Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

tulček napisal/-a:
Ganesh napisal/-a:Pomembno! :!:

Snemalci s RTV Slo, ki nas pridejo v nedeljo posnet so rekli, da moramo biti urejeni, da bo lahko oddaja lepo izpadla. :wink:

Kaj to pomeni, da boste eni v kikelcah? :lol:

Se grem hitro stuširat. Pa spat, bo treba zgodaj vstat.
Kikelce pa nimam. :D
:D
..ko pomladno sonce ponovno stali tisočletne pohorske ledenike.. in ti potočki igrive pohorske vode že hladijo vroče gležnje.. je čas, da zakleneš svoj zimski pokal nazaj v vitrino.. in uživaš v trenutkih.. do naslednje zime.. :wink:

Hvala vsem za vse!
:laola
Marjan in ekipa hvala za čudovito preživetih 13 nedelj. Hvala tudi vsem ostalim sotekmovalcem za druženje med in po tekmi. Posebna zahvala gre Fiftiču za malo tekmovalnega naboja. Skupno si me na koncu pošteno premagal, si enostavno boljši. Čestitam še enkrat.
Se vidimo drugo leto ponovno na Pohorski strmini.
Lep pozdrav vsem udekežencem tekov. Letos pač nišlo in mi ni uspelo prit initi na zadnji tek bo pa to drugoleto. upam .Res sem rad šel pod Pohorje tako da mi kar nekaj mankalo vse te nedelje .Tetiva rabi nekaj časa da se porihta .ŠE enkrat nasvidenje drugo leo
Res se vidi iz zgornjih postov, da se že poslavljamo.
Hvala organizatorju in celotni ekipi. Tega nikjer ni, kar lahko doživiš na pohorski zimski ligi. Pa če je Maribor še tako skregan in razdvojen ... na Pohorju pa nima para. Tu vse štima.
Poleg organizacijske ekipe se je odlično odrezala fotosekcija. Profi fotke :D
Tekaška družba pa itak. Ni važno, če si gorski tekač, ravninski, ultra ali kolesar, plavalec, pohodnik, smučarski tekač .... tu smo res vsi dihali v isto smer.
Bravo mi :!:
 Heligo
Vse lepo se enkrat nujno konča.

Najverjetneje se nas večina niti ne zaveda, kakšno veliko darilo ste nam orgnizatorji dali. Ves vaš trud in entuzijastično voluntersko delo je za nas uporabnike nezaznavno in skoraj nezavedno. Postalo je samoumevno da prideš in dobiš. Niče ne rabiš dat in dobiš zelo veliko. Nihče za nobeno uslugo ne zahteva nobenega materijalnega plačila. To je v današnjem svetu zelo redek, skoraj nenavaden pojav. Vse kar je na nas, je da damo dobro voljo in svoj prispevek k dobremu vzdušju, zdravi tekmovalnosti, družabnosti. Zato Vas res občudujem in samo upam lahko, da vam ne bo zmanjkalo volje in zagona za prihodnjo sezono.

Zato vsem, ki se trudite okrog izvedbe pokala, hvala.

Še meni najljubša misel iz 5. tedna letošnjega pokala:
Obstajajo samo trije zmagovalci:
tisti, ki tekmujejo
sami s seboj,
tisti, ki prvi
prečkajo ciljno črto
in tisti, ki končajo
tekmovanje.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37