24 ur sreče.... Zame je res bilo tako. Ob prihodu v Grosuplje se mi niti sanjalo ni, koliko lahko pretečem. Le želja, preizkusiti "to srečo" je bila zelo velika.
Spoznala sem veliko ultrašev, o katerih sem do tega trenutka le prebirala članke in se čudila kako to zmorejo.
Imela sem najboljši suport in hvala Zdravko.
V petek sem sicer naredila le 16 krogov, kajti oglasila se je bolečina v nogah

, ki je bila posledica torkovih pretečenih 42 km, pa verjetno tudi neprespane noči iz četrtka na petek, ko sem pripravljala vso pritljago, kuhala makarone, sirove palačinke....
Odločitev za počitek je padla. Stemnilo se je in sledila je nevihta, ki je trajala pozno v noč, pa vse tja do jutranjih ur.
Nekaj tekačev je teklo vso noč, zvok čipov je pel... Zajc, Primož, Ečo, pa David, Miro, Rajko... neverjetni ste bili.
Šele, ko se je vreme stabiliziralo sem skuhala kavico. Počasi sem štartala. Zdravko me je ves čas spremljal in imenitno je bilo teči v njegovi družbi. Ob 12 smo pogledali rezultate posameznikov in tudi ženski spol je naredil že veliko kilometrov.
Takrat je padla odločitev, da skušam preteči čimveč krogov, pa da vidimo...
In tekla sem... Bolečine noge, ki me je prejšji dan ustavila ni bilo. Določenih bolečin sem se navadila, sprejela sem jih in tekla, tekla. Zdravko je ves čas poti skrbel zame, me oskrboval s tekočino in hrano. Na trenutek nisem mogla ne jest, ne pit, vendar sem "ubogala" suport.
Tako mi je uspelo teči vse do zaključka teka - torej do 18. ure in pretekla sem 54 krogov, kar je pomenilo skupaj 89,64 km.
Šele zdaj počasi dojemam, da mi je uspelo nekaj, o čemer nisem upala niti sanjati.
In bila sem celo absolutno tretja in 2. v kategoriji

.
Vsem ultrašem iskrene čestike, kajti vaši podvigi presegajo zdrav razum in ne čudim se, ko jim nekateri rečejo kar norci. Vsekakor "norci" v tistem pravem pomenu besede, zame so tisti, ki kažejo pot, pot po kateri počasi sledimo tudi ostali.
Hvala vsem za prijetno druženje

in iskrene čestitke vsem pubecom in deklinam.

In hvala za fotke.

Kar daješ se ti prej ali slej vrne...