Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 matjaz
Fotr napisal/-a:
matjaz napisal/-a::D :D :D ups, zdajle sem opazil da bo Bajsi porival od bajerja do jars. ni blema, torej Rolca, jurisava od bajerja. :D :D :D

Matjazˇ, bom jaz tudi pri bajerju, bova s skupnimi mocˇmi rinila! :D

no evo kjer je fotr, tam sem jaz. Rolca pa v ziher rokah. Ma ce ga bodo pa kolescki sral, jih bova pa stran dala. Kajne fotr? :D :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
matjaz napisal/-a:...Ma ce ga bodo pa kolescki sral, jih bova pa stran dala. Kajne fotr? :D :D :D

Koleščki so nagajali takrat, kadar smo hoteli zašibati. :D Tukaj pa ni tekma, bo pa šlo. :shock: Tudi odšraufava jih lahko in si jih v glavo montirava, saj tako ali tako pravijo, da nama jih nekaj manjka! :hehe:
Uporabniški avatar
 matjaz
Fotr napisal/-a:
matjaz napisal/-a:...Ma ce ga bodo pa kolescki sral, jih bova pa stran dala. Kajne fotr? :D :D :D

Kolesˇcˇki so nagajali takrat, kadar smo hoteli zasˇibati. :D Tukaj pa ni tekma, bo pa sˇlo. :shock: Tudi odsˇraufava jih lahko in si jih v glavo montirava, saj tako ali tako pravijo, da nama jih nekaj manjka! :hehe:
:rol:
 Ursa
Na Bubin tek sem hotela it ze od zacetka, ker se mi zdi res lepa gesta... pa še druzba bi bila prava :wink: . Pa gremo s Sergejem in tamalim na Roglo za cel teden, tako da bom tekla tam in se spomnila tudi na Bubo, ki je bil in ga vec ni....imamo pa sedaj njegov tek. Ce ne bi bil tak clovek kot je bil, do tega teka verjetno ne bi prislo!

Lepo se imejte,

Ursa
Uporabniški avatar
 mojcej77
Živjo!
Tkole mamo:
Rolca in Gordana gresta. Gordana ma tud enga kandidata za potiskanje - Tineta, ki bo pripeljal še enga kolega Vida - on pa ne vem, a bo kej potiskal al ne...
Gospa šefica bo še vidla...
Mamo pa še enga kandidata na vozičku, malo bolj obilne sorte, ki me je vprašal - a če bi šu jst, a bi tuuuuuuuuuud lahko teeeeeeeeekuuuuuu?
Ime mu je Peter.
To je to.
Problem je v tem, da bom jst v službici (no, za ene kul, za druge ne...heh), pa da bi za te tri kandidate na vozičkih (navadnih zložljivih) in dva kandidata potiskača potrebovali prevoz. V skrajnem primeru bi prišli s taksijem.
Petra bi pobrali v Mostah (Jakopičeva) in ostale na Neubergerjevi (Zupančičeva jama).
Pa še neki - kdaj približno bi morali bit na Koseškem bajerju?
Glede sladoleda - prinesite ga - ga bi lahko spravli v oštariji, ki je baje tm zravn, kenede...
Pr men se pa tud lahko kej oglasite, a ne?

lp,

m
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Stvar je takale, stoji pa takole.
Če bo vreme slabo, tudi če bo bolj mrzlo, Tima ne bo. S tem pa tudi prevoza. Tako, da me lahko pokličete v nedeljo do 6.40, a smo, al nismo.
Pri Kosežkem bajerju bomo od cca. pol devetih najprej. Mislim pa, da najskasneje ob devetih.
Mogoče malo trapasto vprašanje: ali Sonček ne bi mogel posoditi kakšnega kombija za svoje?!?
Uporabniški avatar
 mojcej77
Čao!
S kombiji je problem, ker so na terenu - ravno ta dan se dogaja preseljevanje narodov z morja v Lj, Ce, Mb itd. tko da so unavailable...
Bomo že kkšn taksi nafehtal.
Sam tok, da vemo, da se moramo mal sami znajt. Torej - mi bomo ob 8:20 pri koseškem bajerju. Thats it.

lp,
m

pies:ful zaspana, ampak še zmeri migam...zdele spat...pa spet v službo. hmmmmm...kdaj bo spet gozd...
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Torej, vidimo se v nedeljo ob sedmih oz. nekateri kasneje. Prireditev je v vsakem vremenu.
Vsi vse vemo, prosim le za resnost pri pomoči okoli sončkovih. Da ne bi slučajno izviseli.
V pričakovanju skorajšnjega zvoka fabrške sirene in nedeljskega jutra vas pozdravlja...glej pod črto.
Uporabniški avatar
 mare
Shit! S forumovci ti pa res nikoli ni dolgčas. Pravkar sem prišel iz Bubinega kroga. Vsaj mislil sem, da je danes. Vstal pred šesto, čeprav je bila noč kratka, se vsedel na kolo in šel proti Fužinam, kamor sem prišel 6 minut čez sedmo. Presenetilo me je, da ste že šli, ampak dobro, je pač časovnica tako postavljena. Z biciklom sem se pognal za vami in tam pi Golovcu ugotovil, da bi vas moral že ujeti. Šel sem nazaj in prišel na briliantno idejo, da je Bubin krog pač nekaj posebnega in ste mogoče tekli v nasprotno smer. Ker je minilo že 20 min., sem moral seveda odkolesariti še malo dlje. No, po nekaj kilometrih juranjega kolesarjenja so se zbudili tudi možgani in odšel sem domov za računalnik. Torej vidimo se jutri, če pa danes zjutraj forumovci niste mogli spati je bilo to zaradi mojega preklinjanja.

Mare
Uporabniški avatar
 lojzeP
Hoj, Mare !

Dobra Fora - sem pa mislil, da se le meni občasno kaj podobnega zgodi :oops: :oops:

2x LP

P.S. Socer pa, če tebe ni motilo, da smo ostali še ( verjetno ) spali, potem tudi nas ni motilo, da si bil ti že na poti. :D :D
Uporabniški avatar
 ero
lojzeP napisal/-a:P.S. Sicer pa, če tebe ni motilo, da smo ostali še ( verjetno ) spali, potem tudi nas ni motilo, da si bil ti že na poti. :D :D

:D :D :D :D
mene ni čisto nič motilo. še opazil nisem - med spanjem
:D :D :D :D
Uporabniški avatar
 Staša
GAT DEMET!
Z mojo tekaško družbo ne bo torej nič, razmišljam pa, da se pridružim na kolesu, če ne bo deževalo in če bom sposobna vstat ob 5 30. Hihi, Mare, misel nate me opogumlja k temu dejanju! :twisted:

Menda namreč kolesarjenje blagodejno vpliva na poškodbe kolenčka...

Tako bom lahko še kakšno zadeva v nahrbtnik vrgla, pa tako...

No, 99% se vidimo. Torej poleg vozičkov še 2 koleščka več. Čau!

:D :roll: :? :D :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
Pa šemene boš lahko dala na štango,če bo treba :wink: :P
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

pri nas je pa prišlo do spremembe jutrišnjega načrta. Pia bo namreč odsotna in tako vas žal ne bo čakala z okrepčili v Kosezah. ali lahko Koseze prevzame kdo drug? saj vas je kar nekaj s tistega konca, ne?

jaz sem ob 7:00 v Fužinah, kot načrtovano. CU :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com