Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zajc
Jaz sem prej mislil, da je 2+1 :D (obljubim da bom bral razpise bolj podrobno in ne samo "koliko dolga je proga" :oops: )

No, zdaj pa res ne vem v kateri ekipi bom. Predlagam da se vodje ekip zmenite med sabo, ker vidim, da bo na koncu en "fight" :twisted:

Da ne bo kdo zameril :ignore:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
zajc napisal/-a:Jaz sem prej mislil, da je 2+1 :D (obljubim da bom bral razpise bolj podrobno in ne samo "koliko dolga je proga" :oops: )

No, zdaj pa res ne vem v kateri ekipi bom. Predlagam da se vodje ekip zmenite med sabo, ker vidim, da bo na koncu en "fight" :twisted:

Uf, sedaj sem se pa že prestrašil, da jemljemo stvar preresno. :?
Da ne bo pomote, jaz se glede velike konkurenčnosti Goladarjev in Krožnikov ves čas samo hecam. Tako, da je tema (upam, da nisem v temo brcnil) še bolj zanimiva. :lol: :lol: :lol:
Krožniki, Goladarji, vsi smo TF tekači. V veliki meri celo isti. :lol: 8)
Da se ne bomo nazadnje delili še po tekaškem terenu. Garantirano ne bo nobene zamere. Mal pa je treba pogreti sceno v teh mrzlih časih. :lol: :laola
Mislim, da boste ti, Tae in Obivankenobi + tekačica dostojno predstavljali TF in bili blizu zmagovalcem ne glede na ime ekipe.
P:s. Pa še do polovice mileniuma sem prišel ravno na tem postu. Solidno za dobri dve leti.
Uporabniški avatar
 tae
zajc napisal/-a:

zajc, takole je situacija oziroma "ping pong" scena:
1. jaz sem vrgel vabo (serviral)
2. obivankenobi je prijel za vabo (vrnil udarec)
3. ti si podal kontra vabo od mene (pridružil bi se ekipi-serviral)
4. jaz sem zagrabil za tvojo (vrnil udarec)
5. torej na tebi je, da zabiješ in končaš igro ali odstopiš.

Torej SI ali NISI zraven ?
Uporabniški avatar
 zajc
:D

Raziskovalec, jaz vem, da je v vsem pisanju en kup šale, čeprav malo tekmovalnosti ne more škoditi :D Še sreča, da je Ljubljanica med Golovcem in Rožnikom :D

Tae, javljam se za tvojo ekipo, ampak samo pod pogojem, da bo ime ekipe vsebovalo ime "Tekaški forum". Kaj bo spredaj in zadaj, mi je vseeno, lahko je krožnik, lahko je golada, lahko pa kaj drugega :D
Uporabniški avatar
 tae
raziskovalec napisal/-a:
Mislim, da boste ti, Tae in Obivankenobi + tekačica dostojno predstavljali TF in bili blizu zmagovalcem ne glede na ime ekipe.

Razi, hvala ker verjameš vame in moja dva kolega.

raziskovalec napisal/-a:P:s. Pa še do polovice mileniuma sem prišel ravno na tem postu. Solidno za dobri dve leti.

A veš, da sploh nisem opazil, da sem te prehitel. Ali se spomniš nekaj časa nazaj, ko sva govorila o tem, takrat si bil še pred mano glede na čas prijave na TF. Sicer pa to nima veze. Vsi sodelujoči oblikujemo in ustvarjamo ta forum.

Da ne bomo preveč zašli s te teme me zanimata 2 stvari:
1. glede na to, da si se dobro obnesel za planerja ekip in vseh ostalih predlaganih zadev, me zanima, če imaš zame že kakšno tekmovalko ogledano.
2. boš imel tudi ti kakšno svojo ekipo tam ? (oziroma boš tam tekel ali ne?)
Uporabniški avatar
 tae
zajca sem pozitivno izzval. Ekipa nastaja. Torej: obivankenobi, zajc, jaz, še deklica nam manjka.

Dobil sem namig, da bi idealno pasala v našo skupinico damajanty.
Osebno je sicer ne poznam, zato vas prosim, da tisti, ki jo poznate, ji predlagate, da se nam pridruži. Hvala.
Uporabniški avatar
 bobr
Veter v laseh ti si itak z mano ane 8).

K-Rožnik team:
bobr
bosti72
veter v laseh
tamt
Nazadnje spremenil bobr, dne 14 Nov 2007, 07:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Nadj@
ciao

do kdaj se je potrebno prijaviti.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
tae napisal/-a:[
Da ne bomo preveč zašli s te teme me zanimata 2 stvari:
1. glede na to, da si se dobro obnesel za planerja ekip in vseh ostalih predlaganih zadev, me zanima, če imaš zame že kakšno tekmovalko ogledano.
2. boš imel tudi ti kakšno svojo ekipo tam ? (oziroma boš tam tekel ali ne?)

1, vidim, da ti gre kar dobro od rok. Če bodo problemi pa povej, bomompovprašalin :wink:
2. se sliši dobro, ampak je odgovor verjetno ne. (tudi sam ne bom tekel, mi je malo predlaleč za 12 ups sem hotel reči 15 minut dela) :wink: :lol:
Predvsem imam težave s planiranjem časa tako daleč naprej. Pa še Palmanova je vmes. Bomo videli.

Tkole kurim temo, potem pa verjetno noič od mene. Takle mamo. :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Nadj@ napisal/-a:ciao

do kdaj se je potrebno prijaviti.

Prijave zbiramo na sedežu društva ter pred pričetkom teka od 8.00 dalje.
Uporabniški avatar
 dannae
bobr napisal/-a:K-Rožnik team:
bobr
bosti72
veter v laseh
dana :?: (saj ne pričakujemo 14 minut zate no).

nč ne morem obljubit. :cry: bom videla kako bo moja noga po palmanovi... mogoče se bom morala malo bolj kuhanemu vinu posvetit, superge pa mal pospravit... vsekakor pa zelo cenim vabilo v ekipo.... hvala.
Uporabniški avatar
 veter v laseh
bobr napisal/-a:Veter v laseh ti si itak z mano ane 8).

K-Rožnik team:
bobr
bosti72
veter v laseh
dana :?: (saj ne pričakujemo 14 minut zate no).

Bobr od mene pa pričakuješ 14 minut?
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Šalo na stran, lepo, da bom lahko zastopal "barve" K-Rožnika. Zmaga bo že prihod na startno mesto. :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Ja veter, preračunaj koliko je to na cooperja in boš videl da ti bo šlo z lahkoto. Jaz in bosti sva odločena da bo šlo tok če ne bolje. Nehaj že jamrat kot vedno in bo vse kul :lol:. Kam pa pridemo brez visokih ciljev :twisted:
Zmagamo itak vsi ki pridemo v cilj :!:
Uporabniški avatar
 bobr
Ah šele zdaj sem opazil da nas dana med vrsticami daje na čevelj :cry:. Hja bo zgeda treba najti rezervo...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA