Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
spela* napisal/-a:
A ti to meni praviš?
Se še nisem dokončno odločila, katero razdaljo bom tekla (čeprav se trenutno res bolj nagibam h krajši). Pa tudi ne vem, kako hiter si, tako da ...
(Jaz sem počasna ...)
Larchi80 napisal/-a:Haaaaaaaaj
No pa grem na 21ko, sem se dokončno odločila! Sicer ne bom imela ne IRE in ne Ksenije, imela pa bom Lenči iin upam da tudi Mojculjo. Skratka kdo se javi, da bo moj zajček na mojem prvem polmaratonu? je kdo?
Larchi80 napisal/-a:Haaaaaaaaj
No pa grem na 21ko, sem se dokončno odločila! Sicer ne bom imela ne IRE in ne Ksenije, imela pa bom Lenči iin upam da tudi Mojculjo. Skratka kdo se javi, da bo moj zajček na mojem prvem polmaratonu? je kdo?
lenči napisal/-a:Larchi80 napisal/-a:Haaaaaaaaj
Hm, kakšen tempo pa naj ima tvoj zajček, če si zadovoljna z mojim potem ni problema
. Jaz bom imela camelbag, tako da pijača bo zagotovljena, če uradne ne bo dovolj, pa še kaj lahko dava notri
. Aja, pa fotkiča bom imela, da dokumentiram tvoj prvi polmaraton
. Sem sprejeta
![]()
![]()
.
RoKo napisal/-a:Loni napisal/-a:A ni tisti seznam prijav samo seznam online prijav in to posamičnih, ne skupinskih? Jaz sem to tako zastopila. Nikjer ne piše nič o pregledu vseh prijav.
Točno, vse ostale prijave ki niso on-line vnašajo ročno, tako da je potrebno počakati. Nekaj dni pred štartom je vse urejeno, seznam štartnih številk je objavljen pravočasno za vse. Vsi pridemo na vrsto za vnos.
Larchi80 napisal/-a:Jst se ne najdem med prijavljenimi! Kako je sedaj s tem?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA