Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ej, David... nekaj sem surfal po trening programih in slučajno naletel na enega za WS.

Nekje vmes je bil citat nekega ultraša, ki bi poslovenjeno zgledal nekako takole:

" Če se med WS-om počutiš dobro, naj te nikar ne skrbi - minilo bo." :D
Biz...si pa našel filmček, da ti gredo kocine pokonci...ko bi se vsaj tako končalo, kot se je film začel pa če tudi kakšnih 5 ur kasneje... :lol: :lol:

Skorc... :lol: :lol: ...vem... :lol:

Hvala Jana, ga bom pa še pripopal na Blog.

Zajc vem ja, ampak saj veš, da sva oba te sorte, ki raje tečeva s "kamelcama", kot pa da imaš karkoli v rokah. Kolikor sem to do sedaj zasledil, je to predvsem v uporabi pri Američanih, no vsaj tak občutek sem dobil... Nekako še razumem, da imaš te bidone na rokah na preizkušnjah kjer imaš suport zraven in jih, ko spiješ, lahko oddaš, ampak tukaj je situacija druga. Tukaj jih moraš sam nositi skozi celotno tekmo (seveda če hočeh imeti pijačo na dosegu roke :lol: ), ker karšnakoli pomoč "suporta" na progi izved kontrolnih točk je prepovedana.
Zajc, meni se zdi, da je to čisto odvisno kako se navadiš. Poglej najboljšega ultramaratonca trenutno - Scotta Jureka, vedno teče z bidoni v rokah. Ker me je zanimalo kako to izgleda, sem pred leti kupil dva nosilca za bidone za v roke, ki imata našit še žepek za gele ipd in se nekaj časa trudil z njima pa ni šlo. Tekel sem s kamelo pa me je prav tako motila, no ja, lažje sem se je privadil kot bidonov, prevsem pa je najbrž najprimernejša za daljše razdalje brez suporta, saj največ spraviš vanjo, potem sem kupil še Fuell belt helium 4 in to je to. Men je najlažje s tem pasom in štirimi cca 2 deci stekleničkami, gor obesim še torbico ali dve in do treh ur (če ni prevroče) gre. Najmanj me ovira. Tako sem se navadil, je pa sigurno to povsem odvisno od posameznika.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA