Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ganesh napisal/-a:
PeterM napisal/-a:
oranžni napisal/-a:In katera obutev bo najprimernejša :?: ker je snega do kolen mogoče dokolenke :lol:

Ena varianta: dokolenke, superge in derezice. :!: :D

Si pozabil dodati "krplje" :idea:

UPS, zdaj pa vidim, da ga je na Pohorju je res veliko zapadlo. :D
Pozdravljeni
Stanje na Pohorju je zelo raznoliko.
Tek po gozdni cesti bo težek, sploh za tiste, ki bojo prehitevali počasnejše, saj je gaz dokaj ozek.
Strmi deli bojo pa vredu za tiste,ki imajo pravo obutev in pa seveda dereze. :D
LP Zlatko
bider napisal/-a:Pozdravljeni
Stanje na Pohorju je zelo raznoliko.
Tek po gozdni cesti bo težek, sploh za tiste, ki bojo prehitevali počasnejše, saj je gaz dokaj ozek.
Strmi deli bojo pa vredu za tiste,ki imajo pravo obutev in pa seveda dereze. :D
LP Zlatko

hvala za info :wink:
Jaz sem pa danes malo pobegnila na drugo tekmo :oops: - na Areh na 11. Pohorski smučarski tek vnovčit izkupiček pravkar zaključenega smučarskotekaškega zimskega dopusta. Bilo je super :D (žal z zelo okrnjeno žensko konkurenco). Upam, da se vidimo spet prihodnji teden, al pa vsaj na zaključni!
Danes so se mi zdele skoraj enako težke razmere kot zadnjič. Cesta je bila malo bolj trda, na vrhu pa mokast, mestoma globok sneg. Danes sem prvič res resno pogrešal palice. Imel sem kar velike težave z lovljenjem ravnotežja zaradi nestabilnega koraka.

Sem pa danes dosegel rekordni utrip letos (avg185/max189), ki pa je še zmeraj 3 utripe pod najvišjimi vrednostmi v lanski sezoni (188/193). Fiziometrija današnjega vzpona: http://tpks.ws/4aU7
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA