Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Bajsi
zagi napisal/-a:In takole kaže s padavinami za nedeljo:

Ko sem videl to gornjo karto, mi ni jasno, ali smo že v Evropi, ali smo še v Yugi??

Helou!
Vse kar danes doživljate ni resnično. Vse to so blodnje bolnih Bajsijevih možganov. V resnici smo še globoko v SFRJ. In J. B. Tito še ni umrl! (Crk'o nam maršal press)

Če bi bili v nedeljo na PST, bi imeli za seboj odličen trening za premagovanje težav ob nalivih.
pies: Upam, da bo scalo. To je zame najugodnejše!
Uporabniški avatar
 pegaz
zagi napisal/-a:Ko sem videl to gornjo karto, mi ni jasno, ali smo že v Evropi, ali smo še v Yugi??

Hm, mi smo že tam, mi. Samo nekdo bo moral to tudi drugim povedati...!
;)
Bajsi napisal/-a:Vse kar danes doživljate ni resnično. Vse to so blodnje bolnih Bajsijevih možganov. V resnici smo še globoko v SFRJ. In J. B. Tito še ni umrl! (Crk'o nam maršal press)

Bajsi napisal/-a:pies: Upam, da bo scalo. To je zame najugodnejše!

Druže Bajsi, ljubičice bijela,
iza tebe poplavljena sela.
Po njima se pokisli trkuju,
vodonoši mokru m***r psuju.
;)

Bod no mal usmiljen do nas, k smo mokri radi sam od znotrej!
Sicer pa, plavat znam, usta zaprta držat pa tud. In to bom tud dokazal. Howgh. :ignore:
Uporabniški avatar
 Matevz
Zdaj sem malo pegazove karte študiral in kot kažejo modeli nismo nič zamudili, ker v nedeljo nismo po dežju treniral :) .

Izgleda bo jasno, zjutraj megla, rosišče nekje okrog 12C, kar pomeni, da bi okrog 11h ko bo štart že sijalo sonce. Dnevne temperature pa nekje 15-17.
:D :D :D :D

Če pogledate na page od maratona pod vreme boste videli, da je to tipično vreme za LM. Ene 6krat je bilo že tako.

Žal pa so to zaenkrat samo modeli, ki jih real life redko posnema :( :( :(
Uporabniški avatar
 Z*
Madonca, spet bo vroče! :shock: Pa sem se že veselila morebitnih lanskih solidnih 0 st. C. :roll:
Uporabniški avatar
 Matevz
Ne ti men od 0C. Sem lani skoraj zmrznil. Prstov na nogah od mraza nisem čutil vseh 42km.
 Nataša
po moje bo pa sava poplavila in pol bom jest zmagala ker bom edina s plavutkam in masko. in bombo kisika. ki ga bom potem prodajala za velike denarce...in šla na Fidži :twisted:

dejte že gmah s tem vremenom...v soboto zvečer bodo šele znal napovedat, pa še takrat ni nujno...do takrat pa počakajmo, da pečenko speče in došloga to zadevo.
Uporabniški avatar
 Matevz
Ja, a ti ne veš, da je treba vse vizualizirat. A nisi brala reportov iz Rovinja :?: :?: :?: :D :D :D

Jaz že en teden ne morem spat zarad tega vremena, zdaj pa še ti zaj... :D :D :D
Uporabniški avatar
 bigfrik
Upam da bo ful dez pa saj -10 stopinj,pa megla tok da vidis najvec meter pred sabo! :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Matevz
Pa kaj ste se zdej vsi name spravl :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ok,no!Upam da bo ful sonce pa 44 stopinj v senci!A je to boljs? :wink:
Uporabniški avatar
 Filipid
Drage maratonke, dragi maratonci :D !

Vreme sigurno bo in bo za vse enako. Možna so le manjša odstopanja od napovedi. Bolj ko boste molil, lepše bo vreme pa pravjo tam zgoraj :wink: .
Uporabniški avatar
 Filipid
Tisti, ki pa se ne boste udeležili maratona pa ga boste lahko v živo spremljali preko interneta in sicer na tej povezavi http://www.klika.si/maraton/ .
Uporabniški avatar
 MihaPR
Po današnji napovedu bo delno jasno, zjutraj 8 z meglo, cez dan 17 stopinj, to pomen da bi lahko clo v kaksnih kratkih hlacah tekl :mrgreen:
 dpop
Nataša napisal/-a:dejte že gmah s tem vremenom...v soboto zvečer bodo šele znal napovedat, pa še takrat ni nujno...do takrat pa počakajmo, da pečenko speče in došloga to zadevo.

O nedeljskem vremenu bodo najbolj zanesljivo (na)povedali v nedeljo
zvečer pri poročilih... in sicer v tistem delu "Danes je bilo po državi...." :wink: :twisted:
Ta del redko "zgrešijo"... oz. je zelo natančno (na)povedan :twisted:

1150 Darko

P.S. Je pa res da klimatsko LM bolj ustreza pingvinom kot leopardom :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com