Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Iztok-SAM napisal/-a: Upam, da bodo na startu tudi avanturisti, ki sicer niti ne hodijo na tekme in bo zanje udeležba na Trans Sloveniji le način aktivnega koriščenje dopusta. Tekme ni nujno potrebno vzeti kot nek ekstremen dogodek, kot boj za življenje, ampak morda kot izziv, ki je realen in dosegljiv. Če ne poskusimo, ne bomo nikoli vedeli, kako daleč nam je veselje teči. In obstaja še možnost, da bomo pa na naslednji tekmi prišli dlje.
Dušan je dejal, da so pri taki tekmi zmagovalci vsi, ki pridejo na cilj. Sam mislim, da so zmagovalci tudi vsi tisti, ki sploh upajo priti na start.
Iztok

:juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
Sem se prjavu ker...meni se pa tale tek poklapla z leti, :laola če jih dam deset na leto jih je letos glih na okroglo.
Tako da naredim eno avanturistično (kot je napisal Iztok) spoznavanje naše prelepe S LOVE NIJE z pešpregledovanjem cestišča in okolice, ki nam bo prinesla marsikatero odločitev oziroma presenečenje in se nam vtisnila bo v spomin tako in drugače :clap: :clap: :clap: :clap:
Cajt se hitro pribljižuje štartnemu dnevu,.... še dobr da sem službeno aktiven :lauf: :lol: :rol: da se bo kaj kilometrine nabralo...

Mejte se. :laola
bobr napisal/-a:Aja transSLO da ne greš ker nisi pripravljen? Tole pa so buče :lol: Saj greš lahko samo posamezno etapo/dan. Recimo zadnji dan od postojne do pirana. Če greš, ti morda delam družbo, ampak res morda :roll:

Bobr, dobro si me sprovociral v "splošni debati". Danes mi je namreč na teku kliknilo - "grem" in zdaj kar naenkrat evforično iščem spremljevalce še za preostale 4 etape. Za prvo etapo sem ga že našel :clap: Načrtujem pa, da bi se vozil domov vsak dan, kriza bi bila samo 1. etapa, ker je tako daleč, tisto uro vožnje pred etapo in po etapi bom pa že nekako zdržal. Ali se javiš za spremljevalca?
Nazadnje spremenil zajc, dne 09 Jul 2009, 16:21, skupaj popravljeno 3 krat.
zajc napisal/-a:
bobr napisal/-a:Aja transSLO da ne greš ker nisi pripravljen? Tole pa so buče :lol: Saj greš lahko samo posamezno etapo/dan. Recimo zadnji dan od postojne do pirana. Če greš, ti morda delam družbo, ampak res morda :roll:

Bobr, dobro si me sprovociral v "splošni debati". Danes mi je namreč na teku kliknilo - "grem" in zdaj kar naenkrat evforično iščem spremljevalce za 4 etape. Za prvo etapo sem ga že našel :clap: Načrtujem pa, da bi se vozil domov vsak dan, kriza bi bila samo 1. etapa, ker je tako daleč, tisto uro vožnje pred etapo in po etapi bom pa že nekako zdržal. Ali se javiš za spremljevalca?

Katere 4 etape pa greš? Dam se misliš vozit? A ne bi raje kje prespal v kakem apartmaju saj se da najti kaj poceni.
Hm tekaški spremljevalec bi ti lahko bil kvečjem v zadnji etapi. Se bova slišala o tem, zdaj ti še ne morem potrdit.
Ostale etape, če misliš resno iti, te lahko tudi spremljam z motorjem če bo lep vreme :).
Nameravam se udeležit zadnje etape iz Postojne do Pirana,nikjer pa nisem zasledil kako je s plačilom za posamezno etapo :?: ,a jo plačaš na dan prireditve? V vsakem primeru bom imel spremstvo,verjetno kar z avtom.Drugače pa je napisano da ni časovnih omejitev,tako da tudi nekaj hoje priede v poštev,posebej če bo avgust zelo vroč :roll:
Hoj!
Prijave so mogoče samo do 1.8.2009! Ko izpolniš online prijavnico, dobiš tudi podatke, kam lahko plačaš startnino (transakcijski račun - Boltez).
Pazi! Prijava je veljavna, ko je plačana štartnina - to se pravi, da je plačilo tudi do 1.8.09.
Zaradi praktičnih težav med tekmo (promet, policija, prehrana, okrepčevalnice,..., majice, nagrade,...) bomo omejili tudi število tekmovalcev na posameznih etapah, zato resni kandidati nikar ne taktizirajte, ampak se prijavite čimprej (da ne boste ostali zunaj).
Žal morate razumeti tudi organizacijske težave pri takih zadevah.
LP Marjan
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA