Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MihaPR
eh, kje je tu težava, usi ste v ekipi, 1 vedno na rezervi :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Se pa pripravlja še ena ekipa menda, se govori na okoli :)
Uporabniški avatar
 vencelj
Že kar nekaj tekačev je prijavljenih za TF, nekateri (mislim da 5) pod TF-ultra, pa tudi TF-balaton je že vmes...
TF bo, kot kaže, imel več ekip, do konca prijav je še kar nekaj časa in se sploh ne obremenjujem s tem, v kateri ekipi (če sploh) bom. Prijavil sem se pa za :TF) - brez dodatkov... :roll:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Classix
Ha, vidim, da se je tudi moj tekaški guru opogumil...to mi delaj Wega !!!
Gremo dalje...v razpisu piše, da je cilj odprt do 18:00. Predvidevam, da bodo gospoda iz organizacijskega odbora definirali, ali to pomeni, da bodo v zadnji krog tekmovalce spustili ob recimo 17:55, ali pa bodo (zgledi iz Sladkih 6 hudo vlečejo) imeli tekmovalci možnost, da se v zadnji krog poženejo tudi ob 17:59:59. Ker vidim, da je tudi vrhovni prijavljen, jih bo morda on kaj pobaral o tem.
Kar se moje prijave oziroma teka tiče. Prijavljen sem (kot Vencelj in še nekateri...) za TF in grem tja samo sebi nekaj dokazati, ter se tako postavljam v vlogo rezerve. To pomeni...če bo kateri izmed ekip zmanjkal kak udeleženec in si bo ta ekipa v svoj seštevek zaželela pripisati še moje kroge...ni problema. Dogovorili se bomo pred začetkom...cena sitnica :lol: Če ne, pač ne.
Kakor koli že bo...na glavo si bom poveznil TF čepico in z njo ponosno in dobrodelno seveda, odpujsal kroge po Tivoliju, v upanju, da predvsem moj mlajši prestolonaslednik ne bo nikoli potreboval tolažbe ''Rdečih noskov'', da pa bodo otroci, kateri jo potrebujejo bližje njej.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 izzardly
Predlagam, da se tudi punce organiziramo v eno ekipo. Za zainteresirane je še prostor v naši (ime dobite na zs :wink: ).

LP
Uporabniški avatar
 EčO
Ja nič! Ker se je gozdni že prijavil, in ker vencelj cinca :lol: :lol:

vencelj napisal/-a:Že kar nekaj tekačev je prijavljenih za TF, nekateri (mislim da 5) pod TF-ultra, pa tudi TF-balaton je že vmes...
TF bo, kot kaže, imel več ekip, do konca prijav je še kar nekaj časa in se sploh ne obremenjujem s tem, v kateri ekipi (če sploh) bom. Prijavil sem se pa za :TF) - brez dodatkov... :roll:

LP, vencelj

Se bom pa še jaz priklučil TF - ultra! Če me vzamete seveda??
Uporabniški avatar
 zajc
EčO napisal/-a:Se bom pa še jaz priklučil TF - ultra! Če me vzamete seveda??

Pošlji AVI-ju zasebno sporočilo. Jaz mislim, da tukaj ni vprašanja, da ne bi bil sprejet :)
Uporabniški avatar
 Vreme
Saj se ve, da morem biti zraven. Torej sem prijavljen, seveda pod Tekaški forum :TF)

Za promocijo pa lahko naredimo tudi ekipo Slika
Uporabniški avatar
 ero
hoj

na Ečotovo pobudo sem se prijavil za ekipo TF Balaton. itak se mi zdi, da nas bo vsaj za tri ekipe. se javim za drugo ali tretjo po jakosti. v prvi nimam kaj početi :)

kaže, da bomo v dneh pred tekom dokončno uskladili postave, ne?
Uporabniški avatar
 AVI
Ekipa Tekaški forum - ultra je sestavljena: :D :D

1. MiroR
2. PeterM
3. INOT
4. zajc
5. ZdravkoC
6. AVI
7. gozdni
8. EČO
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Me veseli da bom lahko navijal za vse tako vztrajne tekače in ljudi dobrega duha!Že sedaj vam želim obilico nepozabnih trenutkov, ki si jih boste lahko vtisnili v spomin!
Se vidimo na tem 8urnem teku tako in tako!
Lahkoten korak vam želi ekipa BROOKS-a!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
AVI napisal/-a:Ekipa Tekaški forum - ultra je sestavljena

Super ekipa, zaupanja vredna :D
Konkurenca pa bo res močna. Očitno bo še vsaj ena TF ekipa zares "hudičeva" :twisted:
Uporabniški avatar
 vencelj
ZdravkoC napisal/-a:
AVI napisal/-a:Ekipa Tekaški forum - ultra je sestavljena

Super ekipa, zaupanja vredna :D
Konkurenca pa bo res močna. Očitno bo še vsaj ena TF ekipa zares "hudičeva" :twisted:

1. jakostna je skupaj :juhuhu: :!:
Vse ostalo je zaenkrat še bolj skrivnostno 8) :arrow: čas bo pokazal svoje

LP, vencelj
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA