Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hribovc
Nataša napisal/-a:uh, če je tvoje tečnarjenje na forumu dobra volja, pa res nočem vedet, kaj je pol slaba!! :shock:

slaba volja ?

Če te neprivezan pes ugrizne, od lastnice, ki pravi "počasi hodi, kot vsi ostali. Kaj pa tečeš". :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
hribovc napisal/-a:
Nataša napisal/-a:uh, če je tvoje tečnarjenje na forumu dobra volja, pa res nočem vedet, kaj je pol slaba!! :shock:

slaba volja ?

Če te neprivezan pes ugrizne, od lastnice, ki pravi "počasi hodi, kot vsi ostali. Kaj pa tečeš". :wink:

Mene je tudi neprivezan pes že ugriznil pa zaradi tega imam ravno tako rad pse.Velikoje odvisno od samih lastnikov kakšen imajo odnos do psa.Če imajo pse da se z njimi ukvarjajo potem se ni kaj dosti za bati.Če pa jih imajo zgolj tako da mal lajajo pol so pa ti psi izrezani gospodarji, ki sami ne vejo kaj bi radi.
No ko sem omenil ko me je pes ugriznil sem moral se iti cepiti proti steklini.Pa še zmeraj tečem in bom.Če bi se pa kdaj kak pes še zmeraj hotel zapoditi pa bože nedaj.Sicer se je tudi to dogodilo, ko sva z znancem tekla na Šmarjetno in je iznenada vzadaj zatulil za mojim hrbtom nemški ovčar.Priznam, da sem se momentalno ustrašil oziroma otrpnil, ampak ko sem se obrnil sem se tako zadrl na njega da se je po domače usral in ušel.Kolega je pa samo debelo gledal.
Nekateri lastniki so pa tudi malomarni in pse spušajo kjerkoli, čeprav je zakonsko določeno, da jih morajo imeti na vrvici.Če pa so oddaljeni od domačije takrat pa lahko posežejo tudi lovci, če jih seveda kdo naroči.
Sem pa opazil ker imamo doma enega mešanca in kadar se motovili okoli mojih nog in se odpravim tečt, da ostali psi kar zavohajo tist njegov vonj to je pa tudi nekaj na tem.
ČAO!
Uporabniški avatar
 eelah
Hoj, hoj!

Repkov tek se bliža :P

Naj razveselim vse pasjeljubce, da boste pri prijavi dobili bone (vsak!) za 10 % popust v trgovini MR. PET (zelo založena trgovina v BTC-ju, nasproti Mullerja) in rogljiček (od 7days) in še nekaj pripravljam... kar - prosim držite pesti - je tudi zelo uporabno...

Se že veselim, da se srečamo!
Uporabniški avatar
 matjaz
hribovc napisal/-a:
mojcej77 napisal/-a:Hribovc, ne se matrat...Tebi potemtakem tud pet psov ne pomaga.

lp,
m

Pri nas nimamo psa, smo dobre volje :P[/quote

no ja dobra volja in tvoje PAMETOVANJE nekako ne gresta skupaj. je pa res, da je psov vec kot otrok. Hvala bogu, si nekako ne predstavljam da bi bilo recimo 2 miljona tvojih kopij. Ce ti je pa ze res toliko do otrok, jih lahko mirno delas, ali pa posvojis.
 laufar
Hribovc jih dela na indigo!
Uporabniški avatar
 eelah
Živ živ!

Nedelja se bliža in stiskajmo pesti, da bo sončna in suha!
V nedeljo se dobimo nekaj minut pred 14. uro (ker bo ob 14. uri štart) na spodnjem parkirišču pri živalskem vrtu.

Ker ne vem, koliko vas bo sploh prišlo in ker je parkirišče zgornje in spodnje dokaj majhno, bi prosila vse tiste, ki se mogoče tudi radi sprehajajo, da parkirajo mogoče kje drugje v bližini (recimo Tivoli, Rožna dolina), da se izognejo nadležnemu parkiranju.

Po končanem teku pa vas vsi pričakujemo na zgornjem parkirišču pred ZOO, kjer bomo razložili kaj Repek sploh je, kot KD Krim pa bomo tudi prikazali agility, drill team in trikce in razdelili bomo še nekaj nagrad.

Če ima še kdo kakršno koli idejo oz. vprašanje pa naj kar vpraša oz. svetuje. :P
Uporabniški avatar
 miro
Sprašujem , če bom lahko s svojim kužem premagal par ovir na parkurju , res pa je , da nisva trenirala že kakšni dve leti, saj če ne bo šlo, ne bom "trmulil".
Lp
Miro
 jesen-
ooooooo to pa pridem tudi jaz s svojo bokserko :wink:
Uporabniški avatar
 eelah
Miro, kar pocukajta koga, ki bo blizu agilityja za rokav pa bosta poskusila, če ne bo prevelika gužva :)

Mogoče se bo pa še izkazalo, da bo kakšen od vaših kužkov želel nastopat :) Če bo znal kdo kakšen trikec, ki ga ne bomo prikazali, ga vabimo, da se javi, pa ga bo pokazal vsem ;)
 Xena
ŽIVJO,

DA SE JAVIM ŠE JAZ, KI SEM NEKAK POBUDNIK TEGA REPKOVEGA SKLADA V NAŠEM KINOLOŠKEM DRUŠTVU.

Ob tej priliki bi se rada iskreno zahvalila vsem, ki podpirate to našo "živalsko" dejavnost in trud, da bi bil ta svet "živalim čimbolj prijazen".... ob tem pa seveda ljudem tudi.

Različni ste, imate take in drugačne izkušnje, večina pa je naši ideji naklonjena. Vsi pa se zavedate, da vzrok za "slabega" psa ni na tisti strani povodca, kjer je karabin, ampak na nasprotni! :lol: .... in to nekako velja tudi takrat, ko pesjan ni privezan! :wink: .

Zahvalila bi se pa tudi EELAH, saj je Repkov tek njena pobuda, njena ideja in tudi njena ORGANIZACIJA - mene samo sproti pridno obvešča o napredku te akcije. ILONA, hvala!!!

Upam, da pridete v čimvečjem številu, prepričana sem, da bomo skupaj preživeli nekaj zelo prijetnih uric.

LEP POZDRAV,

Katarina Wallas, sklad REPEK - KD Krim
Uporabniški avatar
 ziga
Vsi člani Tekaškega foruma, ki boste v nedeljo prišli pred živalski vrt, bodimo oblečeni in opremljeni z uradnimi oblačili in pripomočki TF! Kar pač imate...
 Lučko
Nš labradorc Šik bo tud pršu, bo čist v stilu TF, bo TF-labradorc :lol:
PS
Sam je reku, da brez veze laufu pa ne bo 8) :arrow: je reku, da se bo pa velik družu :lol:
Uporabniški avatar
 GaGa
... jaz pa prinesem GELE za tiste, ki jih še vedno skladiščijo pri meni :wink:

Lp, tina
Uporabniški avatar
 Barb
Jaz pa pridem in poberem štartnino za Sežano :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA