Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
INOT napisal/-a:Dule jaz ti povem,da je ta zadeva enih 99% lažja kot SAM ali Pohorje.Pa ko enkrat prideš na vrh,se izdihaš,pogledaš dol...
Oči se ti zasolzijo od te lepote.pa greš lepo počasi dol.Spodaj pa zopet gor pogledaš,pa če si zadovoljen
,če ne pa
.Ampak ni tak hudo...
![]()
mirko1 napisal/-a:sedaj pa resno
kako bo z merjenjem časa.pride timing?pa vmesni rezultati,pa to....pa bo prenos direkten na internetu?če bo slabo vreme je treba obut gojzerje?a bo skupni štart ali kronometer?če bo prijavljenih 500 tekačev,kako bo s časi štarta-žrebanje?na koliko stopnic bodo okrepčevalnice z geli...praški...prijatelji štojerci ne se hecat,mi pridemo od daleč,in bomo vzeli stvar skrajno resno.
priporočam da se uvede uradni trening uro pred tekmo in se objavi tudi te rezultate kot uradne,potem bo skupaj s tekmo preseglo 250 višincev.
danes sem prebral da bo 1 oktobra v mariboru vegetarijanski piknik.super,dve muhi naenkrat.
smeškov nisem vstavljal,da ne bi bilo še bolj hudo kot je.
no ,sedaj pa lahko prečitaš šeenkrat![]()
lp.mirko
lojzeP napisal/-a:Nekako se mi dozdeva, da bo potrebno po vzora na LJ maraton, tudi tukaj narediti kak sestanem pred tekmo, da se dorečejo detajli, oz. da tudi tekmovalci povejo svoje želje in zahteve.![]()
Kako bo pa kaj organizirana zdravniška služba - morda pridemo tudi rekreativci, ki bi nam tovrstna dejavnost še kako prav prišla: Predlagam, da se tudi temu vprašanju resno pristopi - bodoče članice bele bratovščine ne zadovoljujejo kriterija zdravstvene oskrbe
![]()
![]()
Pa majice: bodo dovolj kvalitetne in ustrezale trendom sodobnega oblačenja oz. slačenja- preprečimo slabo voljo PRESS
....................... še je čas ( Kreslinov Vladek PRESS )
INOT napisal/-a:Mam občutek,da bi si eni radi na naših ženskah poglede pasli kajNič ne bo!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA