Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se vidimo na Bledu 11.7.2009 ?

Da !
57
66%
Ne !
12
14%
Mogoče pa :)
17
20%
Loni napisal/-a:
MatjazV napisal/-a:pa kakšno kremšnito zmazal.

Lp, MatjazV

Dobiš mojo, jih ne maram.

Ok, ti pa dobiš kakšno fotko, če ne boš prehitra za objektiv.

MatjazV
bobr napisal/-a:
tae napisal/-a:Mogoče se pa tokrat preizkusim v vlogi gledalca.

Ce ti prides gledat se ti pridruzim da ti ne bo dolgcas :).

MatjazV napisal/-a:Tud jest zvisel. Pridem pa vseeno.

Torej se obeta še navijaška skupina? A boste imele kakšne rekvizite? :D
MatjazV napisal/-a:
Loni napisal/-a:
MatjazV napisal/-a:pa kakšno kremšnito zmazal.

Lp, MatjazV

Dobiš mojo, jih ne maram.

Ok, ti pa dobiš kakšno fotko, če ne boš prehitra za objektiv.

MatjazV

Se je za bat, ja.
Zaradi recesije in pomanjkanja zanimanja v zadnjem mesecu letošnja Nočna 10ka (žal)odpade.

:-- če verjamete :lol:

10 dni pred tekaško fešto na Bledu počasi kljukamo vse odprte naloge. Do konca tedna bo tako objavljena tudi štartna lista, po kateri boste v petek ali v soboto lahko prevzeli štartne številke in ostalo. Boste pa vsi, ki ste pri prijavi napisali svoj mail, v sredini naslednjega tedna dobili še zadnje napotke in priporočila.

Se vidimo na Bledu :!:
Aja, skoraj bi pozabil tu omeniti, da sem sedaj tudi jaz v igri.

Hvala MAJ, hvala VITEZI.
mitjas morm rečt da sm kr mal pogledov :shock: :shock: , ampak mi je blo takoj jasn da iz te moke ne bo kruha

Lp se vidmo še pred soboto Bojan
raf napisal/-a:za nas junfre (prva udeležba) me zanima kako je z lučko med tekom.Je obvezna ali si lahko brez......

Naglavna lučka te bo pričakala v darilni vrečki :wink:

Ali boš tekel z njo ali brez, pa je tvoja odločitev. Mi jo vsekakor priporočamo, zaradi varnostnih razlogov in tudi zaradi odličnega svetlobnega učinka, ki ga naredi kolona tekačev orkog jezera :D
bernarda napisal/-a:Če se kaj zalomi, da se ne moreš udeležiti teka(objektivni razlogi), si na štartni listi, plačama štartnina, koliko dni pred tekom je še možna menjava.Ali se denar vrne?

Lp.

Denarja od plačanih štartnin ne vračamo, je pa možna menjava tekača do 10.7. :arrow:

Če imaš kandidata, ki bi tekel namesto tebe, sporočiš njegove podatke na naš mejl in naredimo zamenjavo. Vidva se potem sama dogovorita glede štartnine. Če ga nimaš, potem lahko prosto mesto objaviš kar tu - mislim, da se bo hitro našel kak kandidat :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA