Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

janezu
sporočilo,ki ga je prejel tomaž je bilo namenjeno forumu,ker pa je moje znanje računalništva podobno hoji v hribe-VEDNO KAJ ZGREŠIM imamo sedaj SNEŽNIK namesto KALIŠČA lp janezu
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
marjan napisal/-a:Predlagam, da naredimo 2 ekipi (hardiči in softiči press...)

Po današnjem prečudovitem "izletu" (tempo je bil kar hud) na Kališče smo se tudi mi štirje odločili, da sestavimo turistično TF "2MUCH4ME" ekipo in se kar prijavili v koči.

Dvakrat bomo že prišli gor, če bo pa kaj več, se bomo pa odločili sproti. Če bo 1.aprila tako lepo vreme kot danes, bomo sigurno uživali...

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Torej v katero ekipo bom sprejet :lol: :wink: , med hardiči TF :oops: :wink: ali softiči press 8) sunčane obale 8)
Čakam na ugodno ponudbo, ker potem na samem Kališču bodo noge in glava nekaj časa vse skupaj trdo potem pa zelo, zeloooooooooooo mehko na koncu :twisted: !
ČAO!
 janezu
vprašanje za poznavalce kališča:ALI BO LETOS PADEL REKORD? glede na to,da nekateri favoriti V KOČI ne utegnejo izpolniti niti prijavnice,je vse mogoče.LP ju
Uporabniški avatar
 mirko1
samo eden je,
:!: ki lahko osvoji rekord :D , in ta se mi zdi, da si bo to poslastico privoščil nasednje leto 8) :idea: :!:
lp,mirko
Uporabniški avatar
 žine
zdi se, da prvi (&moj) favorit HLASTNO trenira (komu mar za prijave in podobno birokracijo PRESS) :D
lpŽ
Uporabniški avatar
 milan
Evo kratko poročilo s treninga.

Zbralo se nas je okrog 10 zagnanih, med nami je bil tudi lanski zmagovalec in prvi favorit Ivan. Po štartu se nam je kmalu pridružil tudi Igy, ki je predtem delal kroge gor-dol-gor. Proga je bila sprva odlična (suha) potem pa smo prišli v območje ledu, še kasneje pa v mehak sneg. Zelo težavno. Kljub temu je Ivan vrh dosegel v dobrih 37 minutah. Sledil mu je Janezu, pa Igy, Marjan, Tone.... Nekaj udeležencev je obrnilo že pod vrhom, eden pa je zamudil na štart in je prav tako pod vrhom obrnil.
Sijalo nam je sonce. Po vrnitvi domov pa se je ulil dež. Še ob spustu smo srečali še nekaj ljudi; So prišli navijat ,so bili v kategoriji zamudnikov ali pa so bili v lastni režiji? Kdo ve.
 marjan
Ja res smo "gagali" po težkem terenu. :(

Prvič letos sem šel na polno z adidaskami in je kar dobro izpadlo. Vesel sem tudi, da je trening uspel. Z Duletom sva "tuhtala" katere "mišelinke"vzeti na tekmo. :D

Kako že pravi tista pesem "Naj pada zdaj dež...", da stopi čim več "preklemanskega" snega. :!:

Lepo trenirajte in uživajte v pomladi,
Marjan
Uporabniški avatar
 Dule
marjan napisal/-a:Z D.. sva "tuhtala" katere "mišelinke"vzeti na tekmo. :D

Menim da takih ne delajo in po enem vzponu in spustu bodo vsake spustile (mokroto).. :?

Drugače pa moj favorit un (kako se piše še ne vem), ki sem ga prehitel pri Britofu (z avtom seveda) in je pritekel iz Kranja nato pa me nekje na 3/4 proge mimogrede prehitel.. :oops:

Drugače pa moj čas urca gor in pol dol 8)

Pozdravček :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
V tako neugodnih snežnih pogojih, kot se pričakujejo letos, bi jaz v ožji izbor favoritov dodal še enega junaka, ki je že dvakrat zmagal, ko je bil na progi sneg. 8) :!:

Odgovor, koga imam v mislih, mi lahko pošljete po ZS. :wink:
 marjan
Ko ste že vsi tako skrivnostni, moj favorit pa je Ivan Šaus

... in pika. :wink:

Marjan
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
marjan napisal/-a:Ko ste že vsi tako skrivnostni, moj favorit pa je Ivan Šaus

... in pika. :wink:

Marjan

Misliš ali veš :lol: :wink: .Madonca saj je Šavs skoraj rojen pod to goro :lol: .No trenutni favorit je defenitivno on, kaj se bo pa na tekmi dogodilo se bo pa seveda videlo.
Torej se nekako vidjamo na sami tekmi če bo sreča mila softiči :lol: 8) in hardiči :wink: !
ČAO!
 janezu
točno en teden pred preizkušnjo pogojev za nov rekord NI,to je ugotovil stari nosilec ,ki pravi,da je zgoraj pod žičnico več kot DVA METRA SNEGA,ki pa se predira.tako da hoja zadaj v teh pogojih sploh ni mogoča.v poštev pride jelerjeva, tj po grebenu do blata in po oslovi do potoka.tako da letos ne bo prav nobenih bližnic,iskali bomo samo manj drseče poti.upam,da bo odjuga in dež v torek in sredo pobrala čimveč snega.IGI pa ima rolbo samo do 600 nm,lopate pa nobene.LP JU
Uporabniški avatar
 firbec
Predprijave smo zaključili. Trenutno je 112 prijavljenih, ampak tekmovalci vedno pridejo še tik pred startom, ko že vidijo vremensko situacijo. Vreme bo!
Snega bo v zgornji tretjini še veliko - dol še bolj leti. Spodaj je že suho, v sredini je pa malo ledeno in blatno.
Se vidimo! Vabljeni!
12 ur Kališča 2006
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA