Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 grom
meedo napisal/-a:Slike današnjega rekordnega tedna: povezava

Slika

Hvala, super fotografije :!:
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Se pridružujem čestitkam, organizatorji kapo dol! :cast:

Požrtvovalno - najprej pred vsemi zlaufat gor, pol pa na mrazu štopat in zapisovat vse čase; popoldne, ko pa smo mi zleknjeni v udobnih naslonjačih opazovali naše nordijce na TV, ste pa še razvozlavali in urejevali rezultate - res frajerji! Najbrž je v ozadju še polno drobnih zgodb, da je vse skupaj tako dobro klapalo.

... tudi topel čaj jih je napisal nekaj, ko je gori definitivno reševal življenja. 8) Res lepa poteza.

Komaj čakam zaključka, že danes pogrešam vso veselo druščino!

:laola
Uporabniški avatar
 markor
Jep,
tudi jaz se pridružujem: vse pohvale organizatorjem :!:
Čeprav sem bil letos samo 4× sem vedno užival v dobri družbi, čajčku na vrhu ipd.
In - kar tudi ni za zanemarit - ni štartnine!
Z željo, da vam entuziazma tudi v prihodnje ne zmanjka!
lp
m
Uporabniški avatar
 grom
Samo:-) napisal/-a:Se pridružujem čestitkam, organizatorji kapo dol! :cast:

... tudi topel čaj jih je napisal nekaj, ko je gori definitivno reševal življenja. 8) Res lepa poteza.

Ja, saj res...ČAJ! Hvala ekipi Toplevel za čaj in napitke v cilju! Kako smo sploh prejšnja leta zdržali brez ? :shock:
 Giant
Super je bilo,kljub recesiji,vsako leto boljše.Šri Činmoj Team,Marjan,Mario,Dejan.....in ostala compani vsaka vam čast ,za dobro voljo,trud........,se mučimo spet čez par mesecev prvo na -Peš na Pohorje,polj pa na 3 zimskem :wink:
Zdaj pa na cesto-bicikle :lol:
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni Marjan, Mario, Dejan in ostali iz organizacijskega odbora!

Najprej iskrene čestitke za opravljeno delo!Ponovno in še bolj uspešno vam je uspela res "unikatna prireditev" v SLO prostoru. Seveda, predvsem zahvaljujoč vašemu izjemnemu trudu.

Malo, da ne rečem "nič" je če rečem: hvala vam!

Vsekakor je tudi 2. Zimska liga pokazala interes in potrebo po takšnih prireditvah. Res pa je, da prireditev postaja zahtevnejša in da je potrebno razmisliti kako naprej.

Vaš izjemen entuziazem, volja in trud ne more biti neskončen - ali pa?

Sigurno je , da se bomo tudi mi ostali (udeleženci ) morali vključiti v delo in pomagati. Kakorkoli že, zaenkrat prireditev uspešno koraka "navzgor" - v vseh pogledih.

Še enkrat - hvala vam!

Lep pozdrav vsem! Zvone
 MarioV
Res je lepo prebirati vse vaše pohvale, vendar nikakor ne smemo pozabiti tudi na Žarkota, ki je nepogrešljiv kamenček v organizacijskem mozaiku, saj je vseskozi skrbel za ažurnost rezultatov in vodenje prijav.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čestitke vsem, nikogar ne gre pozabiti.

Je pa nemogoče vedet in naštet vse tiste pridne roke in glave, ki so skuhale ne le čaj, temveč vso in vse prireditve vključno z objavami in nenazadnje vsem fotografom, ki so se odlično izkazali. Tudi na zadnji tekmi so fotke prav posebej lepe, da se kar vidiš na strmini.

Na tej ligi smo ponovno spoznavali, kako je, če se pred startom za trenutek uzremo sami vase.

Nepozabno in dandanes skoraj nerazumljivo je, da imamo tako čudovito prireditev in je še celo brezplačna. Seveda vse to nekdo mora plačati, vendar zaenkrat to niso veseli obrazi, ki se proti vrhu nemalokrat spremenijo v izmučene "spake" z izcedki sline in spuščeno spodnjo čeljustjo skoraj do tal. Kaj bi lahko bilo na vrhu bolj dobrodošlo, kot košček "sladkarije", skodelica čaja, požirek napitka in "dobra misel".

To je liga, ki jo uvrščam na seznam prireditev, kjer lahko upravičeno rečemo "Vse je v glavi" :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Še enkrat se javljam :D
Smo enkrat že govorili ... o tem ...
kdo od udeležencev mora najti pot in način, da v okviru mariborske občine najde kakšno pot do uradne pohvale ali nagrade za to prireditev, saj to je prava športna prireditev, promocija in še veliko več. To je to, kar rabimo! Da je to res pa potrjuje statistika o prireditvah v še tako nemogočih pogojih in ...

... :cast: Marjanu Jauku z ekipo :heart :Fslo
Uporabniški avatar
 jonas
Jaz pa se bi zahvalil svojim staršem, ki sta vseh 13. nedelj zgodaj zjutraj vstajala, kuhala čaj, mešala napitke,...
ne glede kakšno je bilo vreme (sneg, dež, veter, mraz,..) čakala na vrhu na nas, da dobimo kaj toplega :cast1:

res da včasih ni šlo vse tako kot po maslu, pa sta vseeno stisnila zobe

Slika
hvala ati in mami, bila sta nepogrešljiv člen zimskega pokala :clap:
Uporabniški avatar
 Sebi
Tako kot sem že nič kolikokrat napisala:
pohvala gre vsem, ki imajo kakorkoli prste vmes pri organizaciji. Super ste :cast:
Uporabniški avatar
 flyweight
Ja pa je res cel pokal ponovno uspel :) Zahvalit se je pa treba Vsem, ki so imeli kakorkoli prste vmes pri pokalu, super je blo!
Se vidimo spet drugo leto :laola
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
jonas napisal/-a:Jaz pa se bi zahvalil svojim staršem, ki sta vseh 13. nedelj zgodaj zjutraj vstajala, kuhala čaj, mešala napitke,...
ne glede kakšno je bilo vreme (sneg, dež, veter, mraz,..) čakala na vrhu na nas, da dobimo kaj toplega :cast1:
Slika

Vidiš, to pa niti vedel nisem. Nekdo je moral stati za tem in res jima hvala :cast:
Uporabniški avatar
 markor
Oj,
a rezultati bodo znani / objavljeni pred 15.3.?
lp
m
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA