Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

A ob prijavi potrebuješ kakšne 'extra' podatke, kot npr. potrdilo zdravnika, čas na uradnem maratonu,...rad bi se čimbolj pripravil na zgodnjo prijavo za 60 EUR, če je ta res zapolnjena že prvi dan.

Hvala na informacijah.
matjazk napisal/-a:A ob prijavi potrebuješ kakšne 'extra' podatke, kot npr. potrdilo zdravnika, čas na uradnem maratonu,...rad bi se čimbolj pripravil na zgodnjo prijavo za 60 EUR, če je ta res zapolnjena že prvi dan.

Hvala na informacijah.

Če si že tekel na maratonu, lahko izpolniš tudi ta podatek (oz. pričakovan čas, da dobiš ustrezno barvo številke za sektor). Ponavadi je bil tudi za izpolnit en obrazec o zdravstvenem stanju (kjer navedeš morebitne boleni in tveganja), posebnega potrdila od zdravnika pa niso zahtevali.
Za pariški maraton 2013 so odprli prijave 17.10. ob 11h, pa je v dveh dneh polna že prva tarifa (65€), 2. tarifa (80€), sedaj se polni že tretja (95€), zadaj pa je še četrta (110€). Letos bodo sprejeli kar 46000 tekačev, prijavljenih pa je že skoraj 24000.

Ker je berlinski maraton še prestižnejši, bodo verjetno prijave šle še hitreje.
Ja so poenostavili ambak to pomeni, da bo večina optimistov za 60 eur zvisela in bo po 5 dneh dobila obvestilo...90 eur...Naval je ogomen. Jaz sem šel na ziher in vplačal paket preko vitezov, ki jamčijo štartnino po 60 eur, seveda ob plačilu njihovega celotnega paketa, kateri pa je kar soliden (sem bi že lani z njimi).
Bilo je adrenalinsko in noro :shock: :shock: :D :D
A mislim, da smo uspeli :wink:

Tako da, drugo leto potujemo na jubilejni Berlin. Par mest je še frej na busu, če koga mika, naj se javi. Kot gledam, so tudi štartnine za 90€ (in za 110€) še na voljo - a ne bodo več dolgo!

http://maratonc.si/?page_id=379/

opomba 13:10: na voljo samo še štartnine za 110€ :!:
štefan64 napisal/-a:1x za spremembo nisem mučkal in bil ob 12:01 predprijavljen. 8)

Tudi jaz sem dobila potrditev predprijave, ob 12:01. Uhhhh
Tudi 90€je že pokupljenih, ostaja samo še 110€, ta trenutek ...
Dubu mail, sm tud notr 'fur preise 60 €' zahvaljujoč Rollbacku :cast: Dobiš za ornk rundo :beer: Sam ni konc, dokler 'Debela Berta' poje - upam, da ne zmučkajo kj v nadaljnem postopku novembra :? Sm optimist, če ne bom pa Bato Živojinovića poklicu, niso oni Valterja k je branu Sarajevo še pozabl :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA