Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Slama
JA društveni dom, kjer se zbirajo prijave od 8h naprej je na vrhu klančka, pod cerkvijo, kjer se cesta razcepi proti Nevljam. Gotovo, pa bo ju3 zjutraj okoli doma že veliko avtomobilov, tako, da gotovo ne boste mogli zgrešiti.
Upam, da se rekreativci ne boste ustrašili pisanja zgoraj :? !

Se vidimo ju3!
 peropro
S625X napisal/-a:
tae napisal/-a:Kolikor je meni znano ima rekord Sebastjan Zarnik. Ta čas je drugače na 10 km, ki pa mimogrede ni najbolj ravninska. Kljub razpisani nagradi in ugodnemu vremenu dvomim, da ti bo uspelo. Vsekakor ti pa želim srečno in hitro. Poročaj o dejanskem rezultatu.

Uf ta bo pa tezka,ampak se bom potrudil-sem zracunal da moram prvi krog obrnit 17min50 sec,drugi bo itak mal slabsi recimo 18min20 pa ga imam.
Mislim,da bo rekord padel in to SUVERENO!!!!!!
Hvala za informacijo,komaj cakam tekmo.

No, sej mogoče pa Zarnik tut pride jutr.. pa se bosta usekala.. al bo to bolj boj sam s sabo?
Uporabniški avatar
 daneb
peropro napisal/-a:Kdo pa je to Zarnik.. prvič slišm.. tko da pomoje ne more bit rekord bohve kaj.. če maš 31 min na 10ko, ga boš šu z lahkoto..

Zarnik Sebastijan je eden najboljših gorskih tekačev pri nas. :roll:
Uporabniški avatar
 daneb
No pa je padel lanski rekord ( neuradno ) nov rekord naj bi bil 0:34:49 neuradno. :P
Uporabniški avatar
 Darja
S625X nič nisi poročal kako je šlo na krosu. Si mogoče prišel do zaključka, da je bilo tvoje kalkuliranje s časom 1. in 2. kroga (17:50 in 18:20) malce preveč optimistično? No torej, kakšen je bil tvoj rezultat?
Uporabniški avatar
 daneb
Po vsej verjetnosti njegovega časa ne boste izvedeli. :bum:
Uporabniški avatar
 Darja
Ja, daneb, se bojim, da res. Čeprav moram priznat, da me zelo zanima. Babji firbec, pač! :D
Uporabniški avatar
 S625X
Darja napisal/-a:Ja, daneb, se bojim, da res. Čeprav moram priznat, da me zelo zanima. Babji firbec, pač! :D

A bi res radi vedeli kolk sem tekel?
No ja ne tako dobro kot sem mislil,ampak za trenutno stanje je OK.
Sem zadovoljen in to je najpomembnejse.

Lep pozdrav vsem
Uporabniški avatar
 tae
Moder odgovor, ni kaj. Očitno o številkah ne želiš govoriti. Naj tako ostane, če tako hočeš.
Uporabniški avatar
 Darja
S625X lepo prosim, kolk si šel??? A ti ne veš, da od firbca rit raste :cry: ? Tega pa res ne rabim!!!!! Prisežem, da ne bom komentirala tvojega rezultata :twisted: , za katerega sem prepričana, da je bil jako dober, malce me je zmotilo le tvoje smelo preračunavanje pred tekmo :wink: .
Kaj meniš Tae, a bo :?: :?:
Uporabniški avatar
 tae
Darja, živi naprej svoje življenje, S625X-u pa pusti naprej živeti njegovo. Včasih o nekaterih stvareh pač ne želimo govoriti. Vsak zase najbolje ve, kaj je za širšo javnost in kaj ne.
Uporabniški avatar
 Darja
Tae, stvari jemlješ čist preveč resno :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Darja napisal/-a:Tae, stvari jemlješ čist preveč resno :lol:

Zanimivo je to, da so mi to tu na forumu že rekli. Očitno bo res kaj na tem, čeprav sebe in svoje življenje smatram za prijetno, zabavno, s smislom za humor. Vendar pa, če se postavim v kožo S625X-a, ko se mu ni najbolj izšla njegova računica, v nadaljnem komentiranju časov lahko naleti le na zbadljivke nekaterih članov, kar pa ni najbolj vzpodbudno, mar ne?
Uporabniški avatar
 Darja
Mogoče pa bo to vzpodbuda (ali: kako zavežeš jezik firbčnim babncam) za naslednje leto. Malo (realnega) računanja pa tudi ne škodi.
Uporabniški avatar
 MihaPR
realnega računanja in neresnosti :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA