Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

zz topka napisal/-a:Smo čisto out iz teme, lepo prosim! :roll:
(Le kdo je pa začel, a?) :wink:

Sploh ni važno. Važno je to, da se 11.aprila vidimo, pa prišli z analognim al digitalnim garminom. Jaz blont in kaki drugi mal manj blont, pa bo fešta po poti. Metlo prosim uglasite na mojo brzino, da me ne bo prehitevala. :lol:
FB novice:
Če še razmišljate, da bi se prijavili na NajNaj21 in želite tudi majico (http://www.najnaj21.si/wp-content/uploa ... bazna1.jpg) oziroma spominsko kolajno, pohitite s prijavo, saj ju lahko naročite samo še do ponedeljka, 30.3.2015. :)
:!: :!:
"Zato, če imate še kakšno prosto mesto prosto oziroma iščete prevoz, napišite in se dogovorite. :)"

Jaz sem že en, ki išče prevoz iz Ljubljane na 11. Aprila. Domov bom že našel, za v hribe pa bi rabil prevoz. Idealno, če me lahko kdo pobere v Šiški, dam tudi za pivo, ko enkrat pridem v cilj :D
maremejl napisal/-a:"Zato, če imate še kakšno prosto mesto prosto oziroma iščete prevoz, napišite in se dogovorite. :)"

Jaz sem že en, ki išče prevoz iz Ljubljane na 11. Aprila. Domov bom že našel, za v hribe pa bi rabil prevoz. Idealno, če me lahko kdo pobere v Šiški, dam tudi za pivo, ko enkrat pridem v cilj :D

Jaz pridem iz Postojne, tako da skozi Šiško grem itak. Imam pa cel avto frej, tako da se lahko še kdo javi.
andrejl napisal/-a:Prostor imam vsaj za 3, če se boste zadaj malo stisnili, tudi za 4.

V mislih imam, da bi se dobili ob 8:30 na bencinski na Celovški (glede kraja in ure sem prilagodljiv) in potem šibamo dalje. Dobro uro pred startom bomo tam.

Tole še velja, ker grem jutri s praznim avtom tja. Če kdo rabi prevoz, naj sporoči na 040 299 654.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA