Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

gs1422
Jop kriza. Že lani ni šlo nikamor, ko nas je bilo 600, letos pa sploh. Bomo imeli pa izlet na gorenjsko in sprehod okrog jezera. :lol:
Uporabniški avatar
 Radolca
gs1422 napisal/-a:Jop kriza. Že lani ni šlo nikamor, ko nas je bilo 600, letos pa sploh. Bomo imeli pa izlet na gorenjsko in sprehod okrog jezera. :lol:

Kljub odlično urganiziranem štartu na Pristavi bo po mojem res spet gužva :shock:
Edino če bodo vitezi zaprli celotno cesto od Pristave pa do hotela Toplice, kar se mi zdi, da bi bilo kar smiselno.
Mislim pa, da sem se z enim vitezom (katerega ima sem seveda pozabil :oops: ) pogovarjal prav o tem, da bodo skušali to urediti. Kljub vsemu vitezi, kapo dol za tako organizacijo sredi vrhunca turistične sezone :cast:
Uporabniški avatar
 Rollback
Radolca napisal/-a:
gs1422 napisal/-a:Jop kriza. Že lani ni šlo nikamor, ko nas je bilo 600, letos pa sploh. Bomo imeli pa izlet na gorenjsko in sprehod okrog jezera. :lol:

Kljub odlično urganiziranem štartu na Pristavi bo po mojem res spet gužva :shock:
Edino če bodo vitezi zaprli celotno cesto od Pristave pa do hotela Toplice, kar se mi zdi, da bi bilo kar smiselno.
Mislim pa, da sem se z enim vitezom (katerega ima sem seveda pozabil :oops: ) pogovarjal prav o tem, da bodo skušali to urediti. Kljub vsemu vitezi, kapo dol za tako organizacijo sredi vrhunca turistične sezone :cast:

Letos se bomo gužvi izognili tako, da bo prvi kilometer proge potekal na državni cesti, ki bo takrat zaprta (od Pristave mimo Mlinega do tunela). :P To pomeni, da bo tekoč tako štart kot začetni kilometer, saj boste lahko koristili celotno širino ceste :arrow:

V drugem krogu pa pod vilo ne bo več gneče, tako, da se boste lahko šli tudi romantiko :D
Uporabniški avatar
 bobr
Za vsak slučaj: razmislite o štartnem lijaku po conah da ne bodo počasnejši delali gužvo spredaj :wink:.
Uporabniški avatar
 mitjas
Bobr cone je zelo težko naredit, ker sam dobro veš, da jih itak polovica ne upošteva :?
Računat samo na poštenost tekačev in da se bo vsak postavil v pravo cono... po lastnih izkušnjah dvomim da bi dosegli željen učinek.
V dobrem prvem kilometru bo cesta dovolj široka za prehitevanje.
Uporabniški avatar
 Radolca
Rollback napisal/-a:
Radolca napisal/-a:

Letos se bomo gužvi izognili tako, da bo prvi kilometer proge potekal na državni cesti, ki bo takrat zaprta (od Pristave mimo Mlinega do tunela). :P To pomeni, da bo tekoč tako štart kot začetni kilometer, saj boste lahko koristili celotno širino ceste :arrow:

V drugem krogu pa pod vilo ne bo več gneče, tako, da se boste lahko šli tudi romantiko :D

Super,
kljub gužvi se bomo že znašli. 8)
Uporabniški avatar
 bigk
Pohvalno! Kako pa je v primeru dežja (pravega naliva)? V vsakem vremenu?
Uporabniški avatar
 miro
Se strinjam z Mitjem.Tudi moje izkušnje - tudi na velikih svetovnih maratonih so take, da se počasnejši ravno tako postavijo v hitrejše cone.
Želim vam lepo in uspešno prireditev!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Radolca
bigk napisal/-a:Pohvalno! Kako pa je v primeru dežja (pravega naliva)? V vsakem vremenu?

V primeru dežja gremo pa na pir preveč
Slika
Uporabniški avatar
 mitjas
Kakšen dež :?: :roll: Dežja nismo naročili, sicer pa tekači nismo iz curka :wink:
Prireditev bomo pripravili v vsakem vremenu, pa če vas pride tudi samo 50. Se bomo pa bolj luštno imeli, ko se bomo stiskali pod jurčki :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
V primeru dežja jih pač ne bo 1000 :lol:
Uporabniški avatar
 mitjas
Še novica za tiste, ki še oklevate:

Že drugo leto zapored ste se množično odzvali na naše vabilo k udeležbi na 2. Nočni 10ki, ki bo 12. julija na Bledu. :D
Število prijavljenih je v tem trenutku že doseglo mejno število 1010 udeležencev. Hvala vsem za zaupanje!
Vseeno pa VSE, KI ŠE NISTE PORAVNALI ŠTARTNINE, pozivamo, da potrdite svojo prijavo in NAJKASNEJE DO JUTRI, 4.julija, PORAVNATE VAŠO ŠTARTINO!
Tako si boste zgotovili mesto na štartni listi in boste lahko nastopili. Vse informacije glede plačila lahko najdete V RAZPISU .
NEPLAČANE PRIJAVE BOMO IZLOČILI in v PONEDELJEK, 7.6., PROSTA MESTA PONUDILI PRIJAVLJENIM V ČAKALNI VRSTI.
Zanimanje za nastop na prireditvi je namreč še vedno veliko - zato želimo prosta mesta ponuditi tistim, ki si na Bled še želijo priti.

ps.: se opravičujem tistim, ki ste tole sporočilo že prejeli po el. pošti :oops:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
bobr napisal/-a:V primeru dežja jih pač ne bo 1000 :lol:

Ne v primeru dežja jih pa bo 10 000 :lol: :lol: :lol: :wink: vključno z navijači seveda ha,ha!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

žal se ne bom mogel udeležiti Nočne 10ke :oops: . Če koga zanima, ki še ni vplačal štartnine ali pa je v čakalni vrsti, mu prodam mojo štartnino.

MatjazV
Uporabniški avatar
 MatjazV
PRODANO!

Lepo se mejte na tekmi!

MatjazV
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6