Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 petka
petka napisal/-a:Jaz sem bila pa lepo ves čas na seznamu, ko sem pa (že pred 10 dnevi) plačala, so me pa dali dol :shock: kar sem pravkar videla - nisem namreč preverjala. Kaj naj zdaj?

Ups, pa sem se le našla! Slepa kura :bum:
Uporabniški avatar
 Vreme
Ne vem, ali je to od danes, sam prej prijavljenih nisem gledal, a moje ime je na seznamu :D
Uporabniški avatar
 raf
spela* napisal/-a:
A ti to meni praviš?
Se še nisem dokončno odločila, katero razdaljo bom tekla (čeprav se trenutno res bolj nagibam h krajši). Pa tudi ne vem, kako hiter si, tako da ... :roll:
(Jaz sem počasna ...)

super!
zgleda, da bo na 8 več zajčkov, kot na 21-tki. :lol:
Skratka v tistem ovinku kjer se progi ločita, me špela primi za roko in usmeri desno, ker v tistem adrenalinu bom verjento, kar levo zavil. :wink:
 Larchi80
Haaaaaaaaj :)
No pa grem na 21ko, sem se dokončno odločila! Sicer ne bom imela ne IRE in ne Ksenije, imela pa bom Lenči iin upam da tudi Mojculjo :). Skratka kdo se javi, da bo moj zajček na mojem prvem polmaratonu? je kdo? :)
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:Haaaaaaaaj :)
No pa grem na 21ko, sem se dokončno odločila! Sicer ne bom imela ne IRE in ne Ksenije, imela pa bom Lenči iin upam da tudi Mojculjo :). Skratka kdo se javi, da bo moj zajček na mojem prvem polmaratonu? je kdo? :)

Hm, kakšen tempo pa naj ima tvoj zajček :?: , če si zadovoljna z mojim potem ni problema :wink: . Jaz bom imela camelbag, tako da pijača bo zagotovljena, če uradne ne bo dovolj, pa še kaj lahko dava notri :lol: . Aja, pa fotkiča bom imela, da dokumentiram tvoj prvi polmaraton :D . Sem sprejeta :?: :ignore: :-- .
Uporabniški avatar
 Hojca

Ja, imam namen. Se vidimo v zadnjih vrstah (no, jst bom tam) :lol:
 Larchi80
lenči napisal/-a:

Hm, kakšen tempo pa naj ima tvoj zajček :?: , če si zadovoljna z mojim potem ni problema :wink: . Jaz bom imela camelbag, tako da pijača bo zagotovljena, če uradne ne bo dovolj, pa še kaj lahko dava notri :lol: . Aja, pa fotkiča bom imela, da dokumentiram tvoj prvi polmaraton :D . Sem sprejeta :?: :ignore: :-- .

WOOOOOHO mama zajčka :laola

haha fotke? LOL veš kakšna bom, izmučena ti bi pa tole še slikala? :) hahaha,.. ma važn da mam jst zajčka :) :)
mojculja jeeeeej bomo skupaj zadaj tekale :)
 Larchi80
Jst se ne najdem med prijavljenimi! Kako je sedaj s tem?
Uporabniški avatar
 Loni
RoKo napisal/-a:
Loni napisal/-a:A ni tisti seznam prijav samo seznam online prijav in to posamičnih, ne skupinskih? Jaz sem to tako zastopila. Nikjer ne piše nič o pregledu vseh prijav.

Točno, vse ostale prijave ki niso on-line vnašajo ročno, tako da je potrebno počakati. Nekaj dni pred štartom je vse urejeno, seznam štartnih številk je objavljen pravočasno za vse. Vsi pridemo na vrsto za vnos.
Uporabniški avatar
 bla_k
Kaj pa kaj napovedi pred prvim ''vrhuncem'' letošnje tekaške sezone :?:
No dejmo se mal razpisat ... :hack:

Jaz, glede na trud v preteklih treh mesecih :arrow: pričakujem vsaj tek pod 1:30, če ne celo blizu PBja (1:28:31) :twisted:
Vsekakor pa vsem želim uživaški tek :!:

:laola
 prim
Za enkrat kaže, da bo vreme idealno, za razliko od sobote. Upajmo, da nas čaka ponovitev solinskega vremena.
Sam sem po petih letih začel z novim letom redno tečt, računam na izboljšavo PB-ja izpred 5-ih let na edinem teku do sedaj (1:45).
Uživati pa nameravam (vsaj do polovice).
Kako pa je kaj s klancem prvih in zadnjih 5 km. Na profilu proge je kar strašljiv, kako pa v resnici?
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Jaz bom kar zadovoljen, če bom tekel okoli 33.30 min na 8,5 km, ker trenutno res nisem v formi :shock: :oops: :hello:
Če ne drugega rahle bolečine v desni pokostnici ne kažejo nič dobrega... :twisted: :nono: :lauf:
No, bomo vidli kako bo :?: :idea:

Lp! :wink:
 spitbox
Glede na trenutno pretečene km, bo vse kar bo okrog 1:50:00 zadovoljivo.
Sem do sedaj bil samo na LM, zato sploh ne poznam trase in ne želim imeti prevelikih pričakovanj.

Lp
Uporabniški avatar
 Vreme
Moj cilj je, da pridem na cilj, pa še klance bom poskušal preteči :wink:, skratka pridem uživat :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA