Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ero
hoj,

očitno imate preveč dela z drugimi stvarmi in ne načrtujete tri tedne vnaprej.

OK, maksimalen strošek prevoza bi bil 4.000 SIT. če nas bo manj kot 20, je to ta velik kombi. za več kot dvajset potnikov pa bus. ni potrebno, da smo vsi tekači. tudi turisti in navijači ste dobrodošli.

če nas bo več, bo strošek seveda nižji, tja do 3.000 SIT se lahko spusti...

če nas bo na koncu zbranih okoli deset, je pa že ceneje, da se pozipamo v par osebnih avtomobilov.

torej?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Evo ti sad pobjednici smo mi svi :wink: :wink: :lol: !
Sam je še treba skozi cilj priti pa bo, a koko sto po sto!
ČAO!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Po pregledu seznama že prijavljenih tekmovalcev lahko že sedaj vidimo, da bo to spet ena od številčnejših udeležb na sicer zelo dobro organizirani tekaški prireditvi.

Mislim, da bo to že moj peti nastop v Varaždinu, kjer sem bil vedno zadovoljen z organizacijo in prijaznimi gostitelji. Ker proga sodi med lažje in je točno izmerjena sem tam vedno dosegal svoje najboljše rezultate v MM.

Počasi je res že čas, da se organiziramo za skupen prevoz na tekmo. To je najcenejša varianta, pa še bolj spočiti bomo prišli na štart.

MatjazV
Uporabniški avatar
 marathon95
MatjazV napisal/-a:Po pregledu seznama že prijavljenih tekmovalcev lahko že sedaj vidimo, da bo to spet ena od številčnejših udeležb na sicer zelo dobro organizirani tekaški prireditvi. MatjazV

Računamo, bar ko prošle godine :lol: :lol:
MatjazV napisal/-a:Mislim, da bo to že moj peti nastop v Varaždinu .... MatjazV

2000 - 1:16:21 - 18/204
2001 - 1:16.30 - 17/209
2004 - 1:17:17 - 26/275
Meni fali jedan :?:
Javi koje godine i rezultat
MatjazV napisal/-a:.... sem bil vedno zadovoljen z organizacijo in prijaznimi gostitelji.... MatjazV

Budemo se potrudili da budeš zadovoljan i ove godine :D :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
se tud pridružujem udeležencem :) kot kaže :)
Uporabniški avatar
 ero
OK,

zdaj pa vas resnično prosim, da se še enkrat pofočkate za avtobus. lahko tule ali pa na ZS. v petek ob 10:00 preštejemo prijave in se odločimo. možnosti so tri:

1. veliki bus - nad 19 potnikov, cena med 3.000 in 4.000 SIT

2. minibus / maxikombi - nekje od 15 do 19 potnikov, cena med 3.500 in 4.000 SIT

3. lastni prevoz - se malo prekriva z minibusom - če nas je do 16, se magari pozipamo v štiri osebne avtomobile...

vsekakor se prijavite preko interneta, startnino pa bi pobrali kar na busu in jo potem skupinsko zamenjali za startne vrečke, da bo šlo vse skupaj hitreje. saj nam bo Kruno vnaprej pripravil vrečke, ne?

torej?

začenjam uradno preštevanje:

1. Pia
2. Ero
Uporabniški avatar
 MatjazV
marathon95 napisal/-a:
MatjazV napisal/-a:Mislim, da bo to že moj peti nastop v Varaždinu .... MatjazV

2000 - 1:16:21 - 18/204
2001 - 1:16.30 - 17/209
2004 - 1:17:17 - 26/275
Meni fali jedan :?:
Javi koje godine i rezultat
:D :D

Kruno, vidim, da imaš vse ažurno evidentirano. To bo dejansko "šele" moj četrti nastop v Varaždinu. V glavi sem imel še eno tekmo, to pa je bila lanska tekma Aquacity triatlon.

Pa še pofočkam se za skupinski prevoz: 6. MatjazV.

L.P.

MatjazV
Uporabniški avatar
 miro
7. miro
 dragons
9. moja malenkost :D :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5