- 22 Jun 2009, 15:30
Sem se prjavu ker...meni se pa tale tek poklapla z leti,
če jih dam deset na leto jih je letos glih na okroglo.
Tako da naredim eno avanturistično (kot je napisal Iztok) spoznavanje naše prelepe S LOVE NIJE z pešpregledovanjem cestišča in okolice, ki nam bo prinesla marsikatero odločitev oziroma presenečenje in se nam vtisnila bo v spomin tako in drugače
Cajt se hitro pribljižuje štartnemu dnevu,.... še dobr da sem službeno aktiven
da se bo kaj kilometrine nabralo...
Mejte se.
Iztok-SAM napisal/-a: Upam, da bodo na startu tudi avanturisti, ki sicer niti ne hodijo na tekme in bo zanje udeležba na Trans Sloveniji le način aktivnega koriščenje dopusta. Tekme ni nujno potrebno vzeti kot nek ekstremen dogodek, kot boj za življenje, ampak morda kot izziv, ki je realen in dosegljiv. Če ne poskusimo, ne bomo nikoli vedeli, kako daleč nam je veselje teči. In obstaja še možnost, da bomo pa na naslednji tekmi prišli dlje.
Dušan je dejal, da so pri taki tekmi zmagovalci vsi, ki pridejo na cilj. Sam mislim, da so zmagovalci tudi vsi tisti, ki sploh upajo priti na start.
Iztok

Sem se prjavu ker...meni se pa tale tek poklapla z leti,

Tako da naredim eno avanturistično (kot je napisal Iztok) spoznavanje naše prelepe S LOVE NIJE z pešpregledovanjem cestišča in okolice, ki nam bo prinesla marsikatero odločitev oziroma presenečenje in se nam vtisnila bo v spomin tako in drugače

Cajt se hitro pribljižuje štartnemu dnevu,.... še dobr da sem službeno aktiven

Mejte se.

se vidmo k se srečamo