Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

FaT
Za Hitrohodca:

Hvala za nasvet, sem tekel obratno, da je jutranje sonce dalj časa sijalo v obraz za lepo barvo :), od Maestosa v smeri proti Sežani, v Lokve (tam bližnjica čez polje do vodnega stolpa pri črpalki) in potem nazaj v Lipico, glede na čas je razdalja okoli 9,5 km, po googlu tudi.

Temperatura je bila ob 7.15 h ugodna za dolge rokave/nogave, ravno se je pokazalo sonce, ki me je malo ogrelo :) Še enkrat hvala za nasvet!

LPT

hitrohodec napisal/-a:Za FaT:

Če te zanima trasa 10 km Lipica-Lipica, je najbolj primerna (s približno 150m manj) Lipica, Lokev (pri pokopališču levo proti pršutarni) nato mimo pršutarne proti Sežani do križišča za Lipico, kjer zaviješ levo in nato kar ravno do Maestosa. Pa dober trening!
 sempja
Jutranje sonce je carska zadeva. In ravno zdaj se bliža čas jutranjcev. Ekstaza.
Zaradi velikega (za hitro hojo) števila prijavljenih (doslej 16 žensk in 15 moških) smo morali nujno spremeniti program hitre hoje. Ker so, razen 1 atletinje iz Hrvaške vse prijavljene tekmovalke novinke v tej disciplini bo RAZDALJA ZA ŽENSKE LE 3000m, s startom ob 11.30, medtem ko bodo MOŠKI STARTALI na klasični razdalji 5000m TODA OB 12.30! Za ŽENSKE bo to PRVA TEKMA V HITRI HOJI V SLOVENIJI SPLOH :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
 miška
ojla, dragi sotekači.

mene pa zanima, če kdo pozna koga, ki se je prijavil na MKM, pa ne more oz. ne bo šel??
imamo še enega kandidata, ki ga žal nočejo več vzet, ker je pač že toliko ljudi, da je joj.

hvala,hvala neglede na rezultat;)
lp
 sempja
Tudi mene zanima, če je kdo, ki ne misli iti. In sicer:

1) Rabim enega kandidata, ki ne namerava iti na 21km in
2) Enega kandidata, ki ne namerava na 8km.

Če je kdo tak, naj mi omenjeno NUJNO sporoči preko zasebnega sporočila. ČIMPREJ!!!!!

Tnx
 Leon
Tudi jaz bi rabo enega, ki ne gre na 21 km.
 hitrohodec
Svetujem urednikom foruma, da zamenjajo uradni forum Malega Kraškega Maratona v Sežani, ker je tisti zdaj prisoten lanski!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA