Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
semjul napisal/-a::D

Danes sem na prijavni listi opazil, da je napisano Cesnik namesto Cestnik. Saj za štartno listo je vseeno, le na diplomi bi želel prav. Hvala. Se vidimo v soboto.

Bom popravil, hvala za opozorilo!
 -marjetka-
Za vse tiste, ki vas zanima "spremljevalni program" :!:
Naš kraj je tesno povezan z reko Muro in brodom na njej, ki je eden zadnjih, še delujočih brodov na Muri. V preteklosti je bil edino sredstvo za povezovanje ljudi na obeh straneh reke, uporabljali pa so ga predvsem lastniki zemljišč za prevoz pridelkov in lesa. Danes je brod prevozno sredstvo, sestavljen iz dveh ladij, dolžine 11 m in širine 3,5 metra, ter ene nosilne ploščadi, z obema brežinama reke pa je povezan s prečno nosilno vrvjo. Na mestu, kjer stoji še danes, je že več kot 150 let. Seveda so ga medtem že nekajkrat obnovili, tako da je vožnja z njim varna in se lahko brez skrbi popeljete z njim :-- Na naši ali na avstrijski strani pa si lahko tudi privoščite :toast: Torej, za vse tiste, ki bi vas to zanimalo - približno ob 12. uri bomo "organizirali" voden sprehod do broda :lauf:
Se vidimo :juhuhu:
Uporabniški avatar
 vencelj
Dober tek :lauf: in veselo druženje želim vsem na 5. izvedbi te res lepe prireditve.
Če sem še malo nazaj računal, da bi vas prišel vsaj pozdravit (in navijat), mi sedaj priprave na vsakoletni pohištveni sejem v LJ križajo načrte... :--(
Uživajte in nasvidenje kje drugje...

Lep Pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 Sončka
Radolca napisal/-a:bi blo dobr enga probat :beer: "čez reko" :!:
in pogledat vrle tekčice in tekače :D

uživajte v teku in druženju :laola

A ne, jaz sem čist navdušena. Kdor hoče tečt, naj pa teče. ;-)
Uporabniški avatar
 Vreme
gasperd napisal/-a:Bravo Vreme; zdaj si zrihtal še vreme :clap: :clap: :clap:
Že vidim da bo nepozabno :D

Ja kaj pa si pričakoval ?? Saj že vseskozi pravim, da vreme bo :lol:
 sblaz
Pozdravljeni.

Zaradi osebnih razlogov se ne morem udeležiti Sladkih6. Če bi kdo rad tekel in se zabaval v soboto, naj me kontaktira, da se zmeniva.

041-850-126

LP, Blaž
Uporabniški avatar
 Vreme
sblaz napisal/-a:Pozdravljeni.

Zaradi osebnih razlogov se ne morem udeležiti Sladkih6. Če bi kdo rad tekel in se zabaval v soboto, naj me kontaktira, da se zmeniva.

041-850-126

LP, Blaž

menjava že urejena ;)
 Tekačiča
Letošnje leto mi ni "tekaško" sojeno. :evil: :--( No, vsako slabo je za nekaj drugo dobro.... :wink:

Zaradi "kuhajoče se" bolezni sprostim eno mesto na najbolj sladkem teku daleč naokrog.
Sigurno kdo nestrpno čaka pri PC-ju na takšno objavo. :wink:

Naj me tisti, kateri hoče jutri 6 ur v Sladkem Vrhu laufat v krog kontaktira na ZS.

Imejte se skrajno lepo in predvsem uživajte! :laola
Uporabniški avatar
 Vreme
Ne vem kako je z vami, a mi smo že rahlo nervozni. Priprave gredo h koncu. Jutri bo kar bo.

Tako sedaj pa je počasi čas, da še poskrbim zase, za moj jutrišnji sladki tek. Jutri bom preiskusil, če se res prehlada znebiš s tekom :wink:

Priprave na peko pa so tudi že v polnem teku :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA