Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bigfrik
Eto prideva tud jest in špela,naju pripelje marathon(hvala lepa ze vnaprej),tko da se vidmo :D :D :D ,ce bo le cas tud ze v cetrtek na holmerju :!: 8)
Uporabniški avatar
 polžek
dpop napisal/-a:
P.S. se pravi... klobase ostanejo doma?! :wink:

Jest jo bom s sabo prnesu!
Uporabniški avatar
 Fotr
Ali je dovoljena spremljava tekačev na rolerjih, :D seveda če tek poteka po asfaltu? :shock:
Uporabniški avatar
 miro
Verjetno da , drugače so pa mene na tem teku rolarji motili predvsem zato , ker so se "muvali " pri starno , ciljnem prostoru.
Drugače pa sem bil na tem teku 4x, pretekel sem rekreacijsko 11 krogov in vzpodbujal - moralno svoje kolege.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Barb
Dobra ideja fotr, ni kej
 dragons
V petek pridem in odtečem s kom za cca 2 ure. da bo stvar vsaj malo lažja.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D :D :D :D :D :D
tole bo pa pravo tekasko rajanje. kot vidim imate eni nore plane. 200km, 90 krogov, ......., saj se pocutim prav butasto, ker moj plan je teci in poskusat ne trpet, ko bo zacelo boleti grem med navijace.
Uporabniški avatar
 sbojan
Sobotni jutranji tek (kmalu po sončnem :) vzhodu) planiram odteči v Grosupljem; cca 20 km zmerno (10 do 11 minut na krog).
Uporabniški avatar
 Barb
matjaz napisal/-a::D :D :D :D :D :D :D :D
tole bo pa pravo tekasko rajanje. kot vidim imate eni nore plane. 200km, 90 krogov, ......., saj se pocutim prav butasto, ker moj plan je teci in poskusat ne trpet, ko bo zacelo boleti grem med navijace.

ja tudi jaz sm slišala za telih 200km-huuuudddoooo :lauf:

Matjaž midva bova šla raje šetat po žrjavici,a ne :?:
Uporabniški avatar
 matjaz
Barb napisal/-a:
matjaz napisal/-a::D :D :D :D :D :D :D :D

ja tudi jaz sm slisˇala za telih 200km-huuuudddoooo :lauf:

Matjazˇ midva bova sˇla raje sˇetat po zˇrjavici,a ne :?:

ja ce bo od nog kaj ostalo, drugace se bom pa z vozickom cez peljal. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
ne,ne,tko se pa nisva menila
Uporabniški avatar
 matjaz
Barb napisal/-a:ne,ne,tko se pa nisva menila

dobr, pol bom pa zelo hitro cez tekel.
Uporabniški avatar
 Barb
Pa še mene štuparamo čez ponesel :juhuhu:
Uporabniški avatar
 ales
Spet ena ideja z današnjega treninga:

Se nas je že kar nekaj "prijavilo", da bi v petek in soboto tekli del 24urnega teka v Grosupljem. Kaj ko bi se zmenili in sestavili eno tako, neuradno, štafeto tekaškega foruma, v podporo in spodbudo tekačem, ki bodo tekli ves čas. In morda organizatorje potegne in prihodnje leto naredijo tekmovanje tudi v tej kategoriji.
Evo jaz se javljam za ene 4 ure v soboto od 12.00 - 16.00

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA