Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 mirko1
TONEK napisal/-a:Pa veliko ¨užitkov¨ in sreče po ledeni (zjutraj) in brozgasti (popoldne) trasi. Na srečo zdravstveni dom ni daleč.
Prav neverjetno, kako organizator rine z glavo skozi zid, brez vsake odgovornosti. Leto pa ima ¨samo¨ 365 dni.

jaja tonek, cinizem pato :). saj te razumem, si pač jezen, ker ne moreš na oba teka. hvala, za zaželeno srečo, jo bomo rabili, ja, ampak tudi jaz tebi želim obilo sreče pri teku na sabotin, ker če slučajno ne boš med prvimi tremi in boš brez čelade, potem boš srečo potreboval :!:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
s:k napisal/-a:V ženski in moški kategoriji najboljši trije ne bodo šli zadnjič dol iz Slivnice praznih rok!

To me je pa res nasmejalo :clap: čestitke za tak tekst :lol:
Uporabniški avatar
 zz topka
mirko1 napisal/-a:
TONEK napisal/-a:Pa veliko ¨užitkov¨ in sreče po ledeni (zjutraj) in brozgasti (popoldne) trasi. Na srečo zdravstveni dom ni daleč.
Prav neverjetno, kako organizator rine z glavo skozi zid, brez vsake odgovornosti. Leto pa ima ¨samo¨ 365 dni.

jaja tonek, cinizem pato :). saj te razumem, si pač jezen, ker ne moreš na oba teka. hvala, za zaželeno srečo, jo bomo rabili, ja, ampak tudi jaz tebi želim obilo sreče pri teku na sabotin, ker če slučajno ne boš med prvimi tremi in boš brez čelade, potem boš srečo potreboval :!:

Hja, glede na to, da je bila 15. polna luna, Slika in glede na to, da bo 1. prazna Slika , se lahko še eno malček zbadasta... :lol:
Uporabniški avatar
 jac
ZdravkoC napisal/-a:
s:k napisal/-a:V ženski in moški kategoriji najboljši trije ne bodo šli zadnjič dol iz Slivnice praznih rok!

Sem moral še jaz dvakrat prebrat, da sem prav zastopil ;)
V glavnem ni mislil, da bo moral kdo kaj delat ampak gre za manjse "nagrade" ;)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a:

Vic glasi tako: najboljši trije niso predlani, niti lani dobili nič, enako bo letos in "najboljši trije ne bodo šli zadnjič dol iz Slivnice praznih rok" kajti enako bo tudi drugo leto :lol:

Se pač rad smejim in nasmejte se z menoj :lol: malo heca ne škodi, nima pa to veze z organizacijo, saj gre zgolj za besedno zvezo, ki sem jo pojasnil.
 hoja
Oj,
ne glede na lansko leto, še manj na naslednje leto :wink: , bi z veseljem
prišla in odšla dol iz Slivnice, ampak najprej moram nekako prit do Cerknice.

Štajerci, ima kdo še kakšno mesto v avtu prosto?
Upam....
Lp
Uporabniški avatar
 s:k
Andrej, preferiramo vpisovanje v tabelo, ki pa bo tik ob stebričku od hribolazca, kjer se lahko še pofočkaš.
Uporabniški avatar
 andrejl
jac napisal/-a:Sistem belezenja bo vsem predstavljen pred pricetkom...
Je Saso pogruntal dober sistem po katerem bomo tudi hitro dobili tocne rezultate...

In kdaj bo briefing?
Uporabniški avatar
 zz topka
hoja napisal/-a:Štajerci, ima kdo še kakšno mesto v avtu prosto?
Upam....Lp

Hojla, če si dobila prevoz, sem dala Mirko1-tu ena dva paketka kalčkov in en paketek otrobov zate, če boš hotla, seveda.... :oops: ( če pa ne boš hotla, pa ne vzet, pač... :oops: )
Bem, vsem skupaj želim SREČNO IN UŽITKARSKO!
 hoja
zz topka napisal/-a:
hoja napisal/-a:Štajerci, ima kdo še kakšno mesto v avtu prosto?
Upam....Lp

Hojla, če si dobila prevoz, sem dala Mirko1-tu ena dva paketka kalčkov in en paketek otrobov zate, če boš hotla, seveda.... :oops: ( če pa ne boš hotla, pa ne vzet, pač... :oops: )
Bem, vsem skupaj želim SREČNO IN UŽITKARSKO!

Oj,oj še vedno upam, da se javi kdo s štajerskega konca za skupen prevoz.

zz topka, hvala ti. Če pridem, vzamem :wink: .

Lp
Uporabniški avatar
 s:k
andrejl napisal/-a:
jac napisal/-a:Sistem belezenja bo vsem predstavljen pred pricetkom...
Je Saso pogruntal dober sistem po katerem bomo tudi hitro dobili tocne rezultate...

In kdaj bo briefing?

Brifing bo 10 minut pred startom. Pa še to, vrh Slivnice je pobeljen s snegom.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA