Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 dannae
lojzeP napisal/-a: novinke obdelamo najraje :D

:?: :shock: :?:
Uporabniški avatar
 Sebi
se strinjam z Dano: :shock:
Poleg tega nisem novinka. Lansko leto sem celo 21 km skupaj spravila... Bernarda in Nataša pripravita se, da vaju LozjeP obdela :wink:
Uporabniški avatar
 Štefan
Tudi jaz razmišljam na ultra maraton v Istri :roll: ,če mi bo služba dovoljevala se zagotovo udeležim! :lol: Me veseli, da bom lahko tekel v družbi tekačic in tekačev s Sladkih6. :laola
Uporabniški avatar
 vencelj
vandrovc napisal/-a:Gre kdo od Vas tule... Jaz bi šel, pa če bi me mogoče kdo lahko spremljal, tu pa tam pogledal na mene, da kam ne zavandram, ker namreč ne vidim.

Srečno ;)

Tole je čist tko, off topic, ampak sem se ob prebiranju tele teme spomnil na Vandrovca...bil je v MB na štengah, bilo je debate o tem, da bi prišel na Sladkih6, pa se je zadeva iz (zame) neznanih razlogov sfižila, tudi na forumu se ne pojavlja več...če pogledate prvo stran te teme, se je imel namen udeležiti tega ultramaratona...
jaz pa firbec :?: :roll:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 bernarda
SEBI :arrow: ker imam že skoraj dva kovča v avtu, še za dva si moram najti prostor. Ko bo to dokončno potrjeno, bomo videli, kdo bo komu grozil.Kaj ne vejo šteti ?Eden proti dvema :lol: :lol: :lol: Nataša bo imala Bojana polega sebe, ona je itak dobra, meni pa ,če ne bo šlo, se vsedem poleg Bojana na štango, pa se bova drla" :daj prtisen na pedeala, da nama bo hitreje šlo", potli pa bomo vidli, kdo bo novinke :idea: :!: :?:
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a:SEBI :arrow: Eden proti dvema :lol: :lol: :lol: Nataša bo imala Bojana polega sebe, ona je itak dobra, meni pa ,če ne bo šlo, se vsedem poleg Bojana na štango, pa se bova drla" :daj prtisen na pedeala, da nama bo hitreje šlo", potli pa bomo vidli, kdo bo novinke :idea: :!: :?:

:rol: :rol: :rol:

Da nama le Bogdan :wink: naprej ne uide :oops: :lol: ! :wink:
Sicer sva pa dve, če bo treba bo pa še Sebi pomagala, ker že ve kako se obraniti :roll:
Uporabniški avatar
 bernarda
:?: :arrow: se bova že česa domislile, da ga ne bo vleklo naprej. :roll: :roll:
:lol: :lol: Imava pa skrito orožje :clap: SEBI.
Uporabniški avatar
 Sebi
Dragi moji Sladki sotekačici!
Videva bosta naprej leteli kot dve sneti sekiri in vama jaz, vajino skrito orožje, daleč zadaj, ne bom čisto nič v korist. :hello:
Uporabniški avatar
 bernarda
SEBI :arrow: :oops: ne bat.Tisti graf , ki ima špico in je dolg 32 km, boljše, da ga ne gledam, ker me kar zvije v želodcu.Čeprav me je Zdravko malo potolažil, ampak, v kolikor bo prostor za vse 4 moje kovčke v avtu, si bom verjetno hodila po jeziku :--( , tako, da skrito orožje ostaneš.Izdati jim vsega ne smemo :nono:
Uporabniški avatar
 natasa
Pa sej tak hrib pa tud ne more bit :shock: sej se dvigneš cca 350m v 33 km, mogoče od 25 km do 33 km malo večji hrib.ZdravkoC pravi, da ni tako hudo in recimo, da mu verjamem :roll: . Gledaš v tla in s kratkimi gostimi koraki melješ km. Sej bo šlo. :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
:argue: si delam generalno čiščenje v glavi.Mogoče bo realnost drugačna, saj se cesta praviloma dviguje drugače kot graf. Moj cilj je priti skozi.Sladki mi je bil za mene neverjetna izkušnja.Še sama nisem vedela, da sem sposobna tako dolgo teči.Istra pa je druga plat medalje.Sicer pa je do tam še kar daleč.Najprej se moram še prijaviti. :!: :!: :o še nekaj malih problemčkov, potem pa se lahko začnem veseliti :lol: srečenje z Sladkimi :clap: :toast:
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a::argue: si delam generalno čiščenje v glavi.Mogoče bo realnost drugačna, saj se cesta praviloma dviguje drugače kot graf. Moj cilj je priti skozi.Sladki mi je bil za mene neverjetna izkušnja.Še sama nisem vedela, da sem sposobna tako dolgo teči.Istra pa je druga plat medalje.Sicer pa je do tam še kar daleč.Najprej se moram še prijaviti. :!: :!: :o še nekaj malih problemčkov, potem pa se lahko začnem veseliti :lol: srečenje z Sladkimi :clap: :toast:

Želim ti uspešen :argue: s tvojo glavo, verjamem, da ti uspe rešiti vse problemčke in, da bomo lahko po koncu teka vsi zadovoljni in bomo veselo :piti: :toast: !!

:wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
:juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :heart :heart :heart , da nam uspe, pokažem špicu :-- , potli pa :piti: :piti: :piti:

Lp.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
bernarda napisal/-a: Tisti graf, ki ima špico in je dolg 32 km, boljše, da ga ne gledam, ker me kar zvije v želodcu. Čeprav me je Zdravko malo potolažil, ampak ...

Ja, mogoče sem res bil premalo prepričljiv. Vzpon sploh ni problematičen. Klanca je malo več, kot na Ormoški 21-tki :D
Cesta se večkrat zravna in potem spet blago dvigne. Da se dihat.
Stvar se malce spremeni, če si "Istra u mom :heart " zastaviš kot tekmo sezone :twisted: kar ni cilj prireditve "Promo".
Upam, da nam ne bo vzgonski veter pomagal v klanec :wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
Dobro si razložil.Samo pri meni ostanejo črvi v želodcu, in mi ne dajo mira. :!: V kolikor bom šla, je cilj že določen -priti skozi.V kolikor pa mi uspe :lauf:, da te po tvojih izjavah prehitim :juhuhu: :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA