Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ko tole berem....sem kar vesel, da je bilo lani oblačno in se je dalo tečti normalno brez kakih posebnih težav.....letos vsakemu tekaču gre veliko težje, ker tista sopara je res neverjetna in te dejansko ubije v zelo kratkem času....seveda pa dobra odločitev za zajca, da je pravočanso nehal, ker pač je škoda iti čez limit, ker posledice so takrat nepredvidljive....
vseeno čestitke vsem ki prihajate v cilj ,ker letos je to še posebna nagrada....
Očitno je letos absolutno zmago odnesla ženska :laola :laola

Po pregledu vmesnih rezultatov je bil letos odločilen pravilen pristop glede na razmere ne glede na formo 8)

Vsekakor pa vem, da vsak pristopi k stvari na najboljši možen način, včasih se ,včasih pa se ne izide, tako pač je...

Čestitke vsem, ki ste imeli pogum in stopili na štart te peklenske preizkušnje :clap: :clap:
Hvala vsem, ki ste nas vzpodbujali, navijali, držali pesti....hvala še enkrat. :clap:

Razmere so bile res "ubitačne" :oops: vročina se je povzpela do 41°C v senci(kasneje naložim fotke) :oops: Take temperature še nisem doživel v življenju. Razmere v katerih še ležat v senci ne moreš, kaj šele laufat. Telo je kar gorelo od pregrevanja, celo alsfalt se mi je lepil na podplate superg na enem delu ceste. Od vročine je crknil Garmin v avtu, del klime ni več deloval,...vodo v avtu sva imela na temperaturi, katero uporabljam doma za tuširanje.

Vse čestitke zajcu, da se je sploh podal v takih pogojih na tekmo. Bil je vztrajen, trmast borben,.... a vse to ne pomaga, če telo ne vzdrži. Dobil je alergijo na sonce, tako da je imel fleke po telesu, tudi tablete niso več pomagale. Tako se je zajc na 131,4 km odločil da odstopi in jaz sem ga v njegovi odločitvi podprl, ker vsako nadaljevanje bi bilo le uničevanje samega sebe.

Čestitke zajcu :cast: :cast: :clap: :clap:
dexi27 napisal/-a:Po pregledu vmesnih rezultatov je bil letos odločilen pravilen pristop glede na razmere ne glede na formo 8)

Res je. Tudi tekmovalci na štafetah so bili čist uničeni, tako da jih je veliko hodilo cele svoje razdalje, pa laufajo le del proge.
Če se je zajc odločil odstopiti potem je bila to nedvomno pravilna odločitev :clap: Mislim, da je povsem jasno kaj bi naredil v normalnih razmerah :D
Tisto, kar nas ponavadi žre po takšnih tekmah je, da je treba spet počakati, da se obrne leto....Zato je potrebno čimhitreje najti nov izziv 8)

Bravo Boris, bravo supporter Rosi64 :clap:
Ko sem gledal te temperature ste se mi v resnici zasmilili. To so res nemogoče razmere, ampak taki vremenski pogoji so veliko krat okoli Balatona. Če se samo spomnim kako je bilo v marcu na prvi etapi Ultra superBalatona vroče, si sploh ne morem zamisliti, kako je bilo ta vikend :shock:

Tako so v mojih očeh prav vsi zmagovalci (v resnici mislim, da so to "norci"), ki so si sploh upali v takšnih razmerah na štart. Sicer pa če je Zajec odstopil je moralo biti res hudo, predvsem za to, ker je bila najhujša vročina za njim, prihajala pa je noč, ki pa tudi definitivno ni bila kaj dosti hladnejša.

Kako pa je kaj z ostalimi našimi, gledam tudi ekipe pa Spartatloncev sploh ni med njimi :?
grb napisal/-a:Zal je zajca unicila nenormalna vrocina. Odstopil je tam okoli 130km. Sva govorila po telefonu. Ni prevec razocaran, vsem se zahvaljuje za podporo ampak vcasih tudi najboljsim ne uspe.

:clap: :clap:

Pravzaprav se je s tem moje spoštovanje do njega le še povečalo. Bravo, zajc, dokazal si ne le, da si odličen tekač (kar vsi že dolgo vemo), ampak da si tudi zelo pameten človek, ki ne vztraja pri neki svoji stvari za vsako ceno! :clap:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA