Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

petka napisal/-a:Jaz sem se včeraj prijavila, ampak vrečke pa nimam :? A je ne dobiš pri dvigu štartne številke? Upam, da...

Ja, vrečko dobiš pri dvigu štartne številke, ampak v DM v Cityparku v LJ in enem v Kr so jih že včeraj in danes delili.

Ja res polna vreča, pa luštna majčka, moja se že suši na balkonu :D
Ja, vrečko dobiš pri dvigu štartne številke, ampak v DM v Cityparku v LJ in enem v Kr so jih že včeraj in danes delili.

Jaz sem šla včeraj po vrečko v Kranj. Tista gospodična tam je bla prov nesramna.... pa še niso imeli majčke M in ne L, torej bom mogla laufat s premajhno S majico. Ni mi všeč to, ker bi lahko ob prijavnici lepo napisali katero velikost si želimo vsaj za zgodnje prijave in bi potem tudi dobili pravo velikost.
Tudi jaz sem vceraj imela v Kranju podobne izkusnje,samo,da sem imela to sreco,da sem dobila vsaj L velikost majice,ker M ze dopoldne ni bilo vec.
Bolj pa me vseeno skrbi start,ker mislim,da bo letos se vecja guzva kot lani.Vsaj razdelili bi lahko loceno na 5km in 10 km.
Kljub vsemu pa bo lustno kot vsako leto.
Zelim vam se obilo uzitka pri teku.
jaz sem šla po številko v petek popoldne, dobila M majčko, ki mi ustreza, ampak natikače pa dobila premajhne. mi je "prijazna" gospodična rekla: jih boste pa komu podarili.

sicer pa komaj že čakam sobote in teka.

do takrat pa pridno trenirajmo in vse bo dobro.
Jaz sem se v Kranju prijavila in prevzela štartno številko z vrečko v petek popoldan. Številke sem lahko še izbirala (sem prevzela še za prijateljico). Očitno v soboto niso obnovili zalog.

Natikači so pa tudi meni premajhni. Bodo počakali na hčerko - še nekaj številk ji noga zraste, pa bo. :D

Glede štarta pa tudi mene skrbi. Sicer sem med počasnimi, pa kljub temu ne vem, če bom lahko sploh tekla. Ampak saj ne grem rekordov podirat, ampak UŽIVAT in se imet fajn!!

Se vidimo.

LP, Urša
marusa napisal/-a:

Jaz sem šla včeraj po vrečko v Kranj. Tista gospodična tam je bla prov nesramna.... pa še niso imeli majčke M in ne L, torej bom mogla laufat s premajhno S majico. Ni mi všeč to, ker bi lahko ob prijavnici lepo napisali katero velikost si želimo vsaj za zgodnje prijave in bi potem tudi dobili pravo velikost.

A so majhne majčke S? me prav zanima kakšno bodo men dal v petek... Drugač bi si lahko zamenjali če dobim slučajno preveliko.
kengurujko napisal/-a:[A so majhne majčke S? me prav zanima kakšno bodo men dal v petek... Drugač bi si lahko zamenjali če dobim slučajno preveliko.

Težko se menja, štartno številko imaš gor :|
Majčke so kar majhne. Nosim S majice, a sem vzela M, danes pa ugotovim, da mi je čez rame preozka in da mi sega glih za glih čez popek :lol: ! Bo treba ene visoke pajkice oblečt v soboto.
izzardly napisal/-a:Majčke so kar majhne. Nosim S majice, a sem vzela M, danes pa ugotovim, da mi je čez rame preozka in da mi sega glih za glih čez popek ! Bo treba ene visoke pajkice oblečt v soboto.

Moja hčerka je visoka 166 cm in 56 kg težka, zanjo sem hotela vzet S, zase pa M tako kot lansko leto(sem 4 cm večja in 7 kil težja :wink: ).

Ali naj raje vzamem M in L?

Sicer pa jemljem ta dogodek kot druženje žensk, ki jih veseli tek in se zaradi gužve ne bom vznemirjala. :D
Zate bi rekla L ... zase sem vzela XL, pa mi je kar ok .[/quote]

Hvala, še dobro da vem. :)
Zdaj pa samo še da napovedana ohladitev zdrži do sobote...
Loni napisal/-a:Jaz pa bi rekla M, ker je fajn, če je oprijeta, saj gre za tekaško majčko

A misliš, da bo manj zračnega upora in bom pol hitrejša? :wink:
Zato, ker ti bo kot ulita, moja draga Aspi, samo zato, saj ne rabiš še prostora za povštre pod pazduho, razen - lahko da povzročajo kako aerodinamiko, ki potem vpliva na hitrost laufanja.

Morda sem pa zato jaz tako počasna.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA