Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 runner
INOT povedala mi je __Maja__ da tebe ni 24ga. Ona pa je tudi takrat na dopustu... Kdo mi bo stopal?

:-)

Verjetno bom se z enim Hermesovcem po Terry Foxu sel se na Kalvarijo... pa si bova merila cas.
Uporabniški avatar
 INOT
Štopal si boš kar sam,ker verjamemo tudi na besedo.Žal pa ne bo majčke,nagrade...
Uporabniški avatar
 runner
INOT napisal/-a:Štopal si boš kar sam,ker verjamemo tudi na besedo.Žal pa ne bo majčke,nagrade...

Tipkovnica mi je v solzah! Baaaha haaaaaaaaa (jokam)...

...

...

no prav naj vama bo ... samo niiiii in niiiii posteno (KALIMERO PRESS)
Uporabniški avatar
 lojzeP
INOT napisal/-a:Dule jaz ti povem,da je ta zadeva enih 99% lažja kot SAM ali Pohorje. :wink: Pa ko enkrat prideš na vrh,se izdihaš,pogledaš dol... :D Oči se ti zasolzijo od te lepote.pa greš lepo počasi dol.Spodaj pa zopet gor pogledaš,pa če si zadovoljen :cast1: ,če ne pa :FO: .Ampak ni tak hudo... :twisted:

spoštovani hribolazci - v vednost :idea: :roll:

1. koliko % so stopnice lažje od Pohorja in SAM-a :?: :? - se boste sami prepričali - meni se tale matematika nekam ne izgrede :shock:

2. ko prideš na vrh loviš kar nekaj časa sapo, ko pa dol pogledaš je pa nevarno da se ne "skotrljaš" navzdol - vrtoglavica PRESS

3. oči so pa mokre itak stalno, ker ti šprica iz celega telesa - - tle imajo še oči znojnice :wink:

4. ko greš pa dol, se stalno sprašuješ, le kaj mi je pa tega treba bilo. Ko se pa odspodaj zopet ozreš navzgor, le zmiguješ z glavo - kako so me lahko tako po otročje prepričali, da sem šel grizt svoja kolena :bum:

5. sicer pa res ni kaj dosti hudo - kak teden bolniške - pol je pa že za odtenek bolje :o

če smo že začeli z matematiko, pa dajmo še nehat :

če daš zadevo na pol, pa še mal odvzameš ................ smo glih tle nek :idea: :wink:

po pameti, pa Tonetu fejst promet delejte :toast:
Uporabniški avatar
 mirko1
sedaj pa resno
kako bo z merjenjem časa.pride timing?pa vmesni rezultati,pa to....pa bo prenos direkten na internetu?če bo slabo vreme je treba obut gojzerje?a bo skupni štart ali kronometer?če bo prijavljenih 500 tekačev,kako bo s časi štarta-žrebanje?na koliko stopnic bodo okrepčevalnice z geli...praški...prijatelji štojerci ne se hecat,mi pridemo od daleč,in bomo vzeli stvar skrajno resno.
priporočam da se uvede uradni trening uro pred tekmo in se objavi tudi te rezultate kot uradne,potem bo skupaj s tekmo preseglo 250 višincev.
danes sem prebral da bo 1 oktobra v mariboru vegetarijanski piknik.super,dve muhi naenkrat.
smeškov nisem vstavljal,da ne bi bilo še bolj hudo kot je.
no ,sedaj pa lahko prečitaš šeenkrat :D
lp.mirko
Uporabniški avatar
 INOT
mirko1 napisal/-a:sedaj pa resno
kako bo z merjenjem časa.pride timing?pa vmesni rezultati,pa to....pa bo prenos direkten na internetu?če bo slabo vreme je treba obut gojzerje?a bo skupni štart ali kronometer?če bo prijavljenih 500 tekačev,kako bo s časi štarta-žrebanje?na koliko stopnic bodo okrepčevalnice z geli...praški...prijatelji štojerci ne se hecat,mi pridemo od daleč,in bomo vzeli stvar skrajno resno.
priporočam da se uvede uradni trening uro pred tekmo in se objavi tudi te rezultate kot uradne,potem bo skupaj s tekmo preseglo 250 višincev.
danes sem prebral da bo 1 oktobra v mariboru vegetarijanski piknik.super,dve muhi naenkrat.
smeškov nisem vstavljal,da ne bi bilo še bolj hudo kot je.
no ,sedaj pa lahko prečitaš šeenkrat :D
lp.mirko

Merjenje bo ročno (peščena ura)
Vmesni čas bo vmes med stopnicami
Prenos bo direkten od spodaj do vrha bo vsak sam nosil svoje kosti
štartala bosta verjetno po dva naenkrat,da ne bo gneče
500 jih ziher ne bo prišlo
med potjo se boš krepčal z lastnim znojem in preklinjal zakaj si se spustil v to.
Na vrhu dobiš požirek vode,vina,piva samo ne preveč,da ti ne bi škodilo (nevarnost višinske bolezni)
predno se spustiš v to se posvetuj z zdravnikom ali farmacevtom.
od praškov bosta na razpolago AVA in Persil
Za ostala vprašanja se obrnite na direktorco tekmovanja (Majo)
Jaz sem tu samo vodonosec! :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Nekako se mi dozdeva, da bo potrebno po vzora na LJ maraton, tudi tukaj narediti kak sestanem pred tekmo, da se dorečejo detajli, oz. da tudi tekmovalci povejo svoje želje in zahteve. :wink:

Kako bo pa kaj organizirana zdravniška služba - morda pridemo tudi rekreativci, ki bi nam tovrstna dejavnost še kako prav prišla :oops: : Predlagam, da se tudi temu vprašanju resno pristopi - bodoče članice bele bratovščine ne zadovoljujejo kriterija zdravstvene oskrbe :idea: :roll:

Pa majice: bodo dovolj kvalitetne in ustrezale trendom sodobnega oblačenja oz. slačenja 8) - preprečimo slabo voljo PRESS

....................... še je čas ( Kreslinov Vladek PRESS ) :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
lojzeP napisal/-a:Nekako se mi dozdeva, da bo potrebno po vzora na LJ maraton, tudi tukaj narediti kak sestanem pred tekmo, da se dorečejo detajli, oz. da tudi tekmovalci povejo svoje želje in zahteve. :wink:

Kako bo pa kaj organizirana zdravniška služba - morda pridemo tudi rekreativci, ki bi nam tovrstna dejavnost še kako prav prišla :oops: : Predlagam, da se tudi temu vprašanju resno pristopi - bodoče članice bele bratovščine ne zadovoljujejo kriterija zdravstvene oskrbe :idea: :roll:

Pa majice: bodo dovolj kvalitetne in ustrezale trendom sodobnega oblačenja oz. slačenja 8) - preprečimo slabo voljo PRESS

....................... še je čas ( Kreslinov Vladek PRESS ) :wink:

Še preden se odpravim na spavanac pa vidim ta veseli besednjak, kva sem se nasmejal.
"bodoče članice bele bratovščine ne zadovoljujejo kriterije zdravstvene oskrbe :lol: :lol: "
Mislim LojzP odakle jih ti jemlješ kaj :lol: :wink: !
Še dobro da na Forumu obstjajo taki odkritosrčneži ha,ha.!
Kar se tiče pa majic je pa tako, da mislim da bi lahko nežnejši spol imel bolj tanke majice predvsem zaradi hitrega izhajanja znoja :oops: :wink: !Ker ni dobro tako dolgo biti moker :oops: :wink: !Potem bo pa joj prejoj! Tisti zadnji del stavka je bil lep poetično skup djan "oblačenja oz. slačenja". :lol: :wink: Se mi zdi da se to rima nekako :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
Nekdanje,sedanje in bodoče članice bele,zelene ali modre če hočeš (bratovščine-pa ne one od sinjega galeba) zadovoljujejo vse kriterije zdravstvenih,kuharskih in kakršnihkoli drugih oskrb.Tak,da se ni za bat.Zna bit tudi masaža,samo ta se plača posebej,zastonj pa bo umetno dihanje če ga bo kdo od tekmovalcev rabil.Lojze pa ti ja prideš v Maribor!!!!Pa to ti je velemesto-center zbivanja :D Imeli smo trto ko še pri vas sploh sneg ni padal! Pa naše članice obvladajo vse kar si izmisliš.Evo dva dni nazaj sem se polomil s kolesom pa sem že ozdravljen.Čudo :shock: Tega nimaš nikjer.Še malo pa bodo romanja k nam na stopnice.
Ne se zdaj bat no.Pridi še enkrat na štenge. :!:

Aja še majice te mučijo.saj vem kaj.Ti bi rad one mokre majčke.Al raje tiste hare krišna halje?Bomo videli.Treba bo prit pa zopet gor.Ni druge. :twisted:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT ali obstajajo tudi take da se kokr tok skoz vidijo :lol: :wink: !Mislim ko se človek prepoti, da se vidijo prsa junaka a glava od pametnjaka! :lol: :wink:
Sam da bo ARIEL, PERSIL, FAXhelizim da nau una stvar hin :lol: :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
Mam občutek,da bi si eni radi na naših ženskah poglede pasli kaj :evil: Nič ne bo!
 kseb
Jaz se tudi prijavljam za štenge :twisted: .

Če pa bodo majčke, pa se priporočam za L.

Pa LP.
Uporabniški avatar
 INOT
INOT napisal/-a:Od gostov trenutno prijavljeni:
1 Ero
2.Mirko 1
3.Lučko
4.Dule
5.Marjan
6.Tomaž Zupančič
7.Kseb
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:Mam občutek,da bi si eni radi na naših ženskah poglede pasli kaj :evil: Nič ne bo!

A to pa ne INOT :roll: :wink: , mi pa že nismo taki hudimana!
Samo rad bi jim olajšal trplenje, ki ga bodo dobivale ko se bodo potile, da bi se počutile seveda čimbolj freeeeeee :lol: :wink: !
Pa še bolj lahke bi ble, dijo mijo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
Ne mi se zdaj ti zgovarjat :roll: Samo pazi!Vidiš kakšne čase imajo ženske! :twisted:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA