Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

thief napisal/-a:Brdo še kar ni normalno "prevozno", zato jutri spet alternativa. Ob 17:00 pod daljnovodom, pa špura po cesti naokrog na Jošta. Tempo (vsaj z moje strani) zmeren, saj me čaka v soboto pestrih 6 ur Kališča.

Thief, a še nisi ure prestavil? :wink:

Morda se vam pridružim do Javornika (in potegnem do Planice - se mi zdi boljša izbira v teh razmerah). Glede na letošnjo zimo se nagibam k preusmeritvi v "smučarski" tek :lol:

Na Kališču sem bil v ponedeljek - dol bo šlo zelo hitro ... Pridem navijat!
kaj,ko bi v sredo(če bo vreme)naredili en KBK :D podobno kot naj-naj 21.za en avto se nas bo upam zbralo pred zg.iskro nekje med 15.45 in 16.00 .ostali pa počakajo v kopačnici :D ( kranj-kopačnica je35km,oz.48min.z avtom seveda :D ) lp ju
janezu napisal/-a:kaj,ko bi v sredo(če bo vreme)naredili en KBK :D podobno kot naj-naj 21.za en avto se nas bo upam zbralo pred zg.iskro nekje med 15.45 in 16.00 .ostali pa počakajo v kopačnici :D ( kranj-kopačnica je35km,oz.48min.z avtom seveda :D ) lp ju

Bi šel, vendar pa sem za ta teden "varuška" na DOS-u. Pridem pa skoraj gotovo na samo tekmo :wink: .
Na treningu okoli Brda se pa spet srečamo 15. maja ob 18. uri...
To sredo se dobimo na Brdu ob 17:30, ki je tokrat le točka za zbor. Ne bomo tekli okoli posestva, pač pa vas vabim na trening gorskega teka. Zapeljali se bomo do doma ostarelih v Preddvoru, kjer se parkira.
Trasa je:
Dom za ostarele Preddvor - Jakob - Potoška gora - Čemšenik - Baba - Potoška gora - Jakob. V številkah to pomeni 1.200 višincev in 1uro:45minut. Trening je namenjen bližajočemu maratonu GM4O.
Se vidimo :wink:.
bokij napisal/-a:SUPER, slaba je edino vremenska napoved...
Kdaj je predviden start iz parkirišča?
LP

Vreme bo verjetno podobno današnjemu, če pa bo kakšna kapljica padla pa tud ne bo frke. Na parkirišču nad domom ostarelih (pelješ se še par 100m naprej) se dobimo kakih 15 min kasneje (17:45 torej). Sicer pa pridi pred Brdo, da ne bo vsak sam z avtom hodil tja.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA