- 01 Jul 2008, 16:51
Jop kriza. Že lani ni šlo nikamor, ko nas je bilo 600, letos pa sploh. Bomo imeli pa izlet na gorenjsko in sprehod okrog jezera. 

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
gs1422 napisal/-a:Jop kriza. Že lani ni šlo nikamor, ko nas je bilo 600, letos pa sploh. Bomo imeli pa izlet na gorenjsko in sprehod okrog jezera.
Radolca napisal/-a:gs1422 napisal/-a:Jop kriza. Že lani ni šlo nikamor, ko nas je bilo 600, letos pa sploh. Bomo imeli pa izlet na gorenjsko in sprehod okrog jezera.
Kljub odlično urganiziranem štartu na Pristavi bo po mojem res spet gužva![]()
Edino če bodo vitezi zaprli celotno cesto od Pristave pa do hotela Toplice, kar se mi zdi, da bi bilo kar smiselno.
Mislim pa, da sem se z enim vitezom (katerega ima sem seveda pozabil) pogovarjal prav o tem, da bodo skušali to urediti. Kljub vsemu vitezi, kapo dol za tako organizacijo sredi vrhunca turistične sezone
Rollback napisal/-a:Radolca napisal/-a:gs1422 napisal/-a:Jop kriza. Že lani ni šlo nikamor, ko nas je bilo 600, letos pa sploh. Bomo imeli pa izlet na gorenjsko in sprehod okrog jezera.
Kljub odlično urganiziranem štartu na Pristavi bo po mojem res spet gužva![]()
Edino če bodo vitezi zaprli celotno cesto od Pristave pa do hotela Toplice, kar se mi zdi, da bi bilo kar smiselno.
Mislim pa, da sem se z enim vitezom (katerega ima sem seveda pozabil) pogovarjal prav o tem, da bodo skušali to urediti. Kljub vsemu vitezi, kapo dol za tako organizacijo sredi vrhunca turistične sezone
Letos se bomo gužvi izognili tako, da bo prvi kilometer proge potekal na državni cesti, ki bo takrat zaprta (od Pristave mimo Mlinega do tunela).To pomeni, da bo tekoč tako štart kot začetni kilometer, saj boste lahko koristili celotno širino ceste
![]()
V drugem krogu pa pod vilo ne bo več gneče, tako, da se boste lahko šli tudi romantiko
bobr napisal/-a:V primeru dežja jih pač ne bo 1000
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA