Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Ja, jaz sem bil. Sem mislil, da ste že naveličani mojih poročil.

Blo je fajn. Moja prva tekma pri temperaturi pod ničlo. Skorajda idealne razmere na progi, le na položnih delih proge je drselo, da se ni dalo hitro teči. Dosegel sem pa zelo povprečen rezultat.

Drgač pa popolnoma jasno in lepo vreme. Zato sva s Cvetotom šla še na Bašeljski vrh in do Hudičevega boršta. Z Boršta sva nardila eno zelo adrenalinski spust. Super je bilo! :)
Uporabniški avatar
 vencelj
Jutri je 5. tekma zimske lige s štartom ob 9:30 pri potoku. Vremenske razmere so se v tem tednu precej spremenile, vremenska napoved pa tudi ni bogvekaj. Po lanskih izkušnjah se bo lige v času do teka gor dol gor udeleževalo več tekačev (treningnaprogi press)...
Rezultati 4. tekme, fotke in skupni rezultati po 4. tekmi na: http://kalisce.com/blog/zimska-liga/

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 iverson
Jutri bo zanimivo, če bo ta plundra zmrznila, predvsem v srednjem delu proge.
 janezu
poročilo s kališča..sneži od druge klopce navzgor,je 10 cm novega-mokrega,nižje pa naravno hlajenje,se vidmo čez dobro uro lp ju
 janezu
smo že stuširani (2x) :D pogoji najslabši-snežna brozga,blato,zgoraj sveži sneg,a vseno preko 15 n....časi temu primerni 1. 34min zeblo je tudi fotografa-firbca,pa časomerice,še najmanj tekače,sploh tiste,ki ste danes počakali doma :D lp ju
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes se je na udeležbi poznalo slabo vreme. Čestitke najbolj vztrajnim!
Zaenkrat le foto rezultatov: http://kalisce.com/blog/zimska_liga/08_09/IMG_9370.JPG
Nasvidenje na Kališču ob bolj ugodni priložnosti (naslednji teden je tek v Velenju in kaže, da me spet ne bo).

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 cvalenti
lp

Mene pa zanima,če se lahko pridružim kdaj pa kdaj pri vašem štartu ne da bi moral tekmovati,gre se zaradi vzdušja in da v koči potem nisem sam,ali je to le za tekmovalce lige. :wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
cvalenti napisal/-a:lp

Mene pa zanima,če se lahko pridružim kdaj pa kdaj pri vašem štartu ne da bi moral tekmovati,gre se zaradi vzdušja in da v koči potem nisem sam,ali je to le za tekmovalce lige. :wink:

To na Kališču sploh ni problem, gre itak bolj za druženje in zimski trening, čeprav nekateri vzamejo zadevo (preveč) zares. Dobrodošel :!:

LP, vencelj

(kva sploh bluzim, "kad nemam pravo na glasanje", letos na ligi sploh še nisem bil)
 janezu
jutri bodo pogoji na pol zimski,kajti od 2.klopce naprej je sneg, pri koči 70cm.bo tudi dilema,ali po grebenu,ali mimo vikendov :D ,zadnjid 200m pa bo zelo težko prehitevat,zato pozicije pridobite do tam. blata skoraj ni,ker je dež vse spral,zna biti pa celo pomrznjeno.se vidmo ob pol desetih,z nekaterimi morda tudi pri koči. za udeležbo na ligi ZKL ni nobenih omejitev,saj najboljše tudi še čakamo :D Lp ju
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com