Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bosin
Punce, ki boste tekle, lepo pridite v petek ob pol šestih na začetek tekaških prog v Tivoliju (pod bazenom, pri kotalkališču, pod travnikom, kjer se pozimi sanka...). Tam se boste prijavile, vtaknile jurja v škatlo in počakale na štart, ki bo malo po šesti (ob šestih tečejo otroci). Za otroke bosta dve progi(ci), ena krajša in ena malo daljša, vsak bo tekel, kjer bo hotel. Enako velja za ženske in dekleta. Krajša proga je približno 3km, daljša pa okoli 8km, obe sta v bistvu označeni tivolski progi. Štart je skupen, vsaka se lahko vmes odloči, na kateri razdalji bo tekla. Hitrost oz. rezultat ni pomemben, gre izključno za dobrodelnost in promoviranje rekreativnega teka. Zato tudi nihče ne bo preverjal starosti udeleženk..edino morda spol :lol:
 dpop
Barb napisal/-a::twisted:
Hvala

Ni problema... za ta najbolj "zgubljene" bo pa Ero organiziral 20
varnostnikov... da bodo usmerjali in iskali "pogrešane v akciji"

LP Darko

P.S. Ero... a bi ti mal pojačal tole varnostno ekipo... ne ve, ne vem :twisted:
Uporabniški avatar
 ero
Ursa napisal/-a:Me pa zanima za 11letno sestro, ki ni nobena tekacica, jo pa tek cedalje bolj zanima (ko gleda mene kako vsa navdusena prihajam na obiske) - a lahko tece z otroci, pa ceprav je ze nad 10? Oz. a je sploh pametno, da bi kar iz nic sla takole tect? Drugac jo bom pripeljala pa vsaj zato, da vid kolko tekaskih navdusencev premoremo :)

naj kar pride. otroški tek bo prva točka dnevnega reda. otroci (s spremstvom) bodo tekli po poteh pod sankališčem. tudi tu bosta dve možnosti in odločili se boste lahko sproti. razdalji sta (tako na uč) od 250m do 350m, tako da ni blema.
Uporabniški avatar
 ero
Barb napisal/-a:A prijave so v petek?Kdaj,kje točno?

prijave so 'na licu mesta', torej pri igralih za bazenom, v petek pred startom. mislim, da bo 17:30 čisto dovolj zgodaj. če bi rada navijala za redarje, ki bodo ravno takrat odtekli na svoja 'delovna mesta', pa pridi kako minutko prej :wink:
Uporabniški avatar
 ero
dpop napisal/-a:P.S. Ero... a bi ti mal pojačal tole varnostno ekipo... ne ve, ne vem :twisted:

20 je minimum, da 'pokrijemo' vse 'dvoumne' poti in stranpoti. seveda nas je lahko tudi več, dobrodošli ste vsi! pa še bolj veselo in glasno bo tudi ob progi, ne le na njej :D
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Meni so tudi poznan redarska posla :D
se kmalu vidimo.

lp Vid
Uporabniški avatar
 bosin
Ero, ne zameri, ampak (skoraj) isto, kar si ti napisal, sem tudi jaz.2posta prej. :P Ne bereš? :?:
Uporabniški avatar
 Barb
ero napisal/-a: pa še bolj veselo in glasno bo tudi ob progi, ne le na njej :D

V to pa ne dvomim.
Itak smo forumovci vedno NAJ :P :wink:
Uporabniški avatar
 ero
bosin napisal/-a:Ero, ne zameri, ampak (skoraj) isto, kar si ti napisal, sem tudi jaz.2posta prej. :P Ne bereš? :?:

ah, vprašanja so bila na prejšnji strani, odgovor pa na tej... bolje dvakrat kot nobenkrat, a ne?
Uporabniški avatar
 Barb
ero napisal/-a:ah, vprašanja so bila na prejšnji strani, odgovor pa na tej... bolje dvakrat kot nobenkrat, a ne?

Seveda
..vrjetno te skrbi,da se ne bi kakšna forumovka pol zgubla na Rožniku
...pol bi blo treba pa v akcijo :P
 Lučko
Tm kje akcija je tud Lučko prisotn. Punce pridem vas branit in usmerjat :lol: :wink: .
PS
A pridem v bojni uniformi SV ali TF :oops:
Uporabniški avatar
 Staša
Lučko napisal/-a:PS
A pridem v bojni uniformi SV ali TF :oops:

Dej Lučko, prit v uniformi SV! Za spremembo. Puncam na čast. Menda so lepe, nove... ;)
A glasujemo? (1:0, da bo Lučko usmerjal v uniformi SV)
Uporabniški avatar
 vidkul
Lučko napisal/-a: A pridem v bojni uniformi SV ali TF :oops:

Lučko, pa saj veš da ženske padajo na uniforme :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vidim, da prihaja do iste situacije, kot pri Radencih, ko se nismo znali prešteti ( očitno, je predlagal Ero, rabimo 20 FR ), tako, da bi se predlagal kot " pokretač lavine", in bi se začeli preštevati.

Torej:

1. lojzeP

2x LP

P.S. Pa dejmo tole čimprej nardit, no ( da nas bodo imele ženske še raje ). :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Aja, seveda, bi skoraj pozabil

FR = fizički radnik :wink: :wink:

2x LP
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10