Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Enkica napisal/-a:
thinkblue napisal/-a:Imam lastiški čip in so mi namerili isti rezultat kot sem si ga sam ;)
Na sekundo :lol:
LP, TB

Potem preostane le še možnost, da so nas merilne naprave ločevale po pameti ali pa po lepoti :lol: .

obstaja še ena možnost, da so organizatorji zamešali čipe med vami, kjer časi ne štimajo, in niste tekli s čipom , ki je pisan na vas, to bo mral organizator povedati
Lp!

Ste pomislili, da ste za nastalo "zbrko" krivi sami, ker niste startali v tistih blokih, ki so vam bili dodeljeni z startnimi številkami oz.čipi (če je bilo tako mišljeno in če je organizator imel tak program). Zato so, po mojem, boksi da se razbremeni startna gužva in merijo realni časi, ko pride določena skupina (boks) na štart. Ali se pa motim, ker se itak nisem podrobno seznanjal s protokolom prireditve.
edo-brko napisal/-a:Lp!

Ste pomislili, da ste za nastalo "zbrko" krivi sami, ker niste startali v tistih blokih, ki so vam bili dodeljeni z startnimi številkami oz.čipi (če je bilo tako mišljeno in če je organizator imel tak program). Zato so, po mojem, boksi da se razbremeni startna gužva in merijo realni časi, ko pride določena skupina (boks) na štart. Ali se pa motim, ker se itak nisem podrobno seznanjal s protokolom prireditve.

Motiš se.
Seveda se motiš Edo-brko.
Pa saj ravno zato imamo čipe, da nam merijo dejanski čas, ne glede na to, iz katerega boksa štartamo.
Je pa čudno, ker doslej jaz, kjer je meril Timing, nisem imela nikoli pripomb na izmerjeni čas...
Pa še to ...
Letos je organizacija res malo šepala.
Pri otrocih je prišlo do zmešnjave z medaljami, podeljevalci so imeli en gromozanski kup medalj z zamotanimi trakci in jih niso mogli jemat ven posamezno. Vemo, kako si otroci želijo medalj... pa so ostali nekateri brez, ker starši niso mogli čakat z njimi, saj so morali na štart.
Da ne govorim o prihodu Kosmača v cilj. Harmonikaši so nažigali svojo, on priteče, noben nič, potem ga zagledajo fotografi in šele nato napovedovalec, fotografi ga podijo nazaj za fotke... eh!
Takole. Po intervenciji pri organizatorju je Timing popravil moj rezultat. Popravil ga je tako, da je pač namesto tistega, ki je bil vpisan prej, vpisal rezultat, za katerega sem sporočila, da mi ga je pokazala moja ura. Lepo.

Pa vendar, v razpisu MKM je pisalo, da za ceno, ki sem jo plačala, dobim: organizirano tekaško prireditev po normah Mednarodne atletske federacije (IAAF) in Zveze mednarodnih maratonov in cestnih tekov (AIMS), ki vključuje varovanje trase, okrepčila na progi in na cilju, topli obrok, merjenje in objava rezultatov ...

Meni (in še marsikomu) rezultata niso izmerili. Sem res čudna, če si predstavljam, da bi bilo na mestu vsaj majhno opravičilce :shock: ?
Živijo!

Tudi pri meni in prijatelju so se pojavile napake.
Sam sem prvič tekel brez Garmina, ker mi je prav en dan prej odpovedal. Trije prijatelji smo startali iz druge skupine, ki so jo spustili na progo, nekje 3:15 za prvo skupino. Prijatelj z Garminom je šel po prvem kilometru naprej in ima skoraj isti končni rezultat kot na svoji uri. Z drugim prijateljem sva tekla do 15 km z ramo ob rami. Na vmesnem času na 10 km imava 4 minute razlike :roll:
Moj končni čas je za 1:25 boljši od prvega prijatelja, ki je po videu objavljenem na spletni strani MKM prišel v cilj 20 sekund pred mano :shock:

Po opozorilu organizatorjem, da je s časi nekaj narobe, so popravili čas drugega prijatelja tako, da sva sedaj po vmesnem času na 10 km narazen le 3 sekunde. Njegov končni čas so prav tako izboljšali za 4 minute, kar je za 2 minuti bolje kot je sam izmeril po svoji uri.

Moj čas je ostal enak :(

Ne razumm kaj je lahko šlo narobe, če se s čipom meri start in konec teka.

Upam vsaj, da se je Timing kaj naučil za naprej. Za Istrski maraton sem že poskrbel, da mi moj Garmin deluje :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA