Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 marathon95
I ja pripremam grupnu prijavu iz CRO, tak da se vidimo v Radencima :lol: :toast:
Uporabniški avatar
 Pero
Alan: Zanima me, če se lahko po TF prijavimo tudi tisti, ki se (še) ne poznamo, ampak tudi pridno tečemo?
Uporabniški avatar
 alan
Pero napisal/-a:Alan: Zanima me, če se lahko po TF prijavimo tudi tisti, ki se (še) ne poznamo, ampak tudi pridno tečemo?

Ja, ampak samo ce RES pridno tecete!!! :D No... ni tako hudo... ce si ze clan TF, potem ni problema sploh.... Kar prijavi se!

:arrow: Se zelo pomembno obvestilo! Vceraj sem na TRR prejel placilo startnine brez imena placnika! ....Grrrr :twisted: Zatorej prosim tistega, ki je 3.5. (ali pa ze 2.5.) vplacal 3150 SIT in na seznamu placnikov ni oznacen (se vedno ima zvezdico *), da mi cimprej poslje e-mail in se identificira! Ugibam, da imajo morda prste vmes tudi skrati na posti oziroma banki....

:arrow: Skupinska prijava TF na maraton Treh src v Radencih... (povezava)

:arrow: Obnovljen seznam prijavljenih tekacev in dolznikov ... (povezava)
Uporabniški avatar
 alan
OPOZORILO!

:arrow: Pri zadnjih nakazilih se mi dogaja, da je pri namenu placila napisano samo 'startnina', pa se to ne vedno pravopisno pravilno. Sumim, da je krivda (tudi) na racun usluzbencev... Zaradi tega vsem predlagam, da pri namenu placila navedete najprej svoj TFnick in sele nato startnina MTS, torej: 'TFnick - startnina MTS' !

:arrow: Na seznamu imam dva tekaca, ki sta startnino placala, pa ju ne morem identificirat!

dne 3.5. je nekdo nakazal 3150 SIT,
dne 4.5. sem na racun dobil 1750 SIT

Prosim oba tekaca, da mi posljeta e-mail in potrdita placilo! Za nevsecnosti se opravicujem!

:D :D :D

:arrow: Skupinska prijava TF na maraton Treh src v Radencih... (povezava)

:arrow: Obnovljen seznam prijavljenih tekacev in dolznikov ... (povezava)
Uporabniški avatar
 mujcika
Tudi jaz bi se prijavila. :cry: :cry: :cry:
No, bom videla kaj bo jutri ultrazvok (natrgane) mišice pokazal. :roll: :cry:
Ne vem, če bom prenesla biti gledalec.

Sicer pa sem v zadnjih dveh tednih pošteno natrenirala trebušne, hrbne in ostale (nadkolenske) mišice ... Za nekatere niti vedela nisem, da jih imam. :lol:
Če bo šlo tako naprej (poškodba, "ležanje"), bom lahko šla med body builderke. :D :D :D
Uporabniški avatar
 alan
mujcika napisal/-a:...Ne vem, če bom prenesla biti gledalec.

Ce mislis, da se nisi 100% popravljena :D potem se na tek odpravi skrajno previdno! Oziroma se boljse... prinesi kopalke, pa kremo za soncenje in se zlekni na travco ter pocakaj TF tekace... Potem pa na analizo!

Garantiram, da ti ne bo zal!

Ce ti bo kaj pomagalo... jaz sem vcasih mislil, da ne bom nikoli v zivljenju izpustil maratona v Ljubljani oziroma v Radencih... Potem pa lani v casu LJ maratona poskodba (za vikend sem zbrisal iz LJ), letos v casu Sezanskega polmaratona praznik doma, in za piko na i poroka v casu Radenskega maratona... Sh** happens...

Pa ce se bos se kaksnega 'manjsega' teka udelezila v fantasticni druzbi TF, se bodo bridke solze kaj hitro posusile... :D

Vem, da se je lahko pametnega delat... je pa vseeno za premislit...

Uporabniški avatar
 mujcika
alan napisal/-a:... Potem pa lani v casu LJ maratona poskodba (za vikend sem zbrisal iz LJ), letos v casu Sezanskega polmaratona praznik doma, in za piko na i poroka v casu Radenskega maratona... Sh** happens...

Alan, priznam, imel si izredno smolo ... No, čeprav se kakšen praznik ali poroko da mirno prenesti :wink: ...
Uporabniški avatar
 alan
:arrow: Zadnji rok za skupinsko prijavo TF na Maraton treh src, Radenci se pocasi izteka! ... (povezava)

:arrow: Seznam prijavljenih tekacev in dolznikov obnavljam takoj, ko dobim prijavo... (povezava)

:arrow: POMEMBNO!
Na moj racun se vedno mnozicno prihajajo placila brez identifikacije! Tiste, ki se niste placali startnine, prosim, da se pri izpolnjevanju poloznic drzite navodil!

Tisti, ki ste startnino poravnali, pa imate se vedno zvezdico (*) zraven imena, se zaradi tega ne obremenjujte prevec - ste eden izmed tistih, ki ga zaenkrat ne znam uvrstit k placilu ali pa placilo zamuja.... :D

Tisti, ki startnine se niste poravnali, se lepo prosim cimprej potrudite! :D

:arrow: IN SE BOLJ POMEMBNO!
Vsi, ki ste na seznamu prijavljenih, boste prijavljeni kot clani TF skupinske prijave! Zaradi tega prosim tiste, ki se teka ne mislite udeleziti, da mi to se PRAVOCASNO sporocite!

Uporabniški avatar
 Vlajko
Mene je nadvojvoda že na Cooperju opozoril, da bi moral Alanu podeliti kakšen plemiški naziv glede na vzorno pripravo Filipidovega teka po PST.

Pa sem kar odlašal, ker nisem bil čisto prepričan ali sploh imam to pravico in moč. Ob njegovem skrbnem trudu pri skupinski prijavi za Radence :cast1: pa mi "žilica" ni dala več miru. 8)

Torej, Alan, od tega momenta dalje si tudi ti baron. :!: :!: :D :wink: Če ima kdo kakšne zadržke, naj to pove zdaj ali pa naj za vedno molči!! :wink:
 bine
Alanu sporočam, da sem vplačal startnino za MTS na zahtevani račun v vrednosti za prijavo s svojim čipom.

Upam, da boš dobil tudi kopijo nakazila na svoj mail, kisem jo ravnokar poslal.

L.P.
Uporabniški avatar
 alan
Vlajko napisal/-a:...Torej, Alan, od tega momenta dalje si tudi ti [/color]baron....

UAAA! He, he,... hvala baron Vlajko :oops: Torej... kaj ze?... Upam, da bodo v Radencih lahke noge, sampionski rezultati, pa en kup lepih spominov...

bine napisal/-a:Alanu sporočam, da sem vplačal startnino za MTS na zahtevani račun v vrednosti za prijavo s svojim čipom...

Hvala Bine! Dobil potrdilo in odpihnil zvezdico...

Uporabniški avatar
 Vlajko
alan napisal/-a:...UAAA! He, he,... hvala baron Vlajko ...

You welcome.... Samo, ............ jaz nisem več baron ...... sem von. :evil: :wink:
Uporabniški avatar
 alan
AAAA! Podzabu.... :bum: :bum: :bum:

Se opravicujem... :D
Uporabniški avatar
 INOT
Forumovci!Se bomo dobili pred startom za eno skupinsko ekipno fotografijo?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja ena bo za POP TV ena pa za EUROSPORT :lol: :lol: , ta velika fotografija pa za anale tekaškega foruma :lol: :wink: .Ejga jubilejni tek je dijo mijo, pa lepa cifra :wink: .
ČAO!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA