Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Fotr
Nataša napisal/-a:...pa ti prideš na piknik? ti loh prnesem kej nizkokaloričnega za grickat pa skoz bom govorila, da neboš mel cajta na hrano mislt. aja, sam pol ne bom mogla jest...hm....kaj pa zdej? :roll:
:wink:

Prinesi karkoli za grickat, :lol: razen arašidov, ker njih in njihovega masla ne maram še iz časa unrra paketov, :evil: pa še kikiriki jim pravijo, kar se nikakor ne sklada z mojo shujševalno kuro, ker mi jo kikirik lahko spelje. :evil: Pa petelin ni nič prijazna žival, niti rdeči petelin niti petelin na puški. :evil: Razen en petelin, ki smo ga zadeli na srečolovu in mu je bilo ime Vinko, je bil pa tako važen, da kur sploh pogledal ni, al pa je bil homo. :D Edini petelin, ki mi dobro služi je petelin na pipi, ker pravijo, da če si lačen, moraš popiti čim več vode, pa stalno pipo odpiram. :D Iz komunale so že sporočili, da če bo taka poraba vode, bodo izdali občinski odlok, da mora Fotr nekaj jesti, ali pa bo v deželi zavladala žeja. :shock: V redu, če ne bo vode, bom pa črn kofe :shock: pil.
Če bova grickala, to ne vpliva nič na povečanje telesne teže, pa še govori se lahko vmes, pa še jedla boš lahko zraven. :D :D
Na piknik pa pridem, razen če ne bo kakšen trening za mali maraton. :D :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ACHTUNG!
Da ne bo kakšne pomote na spisek za postroj na Rakitni se absolutno javim tudi jaz in moja senca, ki je zmeraj z menoj, če je kje kraj za počitek in užitek.Se pravi odtečemo en kravllaufpatronunddurhmarš enih izbira je enostavna onli 42vege---kkkkkkmmmmmmmm.Ma se malo šalim ali pa ne, nikoli se ne ve.No v glavnem če bo lepo vreme bom pa kar s kolesom prišel iz Gorenjskega konca, natančneje iz Podbrezij od koder sem doma.
Pa da slučajno ne bo kdo manjkal!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hojla!

tud jst pridem na piknik takoj, ko se pretolčem čez cilj Mirnopeškega teka. S sabo bom imel vso potrebno tehniko za projekcijo najzanimivejših fotk TF. Kdor ma kaj uporabnega materiala, naj zapeče na CD.

Se vidimo!

Tekaški pozdravček!

MatjažV
Uporabniški avatar
 miro
Enkrat po četrti uri bom po kakšnih 28-ih letih zopet stopil na blazine na veteranskem prvensvu v Judu, zato popijte še kakšen kozarček na moje zdravje
in na uspešne borbe.
Pošljite mi kaj pozitivne energije!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tini
miro napisal/-a:Enkrat po četrti uri bom po kakšnih 28-ih letih zopet stopil na blazine na veteranskem prvensvu v Judu, zato popijte še kakšen kozarček na moje zdravje
in na uspešne borbe.
Pošljite mi kaj pozitivne energije!
Lp
Miro

Obvezno.
Zelim ti kak dobar ippon ali wazari.

LpTini
Uporabniški avatar
 Barb
Ali lahko kdo prosim javno pove,ali bo Mirnopeški tek na ta dan ali ne :?: :?:
Fotr napisal/-a:Na piknik pa pridem, razen če ne bo kakšen trening za mali maraton.

No vidiš Fotr,smo ti povedal,da bomo kmal na stranskem tiru :P :P :P :wink: :wink:
Ne,ne sej se sam šalim :P :P .Ti kr treniraj.Sam tist dan pač ne na ful,če že boste mel kej,pa se mal še za nas pršpari,prav :?: :wink:

matjazv napisal/-a:Kdor ma kaj uporabnega materiala, naj zapeče na CD.

Prosim za pomoč.
Hvala
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:
Fotr napisal/-a:Na piknik pa pridem, razen če ne bo kakšen trening za mali maraton.

Barb napisal/-a:No vidiš Fotr,smo ti povedal,da bomo kmal na stranskem tiru :P :P :P :wink: :wink:

Tudi, če bo ta dan trening, ga bom opravil v Rakitni, :!: če boš želela tudi lahko v tvojem spremstvu, :D samo če znaš bolj počasi tečt. :cry: Bova vsaj enkrat skupaj tekla, :shock: ponavadi te gledam v hrbet, ali pa je še ta tako daleč spredaj, da ga sploh ne vidim. :? :cry: :(
Uporabniški avatar
 Barb
Ero napisal/-a:par CDjev s fotkami že imam. Radenci, Šmarješke, Pivka, Mašun, ... nazadnje mi je pa Tini pomagal pri kopiranju CDjev.

Tiiiinnnniiiii,le glej da boš pomagal,ker če ne bo teta Barb huda :twisted: :twisted: :twisted: ,bo rožičke pokazala,......pol pa adijo misel o maratončkih :P :juhuhu: -pa sm te1:0

Fotr napisal/-a:Tudi, če bo ta dan trening, ga bom opravil v Rakitni, če boš želela tudi lahko v tvojem spremstvu, samo če znaš bolj počasi tečt. Bova vsaj enkrat skupaj tekla, ponavadi te gledam v hrbet, ali pa je še ta tako daleč spredaj, da ga sploh ne vidim.

Fotr to pa ni čist res :nono: ,kaj pa ko sva se v Logatcu ogrevala,aaaaaa :roll:
aja,tega mogoče nisi hotu izdat,sorči :wink:
Uporabniški avatar
 mare
Tudi, če bo ta dan trening, ga bom opravil v Rakitni, :!: če boš želela tudi lahko v tvojem spremstvu, :D samo če znaš bolj počasi tečt. :cry: Bova vsaj enkrat skupaj tekla, :shock: ponavadi te gledam v hrbet, ali pa je še ta tako daleč spredaj, da ga sploh ne vidim. :? :cry: :([/quote]

Fotr, a res gledaš v hrbet? Se mi je zdelo da malo nižje. (mogoče v superge?)
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:...Fotr to pa ni čist res :nono: ,kaj pa ko sva se v Logatcu ogrevala,aaaaaa :roll: aja,tega mogoče nisi hotu izdat,sorči :wink:

Me je kar malo sram, :oops: da sem pozabil, pa tko luštno je bilo. :D Sem že tako tekmovalno deformiran, :shock: da mi samo še tek na tekmi ali uradnem treningu šteje! :cry: Hvala, Barb, da nisi pozabila! :D
Uporabniški avatar
 Barb
Fotr napisal/-a: Hvala, Barb, da nisi pozabila! :D

To pa že :!: :nono: Nima kr vsak tako čast,da s presidentom teče :P
Uporabniški avatar
 Fotr
mare napisal/-a:...Fotr, a res gledaš v hrbet? Se mi je zdelo da malo nižje. (mogoče v superge?)

Uradno in za javnost gledam v hrbet, :shock: a me Miro vedno opominja, naj med tekom glavo bolj dvignem, :evil: kar pomeni, da neuradno gledam superge. :cry: Resnica pa je vedno nekje vmes! :shock: :wink: :D
Uporabniški avatar
 Staša
lojzeP napisal/-a: Sem neki Alešu obljubil :?: , da greva do Staše z avtom, pol pa z bicikli naprej, samo se domačinke zdej neki izmotavajo z nekimi poškodbami, :ignore: pa ne vem, kako se bo vse izteklo.

Hmm :? LojzeK, jest sem mogla dr. Maximu obljubit, da ne bom migala 14 dni - 3 tedne... Tako da, no problem, prideta do Loke 13, spijemo kavico, pojemo kakšno jagodo, jaz dam v avto prtljago, pol pa marš na Rakitno, jaz spredaj z lučko in sireno, vidva pa zadaj, pa še Lipe je tako pogumen... Torej sprememb ni.

Mimogrede, če želi še kdo na tak način šibat na Rakitno (se pravi do vrat Notranjske - Logatca, z avtom, naprej pa na bicikl (čez Cerknico - super pot, menda, ni take strmine kot z druge strani), lahko mirno parkirate pri nas. Je ful veliko dvorišče... se bomo zmenil za primerno ceno... :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Staša - a je tale LojzeK - tko kot mal provokacija. :idea:

Sem enkrat od ene iz @GOV nekaj podobnega že prebral, pa nisem vedel, kaj naj bi to pomenilo.
ZAROTA ??? :shock:

2x LP

P.S. Sem se fejst za stol prijel, ker je blo pa tole tako, da skorej dol padeš
Uporabniški avatar
 Staša
lojzeP napisal/-a:Staša - a je tale LojzeK - tko kot mal provokacija. :idea:

:idea: :idea: :idea:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5