hribovc napisal/-a:Nataša napisal/-a:uh, če je tvoje tečnarjenje na forumu dobra volja, pa res nočem vedet, kaj je pol slaba!!
slaba volja ?
Če te neprivezan pes ugrizne, od lastnice, ki pravi "počasi hodi, kot vsi ostali. Kaj pa tečeš".
Mene je tudi neprivezan pes že ugriznil pa zaradi tega imam ravno tako rad pse.Velikoje odvisno od samih lastnikov kakšen imajo odnos do psa.Če imajo pse da se z njimi ukvarjajo potem se ni kaj dosti za bati.Če pa jih imajo zgolj tako da mal lajajo pol so pa ti psi izrezani gospodarji, ki sami ne vejo kaj bi radi.
No ko sem omenil ko me je pes ugriznil sem moral se iti cepiti proti steklini.Pa še zmeraj tečem in bom.Če bi se pa kdaj kak pes še zmeraj hotel zapoditi pa bože nedaj.Sicer se je tudi to dogodilo, ko sva z znancem tekla na Šmarjetno in je iznenada vzadaj zatulil za mojim hrbtom nemški ovčar.Priznam, da sem se momentalno ustrašil oziroma otrpnil, ampak ko sem se obrnil sem se tako zadrl na njega da se je po domače usral in ušel.Kolega je pa samo debelo gledal.
Nekateri lastniki so pa tudi malomarni in pse spušajo kjerkoli, čeprav je zakonsko določeno, da jih morajo imeti na vrvici.Če pa so oddaljeni od domačije takrat pa lahko posežejo tudi lovci, če jih seveda kdo naroči.
Sem pa opazil ker imamo doma enega mešanca in kadar se motovili okoli mojih nog in se odpravim tečt, da ostali psi kar zavohajo tist njegov vonj to je pa tudi nekaj na tem.
ČAO!