Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 IRA
Sam neki bi prašala ...
Sej se tam prijavimo, a ne?

Lp
 spela*
IRA napisal/-a:Sam neki bi prašala ...
Sej se tam prijavimo, a ne?

Lp

Ja. :wink:
Jaz tudi pridem. Oziroma prideva najbrž dva, na skupno šestih nogah. :D
Uporabniški avatar
 primus
uhh, upam da mi le uspe prit tale petek, stvari se mi odvijajo v čudno smer...

če pa ne, bom(o) pa sigurno v mislih z vami (pa kakšen € bomo dali na kupček).
Žal smo nedavno Rdeče noske imeli priliko videti v živo in si res zaslužijo vso podporo!

primus
 ton
Se mi je kar milo strilo, ko sem včeraj na Celovški ugledal čezcestni pano z napovedjo božičkovega teka. Lepo, res lepo.
Uporabniški avatar
 pajo
ton napisal/-a:Se mi je kar milo strilo, ko sem včeraj na Celovški ugledal čezcestni pano z napovedjo božičkovega teka. Lepo, res lepo.

Ahh ravno v petek imamo novoletno zabavo. Mogoče se še ognem tej zabavi me čisto nič ne vleče kvečjemu kako kazen lahko dobim po zabavi. :toast: Se bomo še odločili kako in kaj. Definitivno raje tek!
Uporabniški avatar
 ero
Ton, me veseli :)

IRA, prijavnica bo na terasi na začetku mostu pri bazenu, če gledaš iz smeri parka - dovolj prostora, pod streho, ...

verjetno bomo pripravili štiri prijavna mesta - dve za tek in dve za pohod. bojo označena :)
Uporabniški avatar
 IRA
Ero super, hvala :wink:
Uporabniški avatar
 Cormi
pajo napisal/-a:[Ahh ravno v petek imamo novoletno zabavo. Mogoče se še ognem tej zabavi me čisto nič ne vleče kvečjemu kako kazen lahko dobim po zabavi. :toast: Se bomo še odločili kako in kaj. Definitivno raje tek!

Lani sem jo imela tudi jaz, ma sem šla prvo laufat, pol pa z mal zamude na zabavo, veš kok paše! Pa še noben ti ne verjame :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Cormi napisal/-a:
pajo napisal/-a:[Ahh ravno v petek imamo novoletno zabavo. Mogoče se še ognem tej zabavi me čisto nič ne vleče kvečjemu kako kazen lahko dobim po zabavi. :toast: Se bomo še odločili kako in kaj. Definitivno raje tek!

Lani sem jo imela tudi jaz, ma sem šla prvo laufat, pol pa z mal zamude na zabavo, veš kok paše! Pa še noben ti ne verjame :wink:

Tek in zabava ob 18h samo, da je fešta na Dolenjskem.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pajo napisal/-a:
Cormi napisal/-a:

Tek in zabava ob 18h samo, da je fešta na Dolenjskem.

čemu sploh dilema, če praviš, da te na zabavo tako ali tako ne vleče :D
 silvij
Takole pa v službi "zbira" darove kandidat za Božička - tekača:

"Drage kolegice in sodelavke, cenjeni kolegi in sodelavci,

tekači v petek, 19.12 ob 18. uri v Tivoliju tečemo dobrodelni "tek Božičkov za rdeče noske". Kdor želi prispevati evro ali dva - v sobi 501 na mizi je pripravljena vrečka, ki jo bom, tudi z vašo dobro mislijo, nosil

Božiček Silvij"

Me prav zanima, koliko se bo nabralo...Prinesem na prijavno mesto!
 luzr
spela* napisal/-a: Jaz tudi pridem. Oziroma prideva najbrž dva, na skupno šestih nogah. :D

Zanimivo kako so se nekateri zredili, kar dva dodatna para nog rabijo.
Mi tudi pridemo z vprego.

Lani je bil med pohodniki po Tivoliju vsaj en štirinožec. Veselilo me bo, če pride še kdo sprehajati psa.
Uporabniški avatar
 ero
hoj in obvestilo za prostovoljce:

- zbor je v petek ob 17h pri prijavnici
- tam prejmete vse potrebne rekvizite in navodila
- v vsakem primeru prejmete vse, kar prejmejo tudi udeleženci - lahko pa seveda tudi prispevate v skrinjico, če želite :wink:
- po tem se razdelimo na ekipi za pohod in tek
- usmerjevalci za tek se nato odpravite na progo, vodiči za pohod bomo za svoj del poskrbeli sproti

vodja tekaškega dela je Milkec, vodja pohoda sem jaz. bom leteči pomočnik, na čelu bo Pia, na zaključku pa Vlajko.

že zdaj hvala vsem za pomoč :!:
Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
Tudi jaz močno upam da bomo v petek zaključili z delom ob 3h tako da se bom lahko udeležil tegale dobrodelnega teka.V nasprotnem primeru jih bo pa šef slišal ;)
Lep pozdrav vsem skupaj pa se vidimo v peteh ob 18ih!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA