Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

vex
Uh, tudi jaz sem šele zdaj ugotovila, da bo to verjetno šlo na Rožnik in dol z Rožnika... Prej sem namreč mislila, da bomo samo večkrat pretekli isto progo, kot je bila predvidena za 2km. No ja, če bi se mi kdo rad pridružil v skupini "v hribe hodim, ne tečem", je dobrodošel. :D :D
 Tanjusha
vex, jest bom dobra druzba :D cele proge ziher ne bom pretekla, tako da hoja definitivno pride v postev :)
 ton
Valda nas ne bodo preveč izmučili, če nas potem rabijo sveže po delih...
Hecam se. 8)
Uporabniški avatar
 Loni
Kar lepim iz pravkar prejete pošte, za tiste, ki se niste še prijavili, samo lokacija starta je malce premaknjena.

Iz formalnih razlogov je start prireditve prestavljen iz Jakopičevega drevoreda na SANKALIŠČE (proti Zavodu Tivoli), vsi ostali podatki, pomembni za tek, ostajajo isti, t.j.

08:30 pričetek izdaje štartnih številk / start of issuing start numbers
10:30 zaključek prijav / end of registration for run
11:00 začetek prireditve / beginning of the event
11:30 uradni START teka na 8 km in na 2 km / START of run (2 an 8 km)
12:00 okrepčila za tekmovalce /refreshment for competitors
12:30 uradni ZAKLJUČEK teka / CLOSURE of run
12.45 podelitev priznanj špotnikom – bolnikom / Granting of awards to the patients – competitors
13:10 podelitev kolajn športnikom – tekačem / Granting of prizes to the winners of the run
14:00 zaključek prireditve / Closure of the event in the Park Tivoli
Uporabniški avatar
 Eustahije
ton napisal/-a:Valda nas ne bodo preveč izmučili, če nas potem rabijo sveže po delih

:D:D
Uporabniški avatar
 tae
Loni napisal/-a:13:10 podelitev kolajn športnikom – tekačem / Granting of prizes to the winners of the run

Tole me je pa presenetilo, saj sem mislil, da je zadeva netekmovalna. Komu pa bodo podeljene medalje ?
Uporabniški avatar
 Eustahije
Kolajne bojo podelili športnikom tekačem. Tisto o zmagovalcih je samo pesek v oči za tujce :)
Uporabniški avatar
 tae
Eustahije, pa misliš da bodo res prisotni tudi kakšni tujci, ali je to tako odmevna prireditev, da o njej berejo po vsem svetu. :D :lol:
Uporabniški avatar
 Eustahije
tae napisal/-a:Eustahije, pa misliš da bodo res prisotni tudi kakšni tujci

Ne vem, oprosti, ne poznam vseh tujcev :) Tisti, ki jih poznam ne pridejo, za ostale pa res ne bi vedel :)
Uporabniški avatar
 Eustahije
Mene pa bolj skrbi tole, poslal sem sicer tisti fajl izpolnjen na mail, ampak nič nisem dobil nobenega odgovora. Kaj če nisem prijavljen? A se lahko prijavim na licu mesta ali bom sredi tivolija v pajkicah samo zaradi "spoznavanja novih ljudi" ?
Uporabniški avatar
 Loni
Saj meni tudi niso poslali odgovora, pa itak se lahko tam prijaviš. Drugače je pa po Tivoliju in Rožniku veliko sumljivcev v pajkicah, vključno z mano.
 Larchi80
Tanjusha napisal/-a:vex, jest bom dobra druzba :D cele proge ziher ne bom pretekla, tako da hoja definitivno pride v postev :)

jeeeeej sva že dve taki, ki bosta v klanc hodili :D (mislim, da nas bo sicer več takih hahaha).

Kako bom kaj spoznala Polžjo sekcijo? Jaz namreč nimam še nič polžkastega :(
Uporabniški avatar
 Tina1
Jaz tudi ne, poznam pa nekaj obrazov iz fotk.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA