Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bojanm napisal/-a:Konc debate nana in špela*.

:nono:
Če že res misliš, da sem si kaj posebnega zaslužila (sama mislim, da ne), potem z veseljem sprejmem čokoladno nagrado, zastonj štartnina mora pa vsekakor biti tvoja, saj vsi vemo, zakaj.
A lahko, prosim, še kdo drug to napiše, ker ne vem, zakaj se Bojan ne pusti prepričati. :twisted: :D
Uporabniški avatar
 tae
Ker Špela noče zastonj štartnine, sem tudi jaz za to, da jo dobi organizator BojanM. (poleg Nane seveda)
Uporabniški avatar
 BoF
Wega napisal/-a:Vem da imate take organizatorji najrajši :roll: ampak vseeno vprašam, bi se dalo premestiti iz 21 km na 30? Še prej pa - ali je kakšen časovni limit na 30, da ne bi po temi taval sredi Italije? :oops: :cry:

Kot sem jaz zastopil lašklo (mimogrede, učil me ni nihče, moj deda, ki je bil Primorec in TIGRovec me je pa za vsako taljansko besedo naklestil kot vola), je po 3.10 konec oskrbe na ttrasi in se promet sprosti. To je pa tudi vse, kar sem kapiral!
Itak da si zaslužita.

@ BoF Hvala :D ! Jep, tudi jaz sem (s pomočjo google prevajalnika) odkril da bo to po 3 urah in 10 minut (torej ob deset čez eno). No kot je videti bodo na štadionu vsaj do 14,30...
Wega, a sem jaz tebe tole mal sprovocirala? :D
S spelo* se strinjava, da je bojanm tisti drugi :wink: Glede na to, da jaz pobiram denar, se mi zdi, da je bojanm tu brez pravice glasovanja :D No, meni se je pa lobiranje enkrat splačalo :oops: :lol:
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:
bojanm napisal/-a: Na dan z idejo,kako izrebati ta dva :!:

Po moje ni dileme: bojamn in nana. :D

Pod to se pa podpišem tudi jaz. Si oba zaslužita.

Še moj podpis :laola
Bojči da ne pozabiš name :oops: ....saj veš, da je eno mesto v avtobusu moje, a ne?.....vsaj tko sva se zmenila, kar hitro me na seznam vpiši :wink: .... v igri je vožnja, pa hrana v kolikor se bo jedlo....startnino imam že plačano
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com