Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kakšno je vaše mnenje o progi?

Težka
11
31%
Lahka
2
6%
Ravno pravšnja
17
49%
Prekratka
5
14%
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ojla, vidim, da zadeva dobiva novo vizualno podobo :shock:

Večkrat pade debata o tem pokalu
Prvo vprašanje se pojavlja, kdaj bo sploh začetek? :arrow: upam, da malo prej kot lani.
Glavni predlog korekcije pravil je, da bi imel vsak udeleženec podvojene pike (če že morajo biti) na vsaki tretji ali peti udeležbi. Res pa je, da ima tako administrator malo več za delat in mora biti na to pozoren.

Saj bo še kaka ideja, toliko da malo oživimo zadevo.

Se kaj vidimo na Pohorjuhuhu
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ups ...... predlagam novo temo za novo sezono ....
Uporabniški avatar
 INOT
Našega psa zanima, če bo tudi v novi sezoni smel tekmovati v ligi, če bo dobil na vrhu čokoladico in , če se bo tudi pse točkovalo?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
INOT napisal/-a:Našega psa zanima ...

Kolikor jaz poznam zadevo, se navijačev nikdar ni točkovalo. Lani je običajno laufal zraven mene in me vzpodbujal. Nenehno sem slišal: "Daj Zdravko, pazi, Inot prihaja ... potegni ..."
Če gre mali črnuh na Pohorje, ker vaju drugače ne more spravit iz bajte, mu pa lahko privoščita kakšen kos "pasje radosti". Menda še ne je gelov?
Uporabniški avatar
 Sebi
Kaj pa če bi mogoče nagradili najbolj vztrajnega navijača :-- . Na primer z kolesom - tako kot ga dobita zmagovelca. Uf!

Pardon za smetenje...
Uporabniški avatar
 Vreme
Sebi napisal/-a:Kaj pa če bi mogoče nagradili najbolj vztrajnega navijača :-- . Na primer z kolesom - tako kot ga dobita zmagovelca. Uf!

Pardon za smetenje...

Pa bi ta zmagovalec znal voziti kolo??? Slika
Uporabniški avatar
 miro
Vreme, lastnica zna voziti kolo, ali pa lastnik,bo navijačica že nekomu odstopila nagrado in bo vesela "pasje radosti", ki jo bo dobila v zamenjavo.
Lp
Miro

Ps: ne bom več smetil potej temi, pozimi, pa se vsaj enkrat srečamo na štartu!
Miro
Uporabniški avatar
 jonas
ZdravkoC napisal/-a:Ojla, vidim, da zadeva dobiva novo vizualno podobo :shock:

Večkrat pade debata o tem pokalu
Prvo vprašanje se pojavlja, kdaj bo sploh začetek? :arrow: upam, da malo prej kot lani.
Glavni predlog korekcije pravil je, da bi imel vsak udeleženec podvojene pike (če že morajo biti) na vsaki tretji ali peti udeležbi. Res pa je, da ima tako administrator malo več za delat in mora biti na to pozoren.

Saj bo še kaka ideja, toliko da malo oživimo zadevo.

Se kaj vidimo na Pohorjuhuhu

res zadeva dobiva novo vizualno podobo, pripravlja se nova stran na netu,... in še kaj, da ne izdam preveč :)

kdaj bo začetek?!
prvo bo 3. Peš na Pohorje 9.11.2008, potem pa bi moral pokal zalaufat, do takrat bo vse znano :)

ko pa se bo točno vedel pričetek zimskega pokala pa še odpremo novo
temo za novo sezono 2008/2009

Slika

do takrat pa pridno trenirajte in sporočite če imate kakšen predlog za spremembo oz. dopolnitev ZPPP :)

P.S.: breg ni nič bolj položen od lani :) :) :)
Nazadnje spremenil jonas, dne 20 Okt 2008, 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 zvone
jonas napisal/-a:[Slika

do takrat pa pridno trenirajte in sporočite če imate kakšen predlog za spremembo oz. dopolnitev ZPPP :)

P.S.: breg ni nič bolj položen od lani :) :) :)

Pozdravljen Jonas in ostali iz izjemne ekipe organizatorja!

Najprej iskrene čestitke za dosedanje uspešno izvedene tekme.

Da se tudi jaz malo vključim s kakšnim predlogom " za nas bolj počasne in bolj na koncu tekmovalne razpredelnice"...

"Ker so zmagovalci več ali manj že zdaj znani" in jih je malo (prvi trije), smo "mi ostali zaradi tega nekoliko nemotivirani"...

Mislim, da zadevo cenovno ne bi bistveno podražili, če bi tekmovanje spremljali še po starostnih kategorijah in na koncu dali še "diplome" prvim trem po kategorijah v skupni uvrstitvi.

S tem bi dobili "bistveno širši" krog zmagovalcev in dodatno motivacijo za sodelovanje.

Prepričan sem, da bi s tem prispevali k še bolj masovni udeležbi in posledično uspehu te edinstvene zimske tekaške prireditve.

Lep pozdrav! Zvone
Uporabniški avatar
 jonas
zvone napisal/-a:Pozdravljen Jonas in ostali iz izjemne ekipe organizatorja!

Najprej iskrene čestitke za dosedanje uspešno izvedene tekme.

Da se tudi jaz malo vključim s kakšnim predlogom " za nas bolj počasne in bolj na koncu tekmovalne razpredelnice"...

"Ker so zmagovalci več ali manj že zdaj znani" in jih je malo (prvi trije), smo "mi ostali zaradi tega nekoliko nemotivirani"...

Mislim, da zadevo cenovno ne bi bistveno podražili, če bi tekmovanje spremljali še po starostnih kategorijah in na koncu dali še "diplome" prvim trem po kategorijah v skupni uvrstitvi.

S tem bi dobili "bistveno širši" krog zmagovalcev in dodatno motivacijo za sodelovanje.

Prepričan sem, da bi s tem prispevali k še bolj masovni udeležbi in posledično uspehu te edinstvene zimske tekaške prireditve.

Lep pozdrav! Zvone

hvala Zvone za komentar, nasvete in predloge, bomo vsekakor upoštevali
in zadovoljili veliki večini :wink: motivacija za naprej vsekakor je in bo :idea:

lp
Uporabniški avatar
 markor
Zdravo Jonas,
najprej res čestitke za odlično prvo izvedbo, verjamem, da bo v drugo še boljše!

Evo pa še nekaj mojih "glasbenih želja":
:arrow: glede na to, da se meri tudi čas (in ne samo uvrstitev) bi bilo pri točkovanju po moje boljše, da bi se točke delile glede na zaostanek za prvim (oz. za tistim pred tabo). Recimo, prvi dobi 100 točk, zadnji 1 točko, ostali pa glede na zaostanek (danes v excel dobi to ni več težava, kajneda?) :wink:
:arrow: dodatne "bonus točke" bi jaz "vezal" glede na obisk posameznika - torej recimo duple pike za vsak tvoj 3× (ali 5×) štart ipd. (torej ne na nek datum vnaprej)
:arrow: glede na to, da je udeležencev vedno več bi mogoče veljalo razmisliti o štartnih številkah, ki jih vsak potem jasno nosi celo zimsko ligo (čeprav je tudi res, da sedaj s "prepoznavanjem" na cilju niste imeli nekih težav, drži?)
Eto, to bi bilo to. Govoril sem hauk! :lol:
lp
m
Uporabniški avatar
 jonas
markor napisal/-a:Zdravo Jonas,
najprej res čestitke za odlično prvo izvedbo, verjamem, da bo v drugo še boljše!

Evo pa še nekaj mojih "glasbenih želja":
:arrow: glede na to, da se meri tudi čas (in ne samo uvrstitev) bi bilo pri točkovanju po moje boljše, da bi se točke delile glede na zaostanek za prvim (oz. za tistim pred tabo). Recimo, prvi dobi 100 točk, zadnji 1 točko, ostali pa glede na zaostanek (danes v excel dobi to ni več težava, kajneda?) :wink:
:arrow: dodatne "bonus točke" bi jaz "vezal" glede na obisk posameznika - torej recimo duple pike za vsak tvoj 3× (ali 5×) štart ipd. (torej ne na nek datum vnaprej)
:arrow: glede na to, da je udeležencev vedno več bi mogoče veljalo razmisliti o štartnih številkah, ki jih vsak potem jasno nosi celo zimsko ligo (čeprav je tudi res, da sedaj s "prepoznavanjem" na cilju niste imeli nekih težav, drži?)
Eto, to bi bilo to. Govoril sem hauk! :lol:
lp
m

hvala markor za predloge, so kar zanimivi in bodo uporabljeni v takšni
ali drugačni obliki :) tudi ta ideja o št. je že bila zastavljena in bo letos v
uporabi :)
je pa res da se vseh predlogov žal ne da uresničiti, vsekakor pa bodo
pozitivne spremembe za vse sodelujoče :idea:

najbolj važno pa je to, da pokal zalaufa v drugo sezono :!:
Uporabniški avatar
 vindi-
Halo:)

kdaj bo začetek?!
prvo bo 3. Peš na Pohorje 10.11.2008, potem pa bi moral pokal zalaufat, do takrat bo vse znano Smile

10.11. je ponedeljek ... a je to kaka napaka, ali to drži?

vindi
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com