Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Staša
Matrix napisal/-a:Kakšna pa je praksa pri takih zadevah? A se vnaprej zmenite za en skupni prispevek za hrano, na primer narezek? Pa za predavatelja se zrihta kako darilo v zahvalo al kako? A se sme s seboj prinesti kakšno pecivo? Imam občutek, da je to zadnje vprašanje butasto, a ne? Samo rajši prej vprašam, da ne bi pol lolek izpadla!

Ja, so opcije, ampak bi se o tem dogovorili nekaj dni prej. Sem že v enem prispevku rekla, da bi lahko prispevali po recimo 1000 sit za kakšne narezke + pijača potem posebej. Se zmenimo v zadnjem tednu, ko vidimo, koliko nas je... tudi za zahvalo. Seveda so ideje dobrodošle.
Uporabniški avatar
 klaudi
Živijo!
Če še ni prepozno in če je še kaj prostora, se prijavljava še:
JANIKA
KLAVDIJA
Uporabniški avatar
 pegaz
Joj, upam, da še ni prepozn. Šele zdaj opazil ta post... mam tut jest opravičilo od zdravnice, da sm biu odsoten... :?
torej:

52. Pegaz
Uporabniški avatar
 Staša
Tako - ta četrtek, na željo prestavljeno na 18 00, v gostilni Mesec v Zaplani pri Vrhniki - srečanje z Dušanom Mravljetom, ki nam bo predstavil ultramaratona: 220 milj dolg tek skozi Dolino smrti ter tek preko Avstralije, 64 etap po 70 do 100 km.

Kako do Zaplane:
- iz Ljubljanske smeri: izvoz Vrhnika, peljete se po stari cesti proti Logatcu. Po cca. 5 km pridete do križišča, ki vas usmeri desno proti Zaplani. Peljete se še cca. 3 km in ob cesti naletite na gostilno.

- iz Postonjske smere: izvoz iz avtoceste v Logatcu, po stari cesti proti Vrhniki, tik za Logaškim poljem, kjer vas bo na desni strani spremljala nova obrtna cona, na desni pa pašnik s kravami, pridete do križišča, ki vas v Zaplano usmerja na levo. Peljete se še cca. 3 km in ob cesti naletite na gostilno.

Ostalo: Predavnaje je brezplačno. Dušanu in Boštjana bomo pogostili s piščancem. :wink: Tudi mi si bomo lahko izbrali kaj iz jedilnika - verjetno kakšno juho (gobovo), piščanca, kakšno klobaso in priloge. Vse skupaj bo preprosto in upam da, domače.

Zdaj nas je nekaj čez 50. Lepo prosim, da mi sporočite, v kolikor se kdo od najavljenih ne bo mogel udeležiti. Lahko se pojavi tudi še kdo.

Še kakšno vprašanje? Predlog? :)

Komaj čakam, da se vidimo!!!
:P :P :P
Uporabniški avatar
 Barb
Staša napisal/-a: Tudi mi si bomo lahko izbrali kaj iz jedilnika - verjetno kakšno juho (gobovo), piščanca, kakšno klobaso in priloge. Vse skupaj bo preprosto in upam da, domače.

Staša,kaj pa na nas "vegi revčke" si tud kaj pomislila. :wink: :?:
Uporabniški avatar
 tadejk
Barb napisal/-a:Staša,kaj pa na nas "vegi revčke" si tud kaj pomislila. :wink: :?:

Z Majo se pridružujeva temu vprašanju. :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
juha gobova. po moje ne bo problema tudi za kakšen zelenjavni krožnik. če ne pa pomfri z zenfom:))
ne, saj kaj bo zagotovo!!! se bom šla pa še danes pozanimat k kuharici majdi.
Uporabniški avatar
 Barb
hmmm,gobova juha in ajdovi žganci :idea:

Tadej,to bi že lahko šlo,a ne?
Uporabniški avatar
 tadejk
Se strinjam, bom nabrusil žlico :twisted: .
Uporabniški avatar
 Staša
tadejk napisal/-a:Se strinjam, bom nabrusil žlico :twisted: .

jest bom tudi ta kombinejšn! je daleč najboljše.

(se vidi da se približuje čas kosila :wink: )
Uporabniški avatar
 runner
Komaj čakam, da se vidimo!!!

Jaz tudi! ;-)
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Vegeterjanci... Mimogrede, Dušan je pred davnimi leti pil morsko vodo in jedel alge... :roll: Je kmalu prenehal in potem začel zmagovati na ultra dirkah... Je potem še kakšna dilema :? ?
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Jaz se moram žal odjaviti. Upam, da se boste lepo imeli.

lp Vid
Uporabniški avatar
 Tupolyew
No, vegeterjanci :roll: , a vidite??? Ste že prestrašili Vida!!! Nehajte o solati debatirat! :!: :!: :!: Takoj!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA