Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Perdurabo
181!Lahk bi meli se vec ampak tud zdaj z to stevilko atletov bomo meli tezav.Do zdaj je najvec udelezencev blo na Velebitu.Mi prvic pa takoj rekord.Ce bi bil nesramen bi povedal da smo organizatorji super.Pasman je super,mi sva back ground.
Uporabniški avatar
 ales
Zdajle premišljujem, samo juga ne, na dan tekme. Ker če bojo une skale na Zaglavu namočene in na pol v morju bo pa res hec.. Da ne pomislim, kako bojo organizatorji pol dežural s čolni. No, ampak jugo te vsaj potiska na obalo, ne tko k kšn reful burje, k te zna v morje zabrisat. Je pa burja na J strani bistveno manj moteča..

Me pa zanima, a bo med tekom organizator poskrbel za oskrbo z vodo in če, kako pogosto. Ker za predvidenih 5-6 ur bo treba imet kar precej zaloge, jaz sem pa včeraj s petimi kg v nahrbtniku že kr mal "počepnil" na 6min/km.
 Perdurabo
Zdaj je jugo ful jako,do sobote ga ne bo vec.Za burju ni problema ker je vec od 70 procentov steze na drugi strani.Voda bo ob polovici.Nimamo moznosti za vec.Prevec dela za par organizatora.Sorry.
Uporabniški avatar
 tini
Perdurabo napisal/-a:Voda bo ob polovici.Nimamo moznosti za vec.Prevec dela za par organizatora.Sorry.

Pa bo mozno tja dostaviti tudi kaksne svoje napitke ?

lptini
 Perdurabo
In the midle of the nowhere lahk se nekaj pusti ampak to se lahk zgubi ker je tam nekaj ljudje kateri nasploh ne marajo za nac.Vzameju in ni jih..Tud na dan tekmovanja bomo na sto strani.Se enkrat,samo par nas je a tekmovalcev je veliko vec od pricakovane stevilke in se naprej klicejo in iscejo da bi prsli.Nora hisa.
Uporabniški avatar
 ales
Perdurabo napisal/-a:Zdaj je jugo ful jako,do sobote ga ne bo vec.Za burju ni problema ker je vec od 70 procentov steze na drugi strani.Voda bo ob polovici.Nimamo moznosti za vec.Prevec dela za par organizatora.Sorry.

Meni je čisto dovolj! V Solinah al v Žinčeni?

Mojo ženo pa zanima ali bo na 17tki tudi voda vmes.

Ja edino na vreme pa res ne morete vplivat, to vzamemo v zakup.
 Perdurabo
V Zinceni.Na 17 bo tud.
Uporabniški avatar
 ero
he he, to je organizacija! ravno me je klical eden od prirediteljev in preveril, če prihajamo. zaželel nam je še srečno pot in me potolažil s svojo optimistično vremensko napovedjo - bura samo što nije stala, sad če bonaca. malo je naoblake ali to če se preko noči razvedriti i sutra nas čeka lijep dan!

bilo bi res lepo :) v vsakem primeru - vse čestitke in pohvale organizatorjem že zdaj!!!
Nazadnje spremenil ero, dne 24 Feb 2006, 14:34, skupaj popravljeno 1 krat.
 Perdurabo
Ero pakirat se a ne pisat po forumu.Gremo,hop,hop!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA