Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 pjeb
Mene pa zanima če ste vsi tisti ki greste v Berlin že dobili "Registration confirmations", naj bi ga pošiljali sredi avgusta, jaz pa do danes še nisem dobil nič. Ne vem a me mora to skrbeti al nima veze. drugač je plačano tut na start listi sem.....
Uporabniški avatar
 olson
Hojla :lol:
Mene pa zanima kam bomo dali osebno prtljago med samim tekom in koliko jo naj bi jo imel približno s seboj,da nebi preveč navlake nesev s seboj.
lp OLSON :P
 Jru
Mene pa zanima kam bomo dali osebno prtljago med samim tekom in koliko jo naj bi jo imel približno s seboj,da nebi preveč navlake nesev s seboj.

Sicer sem sodeloval le na eni primerljivo veliki tekaški prireditvi = luksemburški maraton, kjer smo v utility packu dobili vrečo (ki jo še danes uporabljam za umazane cunje) na katero smo napisali štartno številko. Več tisoč vreč so nekako zložili po številkah in po teku si jo lahko prevzel. Seveda si vse pustil na lastno odgovornost, zato ti svetujem, da družinsko srebrnino pustiš doma in s seboj vzameš le najnujnejše. Količinsko toliko, kolikor lahko spraviš v malo večjo vrečo.
Kljub vsemu ne vejamem, da bi kdo kaj kradel, čeprav nikoli ne veš.

V kolikor pa ti to ne odgovarja lahko nekje v bližini židovskega spomenika (množice različno oblikovanih kvadrov) poiščeš avtodom novomeških registracij. (Tam je bil vsaj parkiran lansko leto, letos naš šef (2:35) -glej nekaj člankov višje- obljublja enako lokacijo parkinga). Opremo lahko shraniš pri nas, vendar velja enako opozorilo glede družinske srebrnine; Dolenjci smo preračunljivi ljudje in če zmanjka cvička lahko kaj hitro pretopimo depozite v opojno tekočino (tuji so še toliko bolj mikavni). Beri: cena je runda. :lol:

Moram pa še dodati, da bo to moj prvi maraton (trkam na les) in da imam že zdaj pošteno tremo, kaj šele pride. Upajmo torej na najboljše.

Pozdrave,

jru
Uporabniški avatar
 Tedi
olson napisal/-a:Hojla :lol:

GoodyBag je vreča s tvojo številko(ni potrebno na roke pisat) in kar vanjo zbašeš to tudi nazaj dobiš. Jest sem dal notr vse kar sem imel zgoraj oblečen do štarta in nekaj € za pir pa GSM. Ko vstopiš v prireditven prostor(no odvisen od kod prideš) imaš 40 tovornjakov kamor oddaš te vrečke(odvečno opremo). Brez problema boš našel svoj tovornjak :wink: Tvoja vrečka roma na točno določen kavel in ko sem pretekel in prišel do tovornjaka, sem dobil vrečko v 0,1sekunde v roke :roll: Brez heca, nemci vejo kaj je to organizacija.
No eni pridejo napravljeni samo v tistem v čemer tečejo in samo z vrečo čez, katero pa potem na štartu odvržejo. Jest nisem za take scene...
Uporabniški avatar
 Rollback
olson napisal/-a:Hojla :lol:

Če si bil kdaj v nemško govorečih deželah na kakšni tekaški prireditvi (npr. tudi v Celovcu ali Dunaju...), potem si lahko videl njihov pristop k problemu :wink:

Že v goodybag ti dodajo vrečko, ki je označena s tvojim imenom in štartno številko (je kar zajeten žakelj, gre precej noter - sam sem na dunaju spravil vso obleko, bidone pa še denarnico in telefon). Pred štartom potem poiščeš tovornjak (so označeni z intervali številk. npr. od 12.001-12.999) in oddaš svojo vrečko. Ti tovornjaki so potem parkirani blizu ciljnega prostora; poiščeš svojega, s štartno številko pa dvigneš svojo vrečko...
in to je to :D

Sicer pa, če se ne motim, si v naši odpravi v Berlinu :arrow: glede na to, da imamo kar nekaj spremstva in navijačev, bomo poskrbeli, da bodo ti bedeli na našimi premičninami :lol:
 ton
Pjeb, glede 'confirmation' sem poklical prijatelja Benota, ki je bil predlani in lani v Berlinu: predlani je pismo dobil, lani pa ne.
Svetuje, da se morda kar po e-pošti obrnemo na organizatorja, kako je s to zadevo, in da imamo potem s sabo potrdila o plačilu (print s spletne banke)...
Ampak po mojem, če najdeš svoje ime in cifro na spletni strani, je zadeva že precej urejena.
Uporabniški avatar
 olson
Najlepša hvala za odgovore. :)
lp OLSON
Uporabniški avatar
 mitjas
Da boste spremljevalci lažje spremljal naše nastope na maratonu, se lahko naročite tudi na SMS-e z rezultati. SMS za posameznega tekača se lahko pošlje na več številk, ne samo na eno. Pošljejo rezulat s polovičke in s cilja.
Na maratonu v Parizu se jim je to mal sesuvalo, bomo sprobal če zmorejo to v Berlinu kaj boljše. :wink:

Še link: http://www.pervasive.jku.at/marathon/berlin/2008/index-en.php
 LEON RO
Siguren sem pozen, ampak nekaj časa nisem vedu, al bom šel al ne, čeprav sem prijavljen.
Zanima me informacija od tistih, ki potujete z vlakom, kdaj greste, kako in ali je kaj placa itd pa kje spite itd.
Nekako moram pridt do Berlina, za tek gor je pa mal daleč.
Uporabniški avatar
 Laufer
Napoved vremena:

Po njihovi napovedi bo vreme za tek IDEALNO :roll:

Nedelja 12 - 14 st, vetrovno

Mene bo spet zeblo :cry:
Uporabniški avatar
 mazi
Laufer napisal/-a:Napoved vremena:

Po njihovi napovedi bo vreme za tek IDEALNO :roll:

Nedelja 12 - 14 st, vetrovno

Mene bo spet zeblo :cry:
Bo treba pa malo hitreje stopt... :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Bo treba kar hitro na začetku, da se ogrejem, drugače me celo pot zebe.
 ton
Aha, nam že malo hitro tale nedelja prihaja nasproti. Takole: kot sem naračunal, bom dokaj blizu centra, zato naj kakšen 'zemo v težavah' nič ne okleva, fino pa bi bilo, če si izmenjamo kak telefon.

Ko sem gledal posnetke na Benovem blogu (http://www.rtvslo.si/blog/ben65/brata-n ... atonu/4621 ), me je toplo presunilo predvsem tisto o masaži na 37. kilometru - zdaj iz gradiv vidim, da si lahko privoščimo ta užitek že vse od 25. kilometra! Ženi sem že povedal, da si me v cilju lahko obeta bosega in v brisački in z blaženim pogledom...
Uporabniški avatar
 mitjas
JP, hitro bo nedelja in ura 9:00 :?
Napetost počasi naračša, danes še zadnji trenning, potem pa do nedelje paaaaaaavza. Kako bom zdržal brez teka dobre 4 dni še ne vem :wink:
V soboto se pa javimo, ko se bomo dogovorili za uro obiska expoja in za dvig številk. Smo pa mi nastanjeni v hostlu A&O Hostel am Zoo blizu centra Berlina.
Za nedeljo bomo pa tudi še določili zbirno mesto takoj po maratonu, da kakšno rečemo.

Kar se pa tiče masaže je pa najslajša po moje tista v cilju, upam da ne bo potrebe po kakšni že prej.

Še moj cilj: glavni je čas pod 3:00:00, realen je najbrž okrog 3:05, ne bom pa razočaran nad novim osebnim rekordom (do sedaj 3:19).

Vsem pa obilo užitkov v Berlinu in tek po vaših željah :!:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Vsem želim veliko lepih doživetij (v kar sploh ne dvomim) in pa dober tek... :wink: :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA