Poleg tega nisem novinka. Lansko leto sem celo 21 km skupaj spravila... Bernarda in Nataša pripravita se, da vaju LozjeP obdela

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
vandrovc napisal/-a:Gre kdo od Vas tule... Jaz bi šel, pa če bi me mogoče kdo lahko spremljal, tu pa tam pogledal na mene, da kam ne zavandram, ker namreč ne vidim.
Srečno
bernarda napisal/-a:SEBIEden proti dvema
![]()
![]()
Nataša bo imala Bojana polega sebe, ona je itak dobra, meni pa ,če ne bo šlo, se vsedem poleg Bojana na štango, pa se bova drla" :daj prtisen na pedeala, da nama bo hitreje šlo", potli pa bomo vidli, kdo bo novinke
![]()
![]()
bernarda napisal/-a::argue: si delam generalno čiščenje v glavi.Mogoče bo realnost drugačna, saj se cesta praviloma dviguje drugače kot graf. Moj cilj je priti skozi.Sladki mi je bil za mene neverjetna izkušnja.Še sama nisem vedela, da sem sposobna tako dolgo teči.Istra pa je druga plat medalje.Sicer pa je do tam še kar daleč.Najprej se moram še prijaviti.![]()
![]()
še nekaj malih problemčkov, potem pa se lahko začnem veseliti
srečenje z Sladkimi
![]()
bernarda napisal/-a: Tisti graf, ki ima špico in je dolg 32 km, boljše, da ga ne gledam, ker me kar zvije v želodcu. Čeprav me je Zdravko malo potolažil, ampak ...
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA