Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

mojA
Tudi nam, ki svojih psov žal nimamo, bo druženje pomagalo premagati katerega od strahov v naših glavah.
Tako je Pegaz !

Če se bo le dalo, bom svojega prestrašenega sotekača pripeljala s seboj. Odkar sva stala pred hudim čekanastim psom na Katarini se jih nekako boji. Čudno teče mimo njih, nekako postrani, psi pa prav zavohajo, da bi ga bilo dobro malo podrezat. Tako, da ima kar težave. Mogoče bi bilo dobro, da ga vržemo med pse, bomo videli kaj bo. :twisted:
Uporabniški avatar
 pegaz
Sam se kot aktivni tekač in pristaš filozofije zmage skozi izogib konflikta divjim psom in psičarjem raje ognem, kot pa da bi dokazoval svoj prav.

V otroštvu sem bil grdo pogrizen po nogah in trupu, vendar po svoji krivdi - privezani volčjak je bil tam že leta in povsem zmešan. Od takrat sem se naučil brati pasjo signalizacijo. Pse imam rad in se z njimi dobro razumem. Zato podpiram take akcije, kjer se osveščajo in učijo vse tri stranke v tej igri! :)

LL. Pegaz :)
 Nataša
Bajsi napisal/-a:Hribovc, ring a bell?!??

hm, tale partikularn zvonc je po moje pokvarjen :wink:
ne dela spljoh. :wink:
ob subtilnih namigih pa sploh ne :wink: (nebo je plav, trava je zelena pa nč drgač PRESS :twisted: )
Uporabniški avatar
 pegaz
Janez: "Ignoriraj ga."
Lojze: "Koga to?"
Uporabniški avatar
 milan
mojA napisal/-a:Tudi nam, ki svojih psov žal nimamo, bo druženje pomagalo premagati katerega od strahov v naših glavah.
:twisted:

Kako to misliš žal? Na srečo :lol:
Uporabniški avatar
 matjaz
hribovc napisal/-a:Kot nalasˇcˇ je 1. Repkov tek, 1. tek pasjega foruma prav na cvetno nedeljo

HRIBOVC ostani v hribih, in organiziraj tek IZBRISANIH. verjamem da ti gre marsikaj na .... kaj hoces tudi meni gre, pa kaj ... ce imas ideje jih poizkusi realizirati pa da te vidim ... radi ti pomagamo. Sam pridem na repkov tek, z repkom. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
hribovc napisal/-a:Ali niso take teme bolj živahne ?
www.fedrelandsvennen.no/sport/article248635.ece

Saj sem vedel, da je s hribovcem nekaj narobe: boji se psov, ženske le na slikah gleda (voyer?), ne upa se predstaviti, strah ga je pokazati se, ne mara trenerjev, še na forum, kadar je gor, je prijavljen kot skrita oseba....
Bodite nežni z njim, da ne bo še kaj hujšega! :twisted:
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
z mojo terierko Guno sigurno prideva na repkov tek. Sva ravno včeraj spet imeli trening. Kar dobro nama gre. :D Gune se sigurno kdo spomni iz 2. piknika. Je bila foto zvezda med kužki.
Čau, Darja
 bojanm
Živahna tema,jest sm že dal komentar na to debato samo ni prišel na te strrani je nekje ostal kdo ve kje.Teka se bom z veseljem udeležil,da mal pomagam našim štirinožnim prijateljem,prav tako se in se bom udeleževal tudi vseh podobnih dobronamernih tekov z veseljem.Kar se kuškov tiče,sem veliko zunaj(tečem,hodim)in jih tudi veliko srečam,velikih,majhnih skratka vseh vrst-pasem in moram reči nimam slabih izkušenj z njimi,nasprotno lepe,ne rečem,da niso tudi taki,ki so bolj napadalni samo to je ponavadi v navezi z lastnikom,sicer bi pa vsk lastnik moral vedeti kako se bo njegov pes obnašal v določenih situacijah,da skrajšam,mora vedeti ali pes potrebuje vrvico,nagobčnik,itd.,itd.Ne me narobe razumet včasih s(m)o ljudje sami krivi,da pes zarenči ali kaj podobnega tudi oni imajo svoj prov,svoje pravice,istrebke pa mislim,da vsi vestni lastniki pospravijo za njimi,za konec samo še to ni se nam treba bati psov-živali,prej se moramo na žalost bati ljudi,pa brez zamere-
 driska
...mislm da bi mogli take kot je eelah maksimalno podpreti ne pa pluvat kot nekateri (hribovc)...punca ma jajca (ups, no upam da ne) da tako ornk prireditev organizira in spelje...svaka ji čast....živalce so del našega življenja in z njimi delimo naš planet....no jaz tud pridem sicer nima pesa..mogoče mi pa v ZOO posodjo kakšno žvalko....
 hribovc
Ante Mahkota, legenda novinarstva in alpinizma je založnik knjižne uspešnice "Kako živeti z nevrotičnim psom"

Glede na to, da imamo v Sloveniji več hišnih ljubljenčkov kot otrok, se za prodajo ni bati.

intervju-

-".....niso psi nevrotični, ampak njihovi gospodarji. Seveda mislim na urbane pse, ki jih imajo ljudje vse raje."

Se čudite, da jih imamo v Sloveniji celo raje kot otroke ?
"Pes je nepopisno prijazna žival. Če si slabe volje, bolj zaleže kot pet psihiatrov."
Uporabniški avatar
 mojcej77
Hribovc, ne se matrat...Tebi potemtakem tud pet psov ne pomaga.

lp,
m
 hribovc
mojcej77 napisal/-a:Hribovc, ne se matrat...Tebi potemtakem tud pet psov ne pomaga.

lp,
m

Pri nas nimamo psa, smo dobre volje :P
 Nataša
uh, če je tvoje tečnarjenje na forumu dobra volja, pa res nočem vedet, kaj je pol slaba!! :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA