej skupaj kar 13 udeležencev. Sam sem bil s časom 41.20 zadovoljen.
Treningi očitno postajajo vse bolj popularni…
 marjan
Sam pa s časom 41.43 še bolj. Sicer danes to malo čutim, pa vendar je bilo čudovito. :) :)

BoštjanuG (Prekmurje) smo pokazali pot na Storžič (isto kot bi meni Panonsko nižino). :shock: :shock: :shock:

Nekateri hribogrizci so res hudi, tekma bo zanimiva, TF ne bo manjkal.

Snega je samo na vrhu še nekaj, tako da se da že hitro priti gor.

Pozdrav Milanu, Duletu in BoštjanuG in ostalim TF-ovcem.
milan napisal/-a:Poročilo 3. (zadnja) trening tekma v hitri hoji na Kališče.

Treningi očitno postajajo vse bolj popularni…

ja škoda da se ti treningi končujejo, upam da se bomo še kakšno sredo zmenili (lahko bi se zmenli tudi na drugih lokacijah npr. Kriška, Krvavec, Špičasti...)

moji časi so tudi iz tedna v teden boljši (61,56,54) :P

Pozdravček :!:
Uporabniški avatar
 milan
Ja Špičasti bi bil varianta glede na to da bo kmalu tekma :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tako, kot skoraj vsako leto doslej, se bom tudi letos na dan tekme povzpel na Kališče ter vzpodbujal tekmovalke in tekmovalce tega enkratnega preizkusa vzdržljivosti. Letos še toliko bolj, saj bom navijal za naše - :TF) . Celo svojo boljšo polovico sem uspel prepričati. :D

Če ima kdo od vas v soboto po svojem programu lažji vzpon v hribe, evo namig..... :wink: Pa še Dule, Marjan, Milan, Mirko1,....., vsi ostali,..... bodo podvojili svoje moči, ko jih boste vzpodbujali ter navijali zanje.... :wink:
 marjan
Vlajko zakaj pa ne na tekmo. Dvakrat pa že lahko prideš gor.

Več nas bo, bolj bo minil čas. :) :)

Sicer pa že vnaprej hvala za obljubljeno navijanje, ki ga bomo še kako potrebovali.

Sam sem že nehal z aktivnostmi, da se čim boljše spočijem. (jem samo še ogljikove hidrate... :wink: :wink: :wink: ). Držim pesti da pade čim manj snega.

Imejte se lepo
Uporabniški avatar
 mirko1
napetost pred tekmo narašča :lol: .danes je bil še zadnji trening.ker se poglabljam v vsako podrobnost :roll: ,opažam da bo na startu še kar precej temno :shock: .pa me zanima ali bo organizator zrihtal polno luno 8) ,ali priporočate naglavno svetilko,ali poznejši start :wink: ,ali...
lp,mirko
 marjan
Mirko, eni imajo naglavne svetilke, večina pa ne ( na pol poti približno se že dani).

Si upaš napovedati, kolikokrat ti bo uspelo priti gor. :D :D

Zdaj pa počivat!
Uporabniški avatar
 milan
mirko1 napisal/-a:napetost pred tekmo narašča :lol: .danes je bil še zadnji trening.ker se poglabljam v vsako podrobnost :roll: ,opažam da bo na startu še kar precej temno :shock: .pa me zanima ali bo organizator zrihtal polno luno 8) ,ali priporočate naglavno svetilko,ali poznejši start :wink: ,ali...
lp,mirko

Mirko, mislim da ne rabiš ničeaser. Po 10 minutah bo že svetlo. Spodaj pa se malo pošlepaj na druge lučke :)
Uporabniški avatar
 mirko1
marjan,težko je napovedati št.vzponov.če žulji...,če krči...,če poškodbe...,če,če,če,... :( .sedem mogoče mi rata tudi osem vzponov.kondicija je.največji problem bo obutev.na nanosu so se mi odprle preiskušene copate,tako sem nabavil nove,saj so ok,vendar brez kilometraže(žulji?).ma ni problema, dvakrat pridem tudi bos :D
marjan,kot praviš sem že prijavljen,tako,da zjutraj pred startom samo še vplačam startnino?!
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Dule
pozdrav vztrajnim :P , včeraj sem imel še zadnji ogled proge, so me matrale še zadnje finese oziroma bližnjice.. 8) Gor šel po strmi in direktni varianti, pri tem pazil da je bil pulz skoz na delovnem območju (samo do 140 udarcev) in moram reči da sem brez problema prilezel do vrha :D
Nazaj pa prvič (sem se skorajžil) šel po grabnu, do katerega sem imel dosedaj po vašem pripovedovanju strahospoštovanje :oops: No pričakoval sem kakšen prosti pad pri spustu vendar se mi ni zdelo nič posebnega še posebej če greš čisto počasi..no kljub temu da sem šel zelo počasi mi je uspelo priti nazaj v manj kot 30 minutk..
V glavnem menim da bo pri tem preizkusu zelo prišel v veljavo rek: POČASI SE DALEČ PRIDE :)

Ja v soboto bo moj prvi letošnji odklop od civilizacije, vsem srečno na poti v naravi :!:

firbec napisal/-a:Letos boste lahko spremljali rezultate 12 ur Kališča "v živo" na naslovu:
http://www.kalisce.com/rezultati.htm

No kot kaže tehnika prodira tudi izven civilizacije... :? :lol:
Kdor bo imel čas viset na internet bo vsak trenutek lahko preveril trenutni vrstni red.. :shock:
 marjan
Marjan,kot praviš sem že prijavljen,tako,da zjutraj pred startom samo še vplačam startnino?!

Mirko ta Marjan je druga oseba in sicer predsednik kluba Trmastih. Za vsak slučaj pokliči Borisa Križnarja na 031 840 290, ki zbira prijave. Prijavi se še za ekipo Tekaškega foruma.

Menim da ti 8x sigurno uspe. :) :)

Pozdrav
Marjan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA