IRA napisal/-a:Sam neki bi prašala ...
Sej se tam prijavimo, a ne?
Lp
Ja.

Jaz tudi pridem. Oziroma prideva najbrž dva, na skupno šestih nogah.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
ton napisal/-a:Se mi je kar milo strilo, ko sem včeraj na Celovški ugledal čezcestni pano z napovedjo božičkovega teka. Lepo, res lepo.
pajo napisal/-a:[Ahh ravno v petek imamo novoletno zabavo. Mogoče se še ognem tej zabavi me čisto nič ne vleče kvečjemu kako kazen lahko dobim po zabavi.Se bomo še odločili kako in kaj. Definitivno raje tek!
Cormi napisal/-a:pajo napisal/-a:[Ahh ravno v petek imamo novoletno zabavo. Mogoče se še ognem tej zabavi me čisto nič ne vleče kvečjemu kako kazen lahko dobim po zabavi.Se bomo še odločili kako in kaj. Definitivno raje tek!
Lani sem jo imela tudi jaz, ma sem šla prvo laufat, pol pa z mal zamude na zabavo, veš kok paše! Pa še noben ti ne verjame
pajo napisal/-a:Cormi napisal/-a:pajo napisal/-a:[Ahh ravno v petek imamo novoletno zabavo. Mogoče se še ognem tej zabavi me čisto nič ne vleče kvečjemu kako kazen lahko dobim po zabavi.Se bomo še odločili kako in kaj. Definitivno raje tek!
Lani sem jo imela tudi jaz, ma sem šla prvo laufat, pol pa z mal zamude na zabavo, veš kok paše! Pa še noben ti ne verjame
Tek in zabava ob 18h samo, da je fešta na Dolenjskem.
spela* napisal/-a: Jaz tudi pridem. Oziroma prideva najbrž dva, na skupno šestih nogah.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA