Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Koliko sladkih km boste pretekli letos?

Več kot 60 km
7
16%
50-60 km
9
21%
40 - 50 km
12
28%
30-40 km
7
16%
20-30 km
8
19%
Uporabniški avatar
 Vreme
Polovička, hvala za tvojo pripombo, a Inot je sam ob prijavi napisal napačen priimek, jaz namreč delam samo copy-paste :D

Res pa je, da manjkajo še kar nekateri "stari borci" Uroš se je že oglasil.

Kar se tiče prijav se število počasi približuje številu 50, ki sem si ga v mislih označil kot nekakšen zgornji limit prijavljenih, tako sem se bil primoran z današnjim dnem prijaviti tudi sam, da slučajno ne izpadem iz liste prijavljenih :D . Kakšen krogec ali dva bi le rad pretekel z vami!! :TF)
Uporabniški avatar
 Vreme
Spet imam dve plačani prijavi po 15€ iz katerih se ne da razbrati plačnika. Ena mi je bila nakazana včeraj ena pa danes :?: :(
Uporabniški avatar
 Z*
Oj,
tista današnja sem jaz. :!: Pa saj sem ti tudi mail poslala - na sladkih6@gmail.com, vse po reglcih - s št. majčke in željo za meni. Pa pri nakazilu sem tudi navedla svoje ime na prvem mestu. Sem pa res prek spletne banke nakazala. A ti moram še enkrat mail poslati, ga nisi dobil? :?
Uporabniški avatar
 ZEBRA
Vreme napisal/-a:se število počasi približuje številu 50, ki sem si ga v mislih označil kot nekakšen zgornji limit prijavljenih,

Vreme,
ali prav razumem, da je limit 50 udeležencev in da potem prijave ne bodo več mogoče?
se pravi se vrata počasi zapirajo?
sem mislil o udeležbi razmišljati po ljubljancu, sedaj pa se stvari kažejo v drugačni luči. se pravi drugi teden bo sigurno prepozno?
(če ni prepozno že ta trenutek...)
Uporabniški avatar
 Vreme
Z* napisal/-a:Oj,
tista današnja sem jaz. :!: Pa saj sem ti tudi mail poslala - na sladkih6@gmail.com, vse po reglcih - s št. majčke in željo za meni. Pa pri nakazilu sem tudi navedla svoje ime na prvem mestu. Sem pa res prek spletne banke nakazala. A ti moram še enkrat mail poslati, ga nisi dobil? :?

Ne nisi ti, tebe sem prepoznal pri plačilu :D
Uporabniški avatar
 Vreme
ZEBRA napisal/-a:
Vreme napisal/-a:se število počasi približuje številu 50, ki sem si ga v mislih označil kot nekakšen zgornji limit prijavljenih,

Vreme,
ali prav razumem, da je limit 50 udeležencev in da potem prijave ne bodo več mogoče?
se pravi se vrata počasi zapirajo?
sem mislil o udeležbi razmišljati po ljubljancu, sedaj pa se stvari kažejo v drugačni luči. se pravi drugi teden bo sigurno prepozno?
(če ni prepozno že ta trenutek...)

Zebra moram priznati,da nisem pričakoval takšnega odziva zato v vabilu nisem omenjal omejitve 50 udeležencev, sedaj pa se že bližamo tej številki, nekega večjega navala pa verjetno ne bo več, upam vsaj. Če pa bo še slučajno priromalo še veliko prijav, pa bom moral na žalost število udeležencev resnično omejiti več kot 60. tekmovalcev res ne bo šlo skozi.

Se pa z današnjim dnem zaključujejo prijave kar se tiče majic, danes zvečer posredujem številke in število majic tiskarju, za vse kasnejše prijave pa ne morem garantirati vaših številk majic!!
Uporabniški avatar
 Z*
Vreme napisal/-a:Ne nisi ti, tebe sem prepoznal pri plačilu :D

Je bil že plačilni listek rdeče barve, ne? :D :oops:
Zakaj pa ne gre skozi več kot 60, kje je problem? :?: Ne moreš ljudi odgnati, če tako radi pridemo na sladkih6, hm?! :wink: A se ne bi fino slišalo 100 sladkih tekačev? :lol:
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Sliši se že lepo da bi nas bilo tako dosti, vendar se tu pojavi vprašanje varnosti kajti proga je speljana ob prometni cesti in skoraj polovica le te poteka tako po pločniku. Si predstavljaš 100 ljudi ki se naenkrat požene na 1 meter širok pločnik :wink:
Tako da bi bilo nesmiselno povečevati število prijavljenih kajti menim da bo že ob 50 prijavljenih kar majhna gneča 8)
 zuli25
Tako prijavil sem se še jaz,plačal sem prek Abaneta in srčno upam da še nisem prepozen :) Lep pozdrav iz Koroškega konca.
Uporabniški avatar
 Vreme
Kar se tiče omejitve je Uroš dobro razložil!

Kar se tiče prijavljenih je z današnjim dnem postala udeležba mednarodna :wink:

Kar pa se tiče plačil še kar naprej prihajajo plačila za katere ni moč vedeti kdo je plačnik in sicer 1x nakazilo od 20.9, 1x nakazilo od 21.9 in 3x nakazilo z dne 22.9. Prosim, da preverite kaj ste napisali pod namen. če niste najprej napisali svojega imena ste verjetno med tisti za katere ne vem kdo je plačnik. V tem primeru me kontaktirajte preko e maila in navedite prosim, kaj ste najprej napisali pod namen, le tako bom vedel za koga gre!
Uporabniški avatar
 pajo
Pridem! Namesto Nanine kolegice tako, da gre plačilo - moje direkt Nani.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Pridem! Namesto Nanine kolegice tako, da gre plačilo - moje direkt Nani.

Jupiiiiii, bravo Pajo :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 Vreme
pajo napisal/-a:Pridem! Namesto Nanine kolegice tako, da gre plačilo - moje direkt Nani.

Pajo dobrodošel med sladkimi , vsekor pa mi pošli prijavo s tvojimi podatki, upam pa, da nosiš majico M :D
 nana
Vreme napisal/-a:Pajo dobrodošel med sladkimi , vsekor pa mi pošli prijavo s tvojimi podatki, upam pa, da nosiš majico M :D

Drugače jo bo pa ženi dal, da bo lažje prenesla več urno odsotnost od doma :D
Uporabniški avatar
 pajo
nana napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Pajo dobrodošel med sladkimi , vsekor pa mi pošli prijavo s tvojimi podatki, upam pa, da nosiš majico M :D

Drugače jo bo pa ženi dal, da bo lažje prenesla več urno odsotnost od doma :D

Ma kako si vedel, da mi M najbolj sede na moj žvot?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA