Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Štartnina 25 evrov za LM je:

previsoko nastavljena
73
66%
ravno pravšnja
29
26%
premajhna, lahko bi bila več
8
7%
Uporabniški avatar
 tae
kovit, ti si še vedno na dopustu. Zdaj pa res dost smetenja, vsaj z moje strani.
 kovit
tae napisal/-a:kovit, ti si še vedno na dopustu. Zdaj pa res dost smetenja, vsaj z moje strani.

Ajd, dejva pospravt :)
Uporabniški avatar
 Tina1
Kaj pa za rekreativni tek na maratonu (10 km), bo tudi kakšna skupinska prijava? Štartnina za tega tudi ni malo, kar 20€.
Uporabniški avatar
 BoF
Uf... :-(( Opalim te cifrom!!! :bum:
Uporabniški avatar
 raf
zanima me ali se splača napisati eno "vljudnstno" pismo organizatorjem, da nam laikom razložijo zakaj taka cena oziroma naj povedo stroškovni profil prireditve.
P.S.
Če že palčam pošteno hočem, da je vse na vrhunskem nivoju brez čakanja v vrsti pol ure in iskanja mojih podatkov po računalniku.
Če tega ni je potem šlamparija organizatorja in dobijo na licu mesta rumeni karton in še kaj za povrhu.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Stvar v zvezi s startninami ni več etična za nas tekače s plitvejšimi žepi. Štartnine so se podražile povsod najmanj za dvakrat od vstopa v evrsko območje. Sprašujem se kako bi lahko prisilili organizatorje naj ne zvišujejo oz. celo znižajo štartnine? :?

Grozno je. :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Uporabniški avatar
 bobr
Ne vem kaj se razburjate. 16€ za profesionalno organizacijo (kar LM vsekakor je) meni ni previsok znesek. In tudi 20€ štartnina (za tiste brez lastniške čipa) se mi še vedno zdi vredno udeležbe.
Pa vi organizirajte tek za +5000 folka :twisted:

Aja pa zoky nas zna spet pričakat v cilju :lol: to je ja neprecenljivo :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
He, he - a je že čas kislih kumar'c, da je spet ta debata?
Uporabniški avatar
 Classix
bobr napisal/-a:

Jap...za vse ostalo je tukaj (dodaj po želji... :wink: ). Ves trud in znoj bo poplačan, ko te na cilju pričaka Zoky in pove...''mi u mestn opčin Lublana, nje, se trudm, dab mel, nje, nov štadjon, pa avtobuse, nje, pa place za avte, nje...''

Ma grem na teh 10.5K pa naj stane, kar stane...

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 BoF
klatez napisal/-a:He, he - a je že čas kislih kumar'c, da je spet ta debata?

Ne, debilno se mi zdi, da mi neki paradajzarji nabijajo ceno vsako leto. Mislm da bi tuki Zoki lahk ktero rekel o ferpleju... Oder ist das dize Lajbah maraton, halbe mararton und ajn cenerkilometer šnellauf noh ajne balkaniše kompozit mit zer file eze (eze in balkaniše šprahe sagen kenen vi magarac oder magarčino oder cimlihe vorte) mit laufenšuhe... Ja, und par lojte mit zer grose idejen und noh groseste nucen fir geld cu hauze tragen...

25 evrov za LM je še vedno po dvodnevnem mozganju zame osebno preveč. Amen!
Uporabniški avatar
 pajo
raf napisal/-a:zanima me ali se splača napisati eno "vljudnstno" pismo organizatorjem, da nam laikom razložijo zakaj taka cena oziroma naj povedo stroškovni profil prireditve.
P.S.
Če že palčam pošteno hočem, da je vse na vrhunskem nivoju brez čakanja v vrsti pol ure in iskanja mojih podatkov po računalniku.
Če tega ni je potem šlamparija organizatorja in dobijo na licu mesta rumeni karton in še kaj za povrhu.

Raf imel boš vrhunsko vreme. Zidarjev - SCT-jev asfalt pod nogami,cifro ki ti bo ful všeč,mogoče še mene prvih par km,navijače ob progi... Za ostalo pa obstajajo samo pobožne želje če mene vprašaš :D . Ebiga važno je zdravje ča ga ne bomo imeli brez veze, da jamramo kako colamo za startnine. Sami tako hočemo a ne? Za skupinsko prijavo pa se ve - na Rožniku se vse dogovorimo pa bo.
Uporabniški avatar
 mitjas
Bojan Ambrožič napisal/-a: Sprašujem se kako bi lahko prisilili organizatorje naj ne zvišujejo oz. celo znižajo štartnine? :?
Grozno je. :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Saj ni problema znižat štartnine, samo potem ne pričakuj polne darilne vrečke in vsega ostalega kar gre zraven. In ne se potem kregat, ker ne boš dobil majčke, pa na okrepčevalnici sladkorja, banan, čokolade...

bobr napisal/-a:Ne vem kaj se razburjate. 16€ za profesionalno organizacijo (kar LM vsekakor je) meni ni previsok znesek. In tudi 20€ štartnina (za tiste brez lastniške čipa) se mi še vedno zdi vredno udeležbe.
Pa vi organizirajte tek za +5000 folka :twisted:

Bravo Bobr, dobr si tole napisal :clap:
 tigeer
Zdajle sem ravno gledal cene v tujini graz maraton 50 eur,budapest maraton 75 eur,ljubljana maraton 25 eur,je res da na vseh v tujini tudi nekaj več dobiš samo tolko spet ne. pa še prevoz.Res da je dražje ampak tisti ko poznamo te zadeve tudi v tujini smo lahko še kar zadovoljni saj bi lahko bila cena tu prinas glede na ostale tudi 30 do 40 eur.
 ton
Nič, ostajam na strani Bofa. Sem tuhtal in verjetno gre štartnina res za vabljene postavljače rekordov, kar ni pravično, ker gre za čisto promocijo teka (ki posledično pripelje še več kanonfutra plačat štartnino) in za naju z Bofom ni krucialno pomembno, kdo bo tisti, ki bo uro pred nama pribrzel v cilj.
Edino še možno opravičilo navajam na koncu.

KER sem natuhtal takole:
- Timing za svoje stroške dobi dovolj iz javnega denarja,
- banane, sadje, pijače in vsebina 'goody-baga' so zadeva sponzorjev: največji je bil recimo predlani tako objesten, da smo dobili ono sramotno majico sponzorušo (matr sem zlopamtilo!),
- objave v medijih so delo 'medijskih sponzorjev' (nagravžen termin za nagravžno delo),

EDINI menda RES VELIK strošek pa je zapora cest in s tem povezana varnost na cestah. Zaporo kasira država in menda je denimo pri Ljubljanskem festivalu eden največjih stroškov tista borna cestica...
Zna to kdo kvantificirat?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA