Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 IRA
Tina1 napisal/-a:
pajo napisal/-a:Lani sem hotela it rolat teh 21km, pa se mi potem sploh ni dalo.

Tina 1 ženo zanima kaj si delala v tem času? Je kaj možnosti iti po trgovinah, da ne čakaš tam ko budala kdaj crkovina pride v cilj?

Mislim, da male trgovinice v centru mesta niso bile odprte, mogoče so ob nedeljah veliki šoping centri zunaj mesta?

Hijaaa ... moj vir je imel verjetno v mislih večje centre, male trgovinice pa dvomim, da so odprte ...

Maš prav ...

:wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tudi jaz grem :arrow: prvič. Vendar le kot turist v BoFovi režiji. 8)

PS:
Ker pa moram nekako upoštevati, da se v Palmanovi vse vrti okoli številke 21, bom tekom dneva poskusil "obrniti" 21 kupic rujnega. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 niki
A je samo 21 km, ni nič krajšega?

Sem gledala malo po internetni strani pa žal nič ne razumem :oops:
Uporabniški avatar
 Bor
niki5 napisal/-a:A je samo 21 km, ni nič krajšega?

Sem gledala malo po internetni strani pa žal nič ne razumem :oops:

do zdej je bila vedno samo 21-ka...
 spela*
Za vsak slučaj, da ne zmanjka prostora v ogrevanem (predvidevam) avtobusu, se tudi jaz prijavljam za to pot.
Na sam tek se moram pa še prijaviti. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Se prijavljam :D , za mojega pa še ne vem. No, na tek pa se še nisem prijavila, se moram prebiti čez njihovo stran, da vidim, kako to sploh zgleda :oops: , saj bo to moj prvi tek v tujini.
 nana
niki5 napisal/-a:Sem gledala malo po internetni strani pa žal nič ne razumem :oops:

Nakaj strani nazaj je Sočkin prevod (se mi zdi, da za ta maraton) :)
Uporabniški avatar
 Laufer
lenči napisal/-a:Se prijavljam :D , za mojega pa še ne vem. No, na tek pa se še nisem prijavila, se moram prebiti čez njihovo stran, da vidim, kako to sploh zgleda :oops: , saj bo to moj prvi tek v tujini.

Glej tudi BOF-ov post. Čez nekaj časa bo objavil razpis. Vse bo uredil on, ti moraš s seboj vzeti podpisano izjavo.
Uporabniški avatar
 lenči
Dobro, bom gledala post in se potem prijavila. Mogoče zaradi višjih ciljev ne grem z busom :D :wink: (beri, če spravim gospoda na 21ko zraven, gremo z avtom, ker ne prenese busa, ampak se bo splačalo potrudit :wink: ).
 jure dvoršek
Se opravičujem zaradi nevednosti-kakšna pa je trasa tega teka-sodeč po pokrajini okoli Palmanove, kakšnih klancev ni za pričakovati....
Uporabniški avatar
 Tina1
jure dvoršek napisal/-a:Se opravičujem zaradi nevednosti-kakšna pa je trasa tega teka-sodeč po pokrajini okoli Palmanove, kakšnih klancev ni za pričakovati....

Kolkr vem, je sama ravnina. :) Zato tut mene mika, da bi nardila prvih 21.
Uporabniški avatar
 BoF
Dolgočasno naravnost za popizdit...
Če je megla pa je že kar malo shizo vse skupaj.
Nekako tako se ti po enih desetih kilometrih mota po betici kot če bi popil viagro pa apaurin... Bi s :cenz:x :cenz:l, pa se ti ne da.
 Karamela
Jst tud pridem PRVIČ
Uporabniški avatar
 olson
Hojla :lol:
Tudi jaz grem in moj prijatelj Silvo :P
lp OLSON :?
 nana
Tale tema je mal zamrla. A kdo kaj ve? :wink:
  • 1
  • 2
  • 3